10

Revizoro

преди 3 години

Разпоредил съм проверка.. АаКмета баджанака е взел Грамота заОколна среда 2017..Пустият му баджанака от бетон и ар атура разбира, ква ти околна среда

9

Юнак

преди 3 години

Сега съм за седмица в сОФИЯМале как мирише тукна 7 етаж съм а канала от улицата все едно в стаятаУжассза трафика и мръсния въздъх няма да отварям темакак живеят тез хора туккато кокощарник едобре че съм за седмица и си бегама колата ми е толкова *** не мога да я позная

8

Юнак

преди 3 години

Аз съм емигрант от 30 години и там се научих да пазяКато съм в България аз я пазя

7

Анонимен

преди 3 години

това не беше ли турско село ?значи не само по бг села е така....

6

Пияния помак

преди 3 години

Ами като не е валяло от юни месец и нивото на водата е ниско на какво да мирише? На пролет ли? Ся като почнат дъждовете ще го разкара. То половин София няма канализация изобщо, тръгнали да се възмущават? Ми стойте си в София, кой ви кара да идвате в Родопите?

5

Добро утро по вечеря

преди 3 години

Цялата ни държава мирише на отходен канал и е превърната в сметище. Ако сегашната тенденция се запази след 20-30 години красивата българска природа ще е само спомен.

4

Анонимен

преди 3 години

личи си, че е родното място на вожда на ДПС, да продължават да гласуват за тази фирма и да не се оплакват

3

В. Узунов

преди 3 години

Софиянците пасти ли акате? Нормално си мирише

2

В. Узунов

преди 3 години

Е кво кат мирише? Какво очаквате пумааците да стане кат вас пасти?

1

Анонимен

преди 3 години

С тази рекичка, бая качамак ще има още да ядете. Все пак единственото нещо сътворено от герберастите в частност варненския потни, което се вижда от космоса, е изливащата се в морето варненска канализация.