254

Скептик

преди 3 години

Не мислите ли, че един честно забогатял човек няма как даизпитватази злоба, която струи тук. Най-злобни явно са крадльовците от управляващата антибългарска клика. Тя включва депутати, кметове, министри, чиновници, банкери, съдии, прокурори. Те са с незаслужените заплати, незаслужените еврифондове и получените на безценица имоти по морето и в планините

253

Филип Фратев

преди 3 години

Долу Бойко!Искам 6 000 000 лв. за молекулата ми за Ковид-19, иначе я продавам на американците!!ОСТАВКА!!!

252

До Неудачници!

преди 3 години

"... синчето на скулптора Минеков (направил статуя на Живков приживе).."-----Не една скулптура на Живков! Бил е одобрен да прави всички негови статуи по страната. Казват, единствения. На непроверени и неблагонадеждни не се даваха подобни задачи. Беше придворен номенклатурен скулптор - доверено лице.Това са особености чужди за разбирането на младите, които живеят в съдруг свят и понякога не си дават сметка какво имат в лицето на демокрацията.

251

ПАК ДА ПИТАМ

преди 3 години

МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ПАРЛАМЕНТА, НА БСП ПАК ЛИ НЯМА ДА ХАРЕСА ПРИСЪСТВАЩИТЕ В СГРАДАТА И ПАК ЛИ ЩЕ ПИШАТ ВИЗИИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ХОДЯТ СРЕД НАРОДА- А ЗАЩО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ....

250

Милица

преди 3 години

До Я па я..!Селски стари кочове преврат искат да правят.

249

Неудачници!

преди 3 години

Протестиращите са малко, но гръмогласни. Ядосват се, че нормалните хора ходят на работа и си живеят живота, а те чакат заповедите от адвоката на няколко олигарха Хаджигенов, синчето на склуптора Минеков (направил статуя на Живков преживе) и неудачника Бабикян, който не може две смислени изречения да каже.

248

Анонимен

преди 3 години

273- КАТО СЕ ПОЯВИ ПОЛИЦИЯТА ДА ТЕ ПАЗИ ПОЧВАШ ДА ГИ ЗАМЕРВАШ С КАМЪНИ ИЛИ АМБАЛАЖ/ПАК ПО ИЗБОР/И ДА КРЕЩИШ МУТРИ/*** ДОЛНИ ИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВНИМАТЕЛНО ПОДБИРАШ ПОДХОДЯЩ АГРЕСИВЕН РЕЧНИК ЗНАЧИ ХЕМ ТЕ ПАЗЯТ ХЕМ СИ ИЗКАРВАШ ЗЛОБАТА И АГРЕСИЯТА. СЛЕД ТОВА ИСКАШ ОСТАВКАТА НА ВСИЧКО ЖИВО КАТО ЗАПОЧВАШ ОТ МЪЖ/ЖЕНА НЕ СА ТЕ УДОВЛЕТВОРИЛИ НИТО СЕКСУАЛНО НИТО МОРАЛНО НИТО МАТЕРИАЛНО МИНАВАШ ПРЕЗ ШЕФА, НЕ ТЕ ПУСНАЛ ДА ДЕФИКИРАШ ВЪРХУ БЮРОТО МУ ПОСЛЕ ТИЯ ДЕТО СА ИЗЛЯЛИ АСФАЛТА- УБИВА ТИ ДОКАТО ЛЕЖИШ

247

Анонимен

преди 3 години

273- ТИ МНОГО СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ ОТНОСНО ПРОТЕСТИТЕ- ОТИВАШ В ОБЩИНАТА, ПОДАВАШ УВЕДОМЛЕНИЕ, ЧЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАШ, МЯТАШ ЕДИН ХОДЕАЛ/РАЗБИРАЙ ОДЕАЛО, МОЖЕ И НАДУВАЕМ ДЮШЕК/ НА КОЕ СИ ИЗБЕРЕШ ШОСЕ/КРЪСТОВИЩЕ И ДРЕМЕШ, А МОЖЕШ ДА СЕ ОБАДИШ НА МЕДИИТЕ ДА ДОЙДАТ ДА ТЕ ОТРАЗЯТ, АКО ИМАШ ЖЕЛАНИЕ НАПИШИ НА ЕДНО ЛИСТЧЕ, МОЖЕ И ГОЛЯМ КАРТОН ЗАЩО Е ПРОТЕСТА., А НАКРАЯ НАБИРАШ ПОЛИЦИЯТА И ПОЧВАШ ДА ИМ КРЕЩИШ/ ИЛИ ДА ГОВОРИШ НОРМАЛНО/ТОВА ПО ИЗБОР/, НО ОСНОВНОТО НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯШ ДА ДОЙДАТ ДА ТИ ПАЗЯТ ЛИЧНОСТТА

246

Анонимен

преди 3 години

Мутрите са престъпници и за тях трябва прокуратура, съд, затвор и отнемане на цялото им имущество до десето коляно.

245

Анонимен

преди 3 години

На практика мутрите отнемат на хората правото на протест по много начини, вкл. и с полицейски блокади непускащи хората да отидат до мястото на протеста. Правото на протестбе основно човешко право, но я опитай да го обясниш на нискоинтелигентните им трoлове.

244

Анонимен

преди 3 години

Мутрите треперят от страх - знаят, че при честни избори ще паднат от власт и ще влязат в затвора, където им е мястото. Затова искат те да проведат изборите и да ги фалшифицират.

243

Анонимен

преди 3 години

Мутрите ще паднат от власт, но колкото по-късно, толкова по-зле за България.

242

ИМАМ ПИТАНЕ

преди 3 години

МАРТ ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕМ БОРИСОВ- И КО ПАК ЛИ ПРОТЕСТИ....

241

Анонимен

преди 3 години

...И ТАКА ДО МАРТ....И КОЕ Е ЛОШОТО НА ЦИРКА, А И ПОТРЕБЛЕНИЕТО СЕ ПОВИШАВА- АВЕ ЧЕРЕПЕ- БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ТЕ ПОЗДРАВЯВА, А ГРОЗНИЦИТЕ ОТ ТРОЙКАТА СА ТОЛКОВА КУХИ И ДРЪНКАТ НА ПРАЗНО, ЧЕ ЦИРКА ДОСКУЧА НА ВСИЧКИ, НО НЕКА НЕ СПИРА.

240

Анонимен

преди 3 години

Много смешен протест, дори водното оръдие не можаха да пробват

239

пепе

преди 3 години

Крайно време е с*апаните комунисти, радевисти и "да-българи"(също комунисти) да бъдат пребити яко и вкарани в затвора. Да им стане ясно, че техните улична "демокрация" и "съд" нямат място в 21-ви век и в истинска правова държава!

238

Анонимен

преди 3 години

Само Господ може да ни напътства какво да правим *** и БМБ да си командват деца и внуци.Вживяват се в ролята на господ,но няма да им се получи.Смъртни са.

237

Анонимен

преди 3 години

Снощи между тиквите на БСП имаше стадо овце и трима пийнали овчари не можеха да ги съберат:)

236

Анонимен

преди 3 години

Браво хора, мачкайте ***!

235

Future

преди 3 години

Протестите на селските комунисти вече стават досадни. Ще дойде време, когато тези пара.зити ще бъдат заставени да работят в трудови лагери и щом искат свобода- трудът ще ги направи свободни.