17

Феминистът

преди 3 години

До Анонимен 16Вие нали носите маска, тя не ви ли пази? Какво повече искате? Тези без маска не ви дишат в устата от 10 сантиметра все пак. А Вие ще ме предпазите ли с маската? Как ще спрете капчици с големина около 20 микрона например?

16

Анонимен

преди 3 години

Все повече неща научаваме за този коронавирус, само ковидиoтите не носят маски, заразяват околните и се мислят за умни.

15

Феминистът

преди 3 години

Хайде сега още една теория. Тя обяснявала повишеното заразяване през юли. За повишените контакти в сравнение с март и април нито дума, за митингите и масовите събирания също нищо не се казва. Някакви анонимни учени излагат поредното шменти-капели за народонаселението. А за сухия септември какво ще кажат?

14

Анонимен

преди 3 години

Един живот имам. Няма да го прекарам с маска на устата.

13

Оффффф!

преди 3 години

До 10Пич, може да си я завреш тая маска там, де слънце не огрява.Маска не нося и ей ме на! Жив и здрав.Носиш маска и се пазиш. Защо тогава и аз да те пазя?Не носиш маска и не се пазиш. Тогава от какъв зор аз да те пазя?Дерзай или се крий, щом искаш! Твоя си работа. Аз маска не слагам.

12

Анонимен

преди 3 години

"Установено е, че жизнеспособността на вируса е значително намалена при високи температури и ниска относителна влажност"ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!!Затова ли Катар и останалите емирства "пламнаха" при 40 градуса по целзий и относителна влажност от 40%?!?!Що слушате *** дето се правят на учЕни?!

11

Анонимен

преди 3 години

Във въздуха могат да се хванат вируси за изследване в атмосферата за отворени и затворени пространства в специални установки с изследване за количествено съдържание в процент от насъбрания въздух със съдържанието на въздуха по елементи-кислород,азот и др,що замърсители за норми замърсители допустими,също може чрез таквиз установки да се установи щом казват,че вируса се предава по въздушно-капков път за разпространение да се докаже количественото съдържание на вируса за въздуха,елементи,вещества.

10

До 6

преди 3 години

Ако искаш чист въздух без парцали ходи в гората ама сам... Тия така наречени парцали са да се предпазваш от околните в населените места където понякога е трудно да се спазва дистанция. Маските предпазват ако се натъкнеш на болен и той издиша насреща ти .....В този случай маската ще ти помогне да не получиш голямо количество от вируса, а с това и товара върху тялото ти да е по-малък (съответно може и да ти се размине разболяването) без маската ще получиш цялото всичко и разболяването е сигурно..

9

Анонимен

преди 3 години

Много важно откритие. Ще спя спокойно. Майтап бе Уили!

8

Анонимен

преди 3 години

Кои са тези учени ?И какво са учили?Такива нарицателни майстор и учен абсолютно нищо не означават.Някой си направил експеримент или заключение без експеримент и всички трябва да сме съгласни.Не забравяйте ,че има много по разумни и логични хора без титли и много невежи с титли.А въздуха който пари от този вирус е този лишен от новини и пропаганди може и да е в близост до химичен завод.

7

факт 7

преди 3 години

Накратко: сух и горещ въздух... Пустинята сахара... Господи, помилуй.

6

Анонимен

преди 3 години

Местиииим....

5

Анонимен

преди 3 години

Един е въздухът, който ни пази от болести - чист въздух, който не се поема през пар цали.

4

ДивоК

преди 3 години

Това сериозно ли е новина? След всекидневно десетки подобни "новини" трябва да си или умствено изостанал или от това да ти зависи хляба та още да вярваш на тези нелепици

3

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е въздух под налягане, а как ме бяха стреирали в началото, че е много страшен.

2

Анонимен

преди 3 години

Има логика.

1

ммда

преди 3 години

Учени били открили.Хахах.Фалшиви новини и пропаганда за аxмаци.