16

до 15 от славянин

преди 3 години

Антибиотици не се вземат профилактично заради ''бактериите чакащи пред портите'', понеже антибиотиците не са безобидни витаминчета! Затова и нещастниците имали глупостта да се оставят в ръцете на бандитите в бяло *** като мухи в ковид отделенията - заради коктейлите антибиотици наливани им профилактично, заради ''бактериите чакащи пред портите''!

15

драги уотсън

преди 3 години

До славянин тези в Якоруда "Шивашки цех се превърна в огнище" с една дума - инвеститори. А относно вирусите и антибиотиците дето не ги лекували, да бяхте внимавали в час по биология. В здравия човек има повече от 1 килограм бактерий и вируси чакащи пред вратите, а те като се отворят всеки се досеща какво става.

14

хаха

преди 3 години

Нашите не търсят лекарство или ваксина, нашите търсят помещения и слагат легла в тях. Да лекували заразените. Ама как ще ги лекуват - идея си нямат. Всичко е т*шак раота ама ще се усетите късно.

13

до 10 от славянин

преди 3 години

''Ама не си баш прав за банката, защото снаха ми и колежката й бяха болни. Работят в една стая в банката, малка, без прозорци. Снаха ми го изкара с температура и жестока кашлица, която продължава още, липса на обоняние и вкус, пи високa доза антибиотик, добре, че не стигна до болница!''Добре че снаха ти не знае, че вируси не се лекуват с антибиотик и явно се е излекувала със самовнушение!

12

славянин

преди 3 години

Нека моят шеф ме накара да си направя тест да види как ще стане! Всички тези тестове са медицински манипулации, за които се иска информираното съгласие на потърпевшия, а аз такова съгласие никога няма да дам! Тези в Якоруда явно са напълно правно невеж ***, който ще направи всичко, което поискат от тях, ако утре шефът им поиска да си дарят единия бъбрек понеже имат по два и единият им е ''излишен'', те ще си го дарят!

11

Къде е здравния?

преди 3 години

Е, как къде, в Панорама да лъска..имиджа на шеф. Зад камера и друго му лъска.. очевидно...

10

До 6

преди 3 години

Ама не си баш прав за банката, защото снаха ми и колежката й бяха болни. Работят в една стая в банката, малка, без прозорци. Снаха ми го изкара с температура и жестока кашлица, която продължава още, липса на обоняние и вкус, пи високa доза антибиотик, добре, че не стигна до болница!

9

хора бдете

преди 3 години

Брей все в едни и същи общини с едно и също население сещате се сами то това население ако можеше да се противопостави на каквото и да е билр щеше да го направи във време оно, но не може и затова ще страдат всички сега...

8

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше френският собственик да плати тестовете щяха да са много повече.РЗИ какво е чакало при наличието на двамата болни, а не изследвало контактните им лица?Ясно стана, че тестовете и леглата в читавите болници се пазят за управляващите и техните близки. Останалите кучетата да им гризат кокалите.

7

Иво

преди 3 години

Може и даденият шивашки цех да не е симпатизанти на "правилните" ии така да са се заразили всички.. Защо в общини и банки, де вика колегата, ням корона... Странно. Също и Ибрахимович с корона, само той.. Милан играе.. Той нали е бил в контакт с отбора, как тъй само той заразен

6

Анонимен

преди 3 години

Само в банка никога не откриват вируса.Явно и ковид се плаши от най големия вирус на планетата

5

Асан

преди 3 години

Вирусе нема!Айшету ги кулне секи ден!Цъкайте пюсове сички, декасте умни куту мене! И дъ ви не фаща вирусу на Мънгърчиту! Оти шъ съ капичните. Така викът гирманците.

4

Анонимен

преди 3 години

Кокошките се разкудкудякаха.'АМА НАЛИ УЖ ВИРОС НЕМА''И СЯ КО ПРАИМ'

3

Мангъров тире доцент

преди 3 години

Каза че вируса не е опасен. Че ще изчезне през лятото. Че протестите ще го убият. Ама след протестите бройките се увеличиха. Профан доктор и лъже учен е тоя, не му вервайте.

2

ЯКОруда, ЯКОлъжат

преди 3 години

Глупости под шипковия раст!

1

Анонимен

преди 3 години

Нали Мангърчето каза че вирус нема! И не е опасно! Шъ мрем ли или който оживее?