45

Анонимен

преди 3 години

А как се проявява коронавирус в носа,в ушите,че също отделно в гърлото преди да се премести съответно до следващите проводи за въздух,вода,храна,че да се настани до важни органи от системи,чак до клетките,които са различни по обвързвания,тъкан,вид,предназначение,функции,производство на органични съединения по веригите на съществуване как хранително-питателна среда с принципите за създаване и условията за образуване по динамики на процесите в развитие с отделянето на излишни и вредни отпадъчни.

44

Аз

преди 3 години

Ейййй, големи експерти, специалисти, разбирачи и професори в тази държава. А как един от тях след като толкова разбира не разработи ваксина или лекарство против вируса. Дай на българина да филосовства.

43

D.

преди 3 години

Беше ми предложено да участвам в борбата срещу корона-вируса, но аз не съм лекар по специалност. и реших да стоя на страна. Освен това, вземането на така наречените проби ми изглежда болезнено, а колкото благородна да е дадена цел, има неща, които не мога да причиня.

42

Анонимен

преди 3 години

ясно е че Бя е пълна с 80% деввили , Израел затваря държавата, имаш правп само на 1000 м да се отделиш от къщи,но ние сме ербап, целия сват са луди само ние най трезвите.

41

до44

преди 3 години

казах ти просто 7% , а Мангъра говори за така наречения стаден чак при 70%. Твоите стъкмистики с т клетъчен имунитет си ги пази за себе си да се самозалъгваш. Шведските експерти ясно го казаха, не очаквахме да е толкова малко, просто Сгрешихме в очакванията си.

40

Доктор

преди 3 години

Проф.Чалъков е леко смахнат,но е симпатяга.Професионалист от високо ниво.Добре е да слушат какво казва,особенно многознайковците и да мислят след това преди да се изказват.

39

Ivooo33

преди 3 години

Виждам , положението е отчайващо. Всеки ден влизайки в Кауфланд , фантастико или произволен хипермаркет виждам десетки *** да носят маски , при положение че редица пъти вече бе повторено и абсолютен факт : НОСЕНЕТО НА МАСКА ОТ ЗДРАВ ЧОВЕК Е ВРЕДНО! Дишате си въглеродния диоксит и си свиркате!

38

ЦРВ

преди 3 години

Страшно е, когато медиците говорят с политическите си пристрастия. Престават да са лекари дали клетва да не вредят. Поредният пример е в тази статия. Играч от мангърския отбор.

37

Анонимен

преди 3 години

38,Човека ви каза , че яко шъ мрeте и не му повярвахте. От какво съм мре е друг въпрос. Дължите извинение на генерала

36

Анонимен

преди 3 години

36, нека говорим с фактиВ Швеция на ден умират около 250 човека при 10+ милиона население, така е било през последните 5 години, така е и сега през 2020 с леко завишение през април и май. Няма 6000 хил починали+ спрямо предходни години.Защо в България умират по 300? Данните са от НСИ на двете държави.Как си обясняваш тези цифри?

35

Анонимен

преди 3 години

никакъв имунитет не изградиха в Швеция, едва едва до 7 процента както някой го написа. За 7% 6000 умрели, за 70% ?????май 60000, на 10 милиона, тоест на 1000 , 6 са обречени

34

Анонимен

преди 3 години

Като цяло българина е доста мръсен и безотговорен. Дори и без ковид, когато е болен грухти в лицата на хората, не слага маска когато кашля, храчи и плюе по улиците, за метнатите фасове и плютите семки няма и да говоря. А като добавите и калпавото миене на чаши и посуда в заведенията, искам да ви кажа че сме се натръшкали от воле от всичко дето върлува. Давате пример със Швеция! А да сте видяли швед да се храчи по улиците? Да сте видяли шведка да си мятка угарката от цигара на детската площадка!?

33

Анонимен

преди 3 години

29, защо лъжеш? Тегнел 1000 пъти повтори на пресконференциите, че никога не е казвал, че е сгрешил.

32

Анонимен

преди 3 години

Момчета спрете се, в Швеция никога не имало проблем с епидемия от Ковид 19. Такова чудо дори не е започвало там ;)

31

Градски селянин

преди 3 години

Предлагам шведския модел първо върху децата, внуците, родителите и всички роднини до девето коляно на мангър, Първанова, 7/8 и всички като тях, включително и тоз доктор. След доказателствата за Стаден (семеен) имунитет всички ги следваме. Дали обаче ще се навият???

30

Анонимен

преди 3 години

самия леларски съюз ,шефа на Пирогов помоли, медийте да спрат да дават трибуна на една шепа *** с бели престилки, да вкарват населението в разнобой и съмнения.

29

Анонимен

преди 3 години

Аз вместо бих се загрижил за друго, как в една Швеция средната продължителност на живот е 84 години(2019 година) и при население над 10 милиона на ден умират 250 човека, така беше и 2020 с леко завишение през април и май. В България умират по около 300...

28

до19

преди 3 години

абе стига приказвай лъжи за таз вечер Швеция, едва 7% са със изгрден имунитет в Швеция, има го документирано как националния им вирусулог го заяви, сгрешихме.Пак те пита ам 6000 и 780 кое по ти харесва. сам си противоречиш. Казваш заразени 98% малцинстеата а в същото време ми казваш че швeдuте си изграждали стафен имунитет.

27

От 19

преди 3 години

Що сте тръгнали да давате акъл и да плашите хора които работят с мед. маски десетилетия.? Ако е писано ще оживеем! Но Ковид, особенно 19 има само в медийната пропаганда. Както казват класиците " Хайде у лево" всичкото *** и неуки нехранимайковци!

26

Анонимен

преди 3 години

Хайде станете като шведите и ще въведем шведския модел. Първо шведите спазват дистанция, дисциплинирани са, младите сами си гледат децата и не разчитат на старците. Няма млади, които да живеят при възрастни родители. В училище децата учат по 15 в клас отдавна, изобщо начина им на мислене е различен. Така че, ако искаме шведски модел, първо трябва да започнем да мислим като шведи! Само, че мислим и живеем като италианци и за това ни се прилага италианския модел!Аз лично харесвам средиземноморието