8

Анонимен

преди 3 години

До NWO Ми почвай да му говориш, боте!

7

Анонимен

преди 3 години

До 6Аре марш от тъка ...

6

The social fabrik

преди 3 години

Понеже е пълно с всезнайковци, хора директно участвали в изграждането на така наречените "тех гиганти", без задръжки споделят ползите и вредите от тех индустрията. За тези, които умеят да слушат и разбират. Филмът е документален и се именува - the social dilemma.

5

NWO

преди 3 години

Който разбрал - разбрал. Който не - да иде да си поговори с някой чат-бот :D

4

Анонимен

преди 3 години

Искам само да кажа, че вече има смарт часовници, които вършат по-добра работа от апарат за кръвно, показват ти кръвната захар и могат, да предксажат инсулти, а могат и да се настроят така, че да викат бърза помощ, ако изпаднеш в безпомощно състояние. А със срогите мерки на GDPR, повярвайте ми, нещата са така затегнати, че е много трдуно, да ви "следят". Сега, ако интерпол, ЦРУ, ДАНС, МИ7 и прочие ви слесдят, едва ли ще е опазите, ама е по-добре, да се предадете сами ... в психодиспансера.

3

Анонимен

преди 3 години

До 1Сори, ама един скапан чат бот, дето разбира 50-100 простички въпроса, за една година намалеи разговорите на служителите с клиенти, от 3000 на 1600 часа. Това се конвертира, директно, като човеко часове, в които служителите могат да вършат нещо полезно, а не да трябва, да дирят из някой сайт линк, който да пратят на клиента.

2

Анонимен

преди 3 години

До 1Би ли обяснил по-добре или просто си "конспираторваме", че си нямаш друга работа...

1

Нов Световен Ред

преди 3 години

Тотален контрол , продаден като "иновации"