190

Анонимен

преди 3 години

Вчера хептен се "изправихме" правия път според мнението на ББ : 290 души новозаразени от КВ-19, а ве още не е изминал 1 месец от тръгването на децата на училище. Премиерът можеше да помисли дали не трябваше да изчака с това си изявление поне месец, защото децата бързо могат да станат ако не новозаразени, то преносители на вируса.

189

ДртПрч

преди 3 години

Мерките в началото бяха излишно строги. При 5 заразени имахме КПП-та, а за разходка в парка глобяваха по 5 хил лв. Виждаме, че и без т.нар. мерки се справяме отлично. Добре, че бяха протестите, за да спре Щабното извращение!Неочакван страничен ефект на политическата изгъзица на Черепа и Чорапа. :-)

188

Затвор те чака

преди 3 години

гаддино про-западна !!!!ще си платиш и за КПП-тата и за глобите и за разорената икономика и за парцалите които ни принуди да носим на лицата си .... идва Видов ден !!!

187

ля ля

преди 3 години

пак прибързани изказвания на сметка на хората които ще понесат какви ли не санкции за да си остане иди0та на снимката упраляващ!!!

186

D.

преди 3 години

До КовидинтелелтиалецДа, тъжно е да гледаш какви правописни и граматически грешки се правят по интернет. И не да си помислиш, че образование по роден език и граматика липсва само на троловете. Забелязах миналата седмица, че и един от администраторите пише "доблесни хора" вместо "доблесТни хора". А на Днес.бг - много ***, много нещо!

185

Щирлиц

преди 3 години

Дон Кихот също бил на прав път,но нормалните хора виждали един луд,нахлупил бръснарски леген на главата си.Е,така става,когато не си чел поне Винету.

184

Анонимен

преди 3 години

абе ей с мешник гербераст мухобойко

183

Шефа

преди 3 години

Тоя пак лъже!Уж сме на прав път , пък ЕС ни определя като най-рискова страна с още 4 от ЕС!Тоя патологичен лъжец и мошенник вече е опасен за България!

182

просто човек

преди 3 години

Социалистите се гарчат в безсилна злоба.Колкото и да им е мъчно на руските им господари Русия отдавана надмина 1 000 000 засегнати от корона вируса.

181

Анонимен

преди 3 години

През пет минути си мениш мнението.Явно забравяш какво си говорил преди това.

180

Анонимен

преди 3 години

Така е. Само с присъственото обучение се издънихте. Иначе мерките са ок.

179

бай спас

преди 3 години

ЖЕНА МИ МИ ВИКА СНОЩИ АМЕ КОГА ЩЕ МЕ ХВАНЕШ ЗА КАРАЯНЧЕВА

178

Анонимен

преди 3 години

Слушайте го бе главният инфекционист в Държавата затова ЕС ни дава за пример Кограчулейшънс мистър пожарна или ченге както Ви хареса важното е Конграчулейшънса

177

данчо

преди 3 години

Тази тиква на снимката би трябвало да е в затвора.Не да дава интервюта.Що за държава сме след като един долнопробен престъпник ни е премиер?

176

Анонимен

преди 3 години

Не знам срещу епидемията да се прави нещо, освен да се раздават пари. Всъщност тиквата във всичко вижда като решение да даде някакви пари и с това за него въпросът е приключил и всичко е перфектно. Той не разбира, че даването на пари само по себе си не е решението, то е част от решението, но само да хвърлиш едни банкноти не върши работа.

175

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството че охранените мутри атакуват хората с някаква смесица от грип спин и чума едновременно за по сигурно щото като няма човек няма и проблем и можем спокойно да си крадем.

174

Анонимен

преди 3 години

На прав път сте заедно с ковиддеветнайсе срещу народа на всички възможни фронтове ограбване и поробване.

173

Анонимен

преди 3 години

Не и според ЕС...

172

Краваромраз

преди 3 години

сичкото герб за Белене!

171

FB

преди 3 години

То във фейса всеки може да пише всичко. И аз мога да напиша, че догодина ще заселим Марс. Някой ще ми повярва ли?