8

българин

преди 3 години

До: Истукан (номер 1)Така е. Със сигурност има член в Наказателния Кодекс за всяване на паника. Не съм юрист, но навремето така осъдиха един "гадател", който беше "предвидил" унищожително земетресение в България.Преди 8 години майка ми беше на химиотерапия, с рак, и я хвана грип.Тогава оцеля но беше със спукано тъпанче на едното ухо.Баща ми по същото време получи бронхопневмония от същия грип.Така че ако някой твърди, че "грипчето" е безопасно заболяване пък ни заблуждава!

7

българин

преди 3 години

Ми аз за съжаление познавам вече 10 - 15 човека с положителни тестове за SARS-CoV-2, като само четирима са развили симптомите. За съжаление има двама починали от тези които познавам. Като единият от тях със сигурност е починал от т.нар. "придружаващи заболявания" а не от новия вирус! Човекът е мъж на бивша колежка пенсионерка, от години беше много зле и доста възрастен. Както казва ген. Мутафчийски, човекът можеше да живее 150 години!Tова не прави 20% без симптоми, а доста повече нали?

6

Някой (НЕ)Болен

преди 3 години

Аз, ако съм болен от този "толкова" страшен вирус и не съм развил симптоми - как ще попадна в тази глупава статистика ?!?Измислени статистически данни целящи единствено всяване на смут и страх сред обществото.

5

Днес

преди 3 години

В началото казваха точно обратното.

4

Румен

преди 3 години

Пълни глупости! Пак се нагнетява обстановката. Не се създава лесно Нов ред

3

Анонимен

преди 3 години

Учените и професорите още не са наясно какво точно причинява вирусът и какви са последствията от него, но *** знае всичко и го твърди с увереност. Грипче било и толкова. Чул оттук-оттам по нещо и вече е много компетентен.На това му се вика "ефект Дънинг-Крюгер".

2

kolio

преди 3 години

Я да видиш,брей да не е 5% симптомни 95% без. Малко хора ви вярват на статистики от хора само с пред училищна.

1

Истукан

преди 3 години

Някои го прекарват като обикновена настинка, а други нямат никакви симптоми. Не е страшно, само плашат хората. Обикновен грип е. От останалите грипове не се ли умира? Естестввено, че се умира от всеки един грип, но трябва да се всее страх и истерия, че този вид вирус е най-опасен от всички.