90

до турски поток

преди 3 години

мозъкът ти е обвит от амонячни пари които са дошли от *** на не измитите к.у.ри.щ.а на босовете ти

89

Турски поток

преди 3 години

е планиран за 63 млрд куб.м.Построен за около 30млрд.Турция потребява около15млрд.Руския газ в Т-я е на 5-то място по обем и ще намалява.Ако ние спрем рускиягаз и го заменим с ирански,азърбайджански,катарски/омански,втечнен американски,то Газпром няма как да си избие цената дори за първата част на Търски поток.Затова Р-я дава мило и драго за сваляне на властта у нас и замяната и с верни кадри,БСП,гарантиращи потреблението на руския газ.Залогът е за около 30 млрд$ год.Ето скакво се бори ББ.

88

Най-големите

преди 3 години

проблеми за Русия у нас са свързани с енергийните и проекти и липсата насигурност и гаранции за тях.Затова се води хибридната война от прорускитеопозиционни сили и Цв.В срещу властта.А ВБ е просто съюзник в интереситеза оставка на властта и ГП.Руските интереси особено за Турски(Балкански)поток са за десетки милиарди $-ако Т-я спре(след откриване на собствен газ)потреблението на руския,а ние не го пускаме на запад,загубите за Р-я ще саогромни.Военната техника е капка-остарява и се подменя.

87

Анонимен

преди 3 години

PO GOLEMI VRAGOVE NA BYLGARIQ NQMA OT SOROSKITE MRYSNI KRAVARSKI GNIDI DNES BOG DA VI UBIE

86

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се изгонят и руските ***.... Тукав днес. бг бая са се нацвъкали.

85

Анонимен

преди 3 години

AMI ZA 30 GODINI KRAVARITE PONE LYKOVE I STRELI DA NI BQXA DALI GADNQRI S GADNQRI SAMO NI KRADAT

84

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да шпионират и нас. Всичко ом е ясно. Статията обаче е подготовка на населението за едни харчове.

83

Анонимен

преди 3 години

Някой трябва да извика силно,за да влезе истината в кратуните на Боко и Сашо.Руски "шпиони",изучавали "оръжието" ни ,полза на РФ. Само *** ***,може да помисли,че се шпионира нещо което го няма

82

А ве

преди 3 години

Добре ли си с главния мозък. Тия които са служили много добре познават тая техника.Вие господа искате да я претопите и да наливате милиарди за америкаски ***.През Балканската война са наривали оръжие от държави които са произвеждали оръжие и са имали интереси и са го изпитвали у България.Жалко за загиналите които спасиха България.Стига сте вкарвали *** в България.

81

Патриот

преди 3 години

нато вън в чувал!Разстрел за всеки натовски предател и анти-българин слуга на ФАЩ световния терорист!

80

Голяма лъжа

преди 3 години

От кого е зависима 90% от военната ни техника. Знае ли великия експерт че ЗИЛ-131 УАЗ 469 е хилядите останали машини отдавна в Русия са забравени. За тях няма нито части нито хора вече там. Положението с МИГ 29 и СУ 25 е подобно. Кой Путин ли е виновен че стоим още някъде 1985 г. Какво правиха 30 г. нашите демократични и натовски лидери. Купиха стотина от най- скъпите в света камиони Мерцедес за които нямат пари за масла и ремъци даже както и 5 Спартана от които летят 2. Едно ново оръжие няма.

79

Реалност

преди 3 години

Всичко в БГ е 90% руско подлизурство и най вече целият ни т.нар. елит. Кой от управляващите не е зависим моят руснаците...Радев-Решетников, Тиквата-та той дори плаща с нашите пари за руски газопроводи,Нинова, Сидеров, Доган,Каракачанката-***.... Затова и сме на опашката по всички показатели.Спасението ни е само в това,че по милост ни приеха в ЕС. И нека да подчертая,че дори бивши съюзни републики в бившия СССР нямат такава концентрация от нац.нихилизъм и предателство в лицето на управляващите

78

удивен

преди 3 години

До 136 D.А, стига бе ! А *** верно ли бе ! Ти да не пътуваш в времето ? Как си видял това като си се родил през 2005 година ? Аа! Сигурно след поредната "доза" ти се появяват видения и ти пътуууваш ли пътуваш в минало и бъдеще

77

Анонимен

преди 3 години

Естестврно е, че русия ще обяви агресивното и лъжливо нато за враг.Но путин е национален предател, защото все още нарича европейските лицемери партньори и приятели, вместо да вземе гьостерицата...

76

Анонимен

преди 3 години

Страхотно интервю:Говориш общоизвестни факти и гледаш умно......Все пак е по-добре от Ненчев, оня е абсолютно извън пътя.

75

Анонимен

преди 3 години

Този предател на България иска да останем без ПВО системите С-300.Страхливите самолети на НАТО заповядали да изключим радарите.Трябва да купим с-400. Трябва да се пазим от самолетите Ф-16 на Турция и Гърция.

74

D.

преди 3 години

Виж какво, ако ти, сложил палчето надолу, не ме разбра: не че обичам една нация или мразя друга нация; мисълта ми е да отстояваш реда си в опашката от хора, чакащи да бъдат обслужвани. Фактът си е факт, немците могат да отстояват правото си. Естествено, тук играят роля и други фактори.

73

D.

преди 3 години

Спомням си времето, когато руснаците бяха "неоспорвани наши братя" и те си позволяваха нахалството да пререждат на опашките в магазините и да говорят с продавачката произволно дълго. Спомням си веднъж чаках на опашка на Летище Шьонфелд, беше още Източна Германия и една рускиня се опита да пререди. А-а, трябваше да видите как германците реагираха! Напълниха ми душата.

72

D.

преди 3 години

До до 120По-добро наименование е "шльокавица", но всеки си има свобода на избор.

71

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува Русия какво иска.Тя вечно нещо иска.Аз искам да седи по-далеч от България.