10

Таню

преди 3 години

Друсат, плодят се, лежат на социалки, крадат... и като секне по някаква причина кранчето "Ай кен;т брийтх"...

9

Анонимен

преди 3 години

Поредния случай в който полицаи си вършат работата и са обвинени, защото са посегнали на черни ганстери, с това се изчерпва цялата кампания за расова "справедливост". Наблюдаваме как европейската цивилизация рухва по натиска либерастката секта простотия.

8

Анонимен

преди 3 години

американските градове се превръщат в нещо средно между йоханесбург,каракас и рио де жанейро

7

Бореца

преди 3 години

Планетата на маймуните .!.

6

Дядо Мраз

преди 3 години

Може ли да пускате такива новини..... Прочетох Луисвил като Луковит.

5

Анонимен

преди 3 години

"Има държави в които няма да чувстват расизъм и да ги убиват защото са черни"Няма такива държави. И черните мразят черните. Избиват се един друг без да им мигне окото.

4

Анонимен

преди 3 години

Има държави в които няма да чувстват расизъм и да ги убиват защото са черни,няма свинско месо и е пълно с джамии също. Тия които се чувстват дискриминирани да се изнасят на там.

3

ПорЦелан

преди 3 години

Как така полицаите не убиха безсмислено някой *** ракетен инженер, адвокат или поне собственик на малък бизнес, а стрелят или натискат с коляно само някакви дроги които не знаят къде се намират?

2

Сата НАТО

преди 3 години

Луивил, БЕЗ "С".

1

Отстъпят

преди 3 години

ли им, постепенно ще стане така, че афроамериканците ще си правят каквото си искат и то безнаказано. Но това си е техен проблем и тяхна работа. По-лошото е, че тук подобни процеси се случват с една малцинствена група и нещата ескалират от ден на ден.