76

Летя с колата

преди 3 години

Подсказвам:Защо когато храната е в обикновена фурна 1 час, съдържанието на Б12 намаля минимално, а когато е в микровълнова за 5мин - Б12 изчезва над 70%..?

75

Летя с колата

преди 3 години

Прочете малко за ВИТАМИН Б12 и нискочестотните вълни. Прочетете също така каква функция има Б12 за човешкия и изобщо за живите организми!

74

Анонимен

преди 3 години

До: номер 79 (анонимус)А, това може да е по-скоро от ракията, отколкото от WiFi-а ти.И аз ползвам, но главата ми е супер, много рядко ме боли!Но пия само качествена ракия - под 10 лева ще намериш само шльoкавица!

73

Анонимен

преди 3 години

До анонимусМоже би ще се наспиваш, ако не зяпаш телефона по цяла вечер, но това е по-скоро проблем с диспиплианта, отколкто с "лъченията"

72

анонимус

преди 3 години

Преди време си направих експеримент да си спра WiFi-я на рутера вкъщи и резултатът беше невероятен! Редовните ми силни главоцепи не само, че намаляха, но и изчезнаха напълно. Това ми позволи най-после да се наспивам като пич, а преди не можех! Хора, направете си тия прости експерименти вкъщи - спрете си безжичния нет и мобилните комуникации. Определено ще усетите разлика. Е... някои хора си остават *** форевър... за това лечение май няма...

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Супер, ама цялата ти тория гори, поради факта, че радио антените през 1910-1920, са били НИЩО в сравнение с това,което е било през 60те години. Да не казвам, че от 92-а. в цял свят има GSM (1G/2G) мрежи. А хората живеят мнгоо по-дълго. И стига с тея 120 годишни баби в Блакана. Единици са. Повечето са умирали на по 45-50 тогава.

70

Анонимен

преди 3 години

До до 66"Ако говорим до 5GHz и ниска мощност на антените - да, но ако говорим за някакви скорости в гигабити"изобщон е знаеш, за какво говориш, но както и да е.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 735G няма да е държавна поръчка, а частна такава. Като заприиждат новите телефони и всяко келеше с пари, започне да реве, че 50 мегабайтовите му нсмки, от новия телефон с 11 камери, не се сваляла за 0.1, а за 0.3 секунди, ведбнага ще се избит, кой да обере тоя сегмент, а ще има сметки по 150 лева ... и пак с ограничен нет.

68

Анонимен

преди 3 години

До GoroTOPОткога случайник липчета в YouTube станаха повелител на истината?

67

GoroTOP

преди 3 години

"Beings of frequency" гледайте го в ю тюб и си направете изводите сами! 5G не е за нас!!

66

Анонимен

преди 3 години

Ми тая държава се отличава с агресивните си илитерати. Може да ги тарашат мутри, не може да се слагат ваксини. Може да се краде от обществените поръчки, изключено е да имаме 5G. Става да направим държавната непригодна за живот изсичайки гори и пръскайки с ДДТ, но е крайно опасно да сме изложени на самолетните дири. Даа, тук няма нормални хора, има големи капацитети, дето са готови да ти продънят ухото с откровения, кое как е, но живеят като скотове.Амън.

65

До 67

преди 3 години

Честота на светлината която виждаш е между 400 и 700 THz, което е еквивалента на 400 хил. - 700 хил. GHz - гориш ли в момента е въпроса?

64

реалнафантазия

преди 3 години

Всичко зависи от това какво са ни подготвили за есента и зимата. Опитват се да наложат по-лека карантина, освен ако не пламне Запада пак. При всички случаи хората няма да позволят пак да ни затворят за месеци наред... Ако пак пламне света 5G-то ще го отнесе... :)

63

salamcho

преди 3 години

До Анониментова с дупките беше добро :D

62

kolio

преди 3 години

ГЛАДИЯ Иде миналата седмица брахме лозето събота нито една пчела не доиде да го пробва неделя се появиха 2. Ама не бе внушаваме си ние от провинцията прости сме. Верваме на КунСпирации

61

д-р Ливайн

преди 3 години

Седенето на един стол, по цял ден е доста по-вредно, от колкото 5G технологията.

60

до 66

преди 3 години

Да факт, но това са естествени вълни, които са били много преди ние да се появим на този свят и не пречат на нашия организъм. А сега ще вкараме по време на съществуване много мощни облъчващи вълни. И все пак - може да се живее и с 5G, просто зависи за какво 5G говорим. Ако говорим до 5GHz и ниска мощност на антените - да, но ако говорим за някакви скорости в гигабити, 100GHz и отворени микровълнови за антени през блок - тогава направо ще се готвим. Просто зависи от разума и лакомията за скорост.

59

Анонимен

преди 3 години

Самата Земя излъчва много по-мощно електромагнитно лъчение от всички антени взети заедно, но нищо важното е сектантите да си пишат простотии.

58

Анонимен

преди 3 години

До Референдум за 5GТи си тотално изперкал - 5G технологията използва радио вълни, които са милиони пъти по-слаби от видимата светлина! Опасните електромагнитни лъчения са ултравиолетовата светлина, ренгеновото лъчение и най-опасното гама лъчение, което са наблюдава при разпада на радиоактивни изотопи. Ако някой смята, че радио- и микровълните са опасни, да не се показва никога на слънце.

57

Хмм

преди 3 години

Добре че интернета е нещо ново. Иначе ни парни локомотиви, ни крушки щахме да имаме с тези технофоби. Кой не му изнася, газ към гората. Това е новото време, това е бъдещето.