41

Анонимен

преди 3 години

Само това липсваше.Да се даде власт на зеления чорап ,да прави служебно правителство. Това ,ако стане се връщаме пак в началото.Пет долара заплата и три пенсия.С всички екстри съпътстващи управлението на БКП-БСП.

40

MARIN NUNEV

преди 3 години

ДА РЕШЕНИЕ. Е ..И ПЪРВОТО РЕШЕНИЕ НА ТОЗИ КАБИНЕТ СПИРАНЕ СУБСИДИИТЕ НА ВСИ4КИ ПАРТИИ ДАНИЯ Е БИЛА ТАКА С ГОДИНИ И СИ ДИГНАЛА СТАНДАРТА В ПЪТИ

39

ПЕНКО

преди 3 години

КОЕ ПРАВИ НЯКОЙ ЕКСПЕРТ ПО НЕЩО СИ ????? СПОРЕД МЕН Е ПО- ВЯРНО , ЧЕ ПРЕТЕНЦИАЛИСТИТЕ ЗА ЕКСПЕРТИ СА СИ ЧИСТО И ПРОСТО - И З П Е Р К Т И !!!!!

38

Пян Гъ

преди 3 години

Хейтъри, почнете да учите, да работите, да създавате семейства, да възпитавате деца, да спестявате и инвестирате. Ако все още не сте започнали. Никое управление няма да се погрижи за вас, ако вие сами не го сторите.

37

КРИЗА НЯМА

преди 3 години

В КРИЗА Е САМО ЧЕРВЕНАТА СГ. АН , ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА..... И ДА УСТАНОВИ ДИКТАТУРА ПО ПУТИН СКИ!!!!В КРИЗА СА..... ЗАТОВА СИ ОБРАХА И СОБСТВЕНАТА КАСА А ИМАТ И ДА ВРЪЩАТ ДЪЛГОВЕ ОЩЕ ОТ ИЗБОРИТЕ... ХАХАХААА!!

36

експертите забягнаха

преди 3 години

До КРИЗА НЯМАНародния съд ги разстреля а останалите забягнаха в чужбина! Ха върнете ги де!На ви сега експерти з само верните некадърници от БКП останаха за кадри!

35

Пян Гъ

преди 3 години

До 36Точно така, но да добавим и това: да не би да няма парламентарно мнозинство? Или пък (както при Орехарски) най-голямата партия да е заобиколена и да не води управляващата коалиция? В какво точно се изразява кризата???

34

Анонимен

преди 3 години

Титлата професор у нас,се обезцени,защото ниско грамотни хора превърнали се в слуги на Борисов и компания,днес среднисти,пуцаджии,се окичиха с нещо незаслужено пред заглавията си.Мазни,вонящи на гранирано масло,кьораво и сакато,атакува опонентите на герберския началник.Някои,дори като родоотстъпници се пенят в студията на удобните за тях телевизии.

33

Анонимен

преди 3 години

Криза?Каква криза?Да не би да е станал 3000лв доларът?Банки ли има фалирали?

32

Ти да видиш..

преди 3 години

Експертен кабинет ДА , но само с експерти от БСП и ДПС. Е , в краен случай и с отровното трио.

31

НЯМА КРИЗА

преди 3 години

КРИЗА ЩЕ ИМА АКО ГРИПЕНА И КРУШОВИЦАТА ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ИЗТОЧАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.ТОГАВА, НЕ У ГЪРЦИЯ.... ЩЕ ХОДИТЕ НА ПОЧИВКА У ЕВРАЗИЯ И ЧУКОТКА!!!

30

НЯМА КРИЗА

преди 3 години

КРИЗА ЩЕ ИМА АКО ГРИПЕНА И КРУШОВИЦАТА ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ИЗТОЧАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТИЯ.... ЧЕРВЕНИ НЕГОДНИЦИ..!!!

29

Iozeff

преди 3 години

До АнонименПрезидента е номер 1! Само той казва на винету без страх че е лъжец! Борисоффф отдавна е тръгнал към ада и връщане назад няма! Въпрос на време е да бъде изхвърлен на бунището нса историята! На запад вече никой не го смята за честен човек! Всички лазбраха че е нечестен и лъжлив! ОСТАВКА!

28

Iozeff

преди 3 години

До НЯМА КРИЗАНяма какво да откраднат! Винету и компания отдавна откраднаха всичко даже и в аванс! ОСТАВКА! христова е елементарна,злобна и грозна герберска дърта лелка! Ако не взема от герп ,няма как да живее! Ха-ха! Пътници са борисоффф и неговата лидерска партиика!

27

НЯМА КРИЗА

преди 3 години

КРИЗА ЩЕ ИМА АКО ГРИПЕНА И КРУШОВИЦАТА ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ИЗТОЧАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТИЯ...!!!

26

анонимен

преди 3 години

Професьор Христова ВИЕ сте следващата ППК./Проста Професор К......../

25

Анонимен

преди 3 години

До 27А служебно правителство какво е ?...Зайчарник на президента за ударно пълнене на чекмеджета и яко дйм !

24

Анонимен

преди 3 години

Ако на за президентските избори се предложи един интелигентен кандидат Фигуранта ще изчезне от монитора и никой няма да се сеща за него освен, когато иска да псува.

23

Анонимен

преди 3 години

В момента си има нормално законно правителство!Радеф е метежник!А ДПС иска да краде!

22

Христо Христов

преди 3 години

Експертен кабинет не е решение на нищо.Еккпертен кабинет е официално измиване на отговорност за голямо крадене. Справка: беров.