46

G

преди 3 години

И тоя си отива

45

Анонимен

преди 3 години

Прав е Марешки.В тази партия всички са мафия.Трябваше да я забранят още 1990 година.

44

пенсионер от БСП

преди 3 години

Марешки ,ааа не така ,те не са изверги ,те са алчни крадливи и богопомазани независимо дали дедовците им са били пъдари ,орачи ,копачи или лапачи семето им все кратуни ражда та чак до днешнате им реколта.От зелено семе на кратуна колко академици ,доктори и учени се пръкнаха никой не знае .... но само ,че с привилегия на АБФ на тато ,бако ,свако и на комшията ?

43

О

преди 3 години

Поне всички в тоя парламент се изясниха ме са една стока ,имат напредък

42

Анонимен

преди 3 години

48- ПРЕЦАКАЛИ СА ТЕ- ДАВА ПОВЕЧЕ- А НЕ БЕ, ОБЪРКАХ ГО С ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- ДАВАТ МНОГО, НАД 100ЛВ.

41

Далавера

преди 3 години

50 кинта дава човека за глас.Вече няколко пъти взех. Вземайте и вие докато има.

40

Лили Иванов

преди 3 години

Няколко по яки депутати от БСП ,да му направят граждански арест ,на тоя пъпчив гларус.

39

Анонимен

преди 3 години

И за какво е осъден Марешки за някакъв спор със наемател на негов имот.За кокошка няма прошка а приватизаторите крали държавни пари си седят в парламента ни лук яли ни лук мирисали.Другарката Нинова която дошла от село на 28 г. приватизира Техноимпекс като ощетява държавата със милион и нещо и веднага си купува 100 кв. апартамент в София

38

защо

преди 3 години

До "Търсете русофилите..."Явно си доста ограничен. Елементарна проверка в гугъл и намираш каквото ти трябва. Понеже съм сигурен, че няма да се спавиш, специално за теб:Д-р Даниела Анастасова Дариткова - ПродановаДата на раждане:28 септември 1966Образование: Магистър по медицина от Санкт Петербургския медицински педиатричен институт. Доволен ли си? Дерзаят.

37

Анонимен

преди 3 години

Осъден ли си бре Магарешки? Осъден си!Докато реши третата инстанция,дали ще лежиш или не,не е лошо да си подадеш оставката!

36

Анонимен

преди 3 години

Търсете русофилите сред тези, които са започнали бизнеса си от контактите със съветски фармацевти. Търсете предателите на евроатлантическите идеи и шпионите на Путин сред тези, които са се оженили за рускини и са учили в Москва!

35

Баи

преди 3 години

Човека от - воня с -4 г присьда се исказа

34

реалист

преди 3 години

Да връща плажовете и да влиза в затвора.А 77 годишната му майка с нейните 103 фирми, да се готви за сливенския.Нагъл и алчен мушморок.

33

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Марешки защо не е в затвора да си излежава присъдата, след като вече е осъден???

32

Партиен член

преди 3 години

Браво,господин Марешки ! Тази партия отдавна не трябваше да е в Парламента - много беди е сътворила на народа ни ! Никога повече управление на БСП! Явно освиркващите по-долу г-н Марешки не са живели при сощиализъма и комунизъма и затове плещят глупо сти !

31

Ивето

преди 3 години

Не може един ниско ентилегентен депутат да изрича обиди независимо към кого, ами той е ЗАТВОРНИК.

30

diana21

преди 3 години

До ШефаХе-хе-хей, шефе! Къде ходиш ти, ба? ПО звездите?... Не стъпвай на гнило, шъ пропаднеш, значи...Звездата на БСП може да привлече само една сродна мъртва млада душа...Нищо живо, нищо истинско няма в тези хора...

29

Шефа

преди 3 години

Тоя алчен аптекар тръгна по пътя на Бойко Борисов , непрекъснато си създава врагове и нарушава закона , потъпква и морала!Не го чака нищо хубаво , не разбира ли че Борисов бързо залязва , а звездата на БСП свети ярко и привлича младите!

28

diana21

преди 3 години

До баба мараИ аз мисля така - не е морално Марешки да се занимава с политика докато не излезне решение от трета инстанция! Вероятно Марешки се смята за напълно невинен, защото той напълно игнорира тази ситуация и дори ходи на заседания в Парламента...Ще видим какво ще стане накрая - аз не вярвам никак на нашите съдии: има много подкупни и много политизирани сред тях...

27

Конституция на РБ

преди 3 години

Всеки гражданин е невинен до доказване на противното с влязла в силаприсъда.Ще видим окончателната присъда на Марешки и тогава ще говорим.Отговор до неграмотника,написал по-долу"не кОпувайте..."-о-о,ще купуваме,защото цените му са без конкуренция,питай пенсионерите с книжки от НЗОК.Има разлки в цените с другите аптеки от порядъка на 20% и нагоре.За гориватае същото.Значи:вие го мразите като политик,а искате ние да сме потърпевшикато потребители,да ви плащаме омразата.Няма да стане.