11

Анонимен

преди 3 години

В Силистра от Габрово им доставят закуските. Близко и финансово изгодно за фирмата и училището слючило договорите за доставка.

10

Me

преди 3 години

Гласувайте за баце и на следващите избори :))

9

Мама Росо

преди 3 години

Айде глупости пакНа Запад децата мечтаят за мечти , а не за храна!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

пак са краднали от герб! !!

7

Зла свекърва

преди 3 години

А, и още нещо. Не може кутиите да са с размер в грамове. Те имат обем и трябва да са в литри или милилитри. Така, както е снимката, пюрето е на дъното, т.е. едва ли има обем повече от 150 мл.

6

Анонимен

преди 3 години

До Айде глупости пакЗа обяд детето ми в Швейцария в училще получава: пъро ( супа или салата ) , второ ( риба или месо със задушени зеленчуци,ориз ,картофки или спагети ) и десерт ( кекс,парче тортичка,мъфин , пресен плод или сладолед ).Цената е 11 франка , като напитките и допълнително/втора порция са включени.Децата тук имат обикновено един час обедна почивка и си обядват вкъщи.

5

Зла свекърва

преди 3 години

Всеки ден в България се генерират стотици хиляди пластмасови опаковки от обядите на учениците. Говорим за замърсяване от пластмаса в огромни количества. Какво предлагам - всеки да си носи храна от къщи. Има опаковки, които могат да се ползват многократно. И да, храната на снимката изглежда гадно. Даже не може да се разбере какво е това, което е топнато в картофеното пюре.

4

Айде глупости пак

преди 3 години

Че като не искате храната , която си е напълно ок , направо много добра, айде като на запад им давайте кутии със *** и сандвичи . Децата там могат само да си мечтаят за нещо друго от сандвич за обед. А количеството е перфектно - децата ни са достатъчно затлъстели.

3

Село

преди 3 години

*** ..за 4,50 кутия цигари може да купиш ,нищо др

2

Нагла Симеонова

преди 3 години

Ти твоите внуци с това ли ги храниш?

1

Бахти

преди 3 години

Ликвидацията на децата.Погнаха и тях ***.