4

Анонимен

преди 3 години

Дървено желязо, имало възможности пък несигурност. Ако не си с връзки просто ще креташ.от заплата до заплата

3

Бай ВарвАр

преди 3 години

"Като причина за това Байчо Георгиев посочи несигурност у младите заради голямото разнообразие от възможности. "------------------------------------------Тоя от коя планета идва ?! Явно не знае , че тук е Боколандия и "голямото разнообразие от възможности "започват със :1.Трябва да си член на ГЕРП (или да лuжеш яко герберски г.3.) ;2. Всичко останало .И 1000 образования да имаш и 2000 години стаж - пак ще си без работа ,щото леворъки калинки тръбва да взимат пари и (за) да гласуват !

2

На скоро

преди 3 години

Не подценявам мненията на другите. Мисля ,че сме в един преломен момент . Просто ще се смени всичко.От горе до долу . Тези години ,които идват ще са противоположни на всичко ,което познаваме и можем да си представим . Ученето ,знанието ще пресича първо сърцето .Хората ще надскочат своят обичайният си бит и свят . Ще имаме гости .Стават чудеса . Не си трупайте "багажа" от днес за да сте спокойни за утре." Хората да се готвят" Много малко или нищо няма да можете да вземете за Там ...Това за Бъдещ.

1

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън, локуми общи приказки и ден до пладне. Стартъпи по някоя програма колко да симулират дейност и да смучат пари, всичко на английски пуснали брада да се правят на американски дървосекачи, сигурно и карета и тиранти носят обаче си бръснат краката.