23

Ха-ха

преди 3 години

Тя работата върви към гореща война,щото студена САЩ вече не могат да спечелят посмъртно.

22

Анонимен

преди 3 години

Ако кравария заеме историческото си място - като развъдник за крави всичко ще стане мирно и тихо, again.

21

Анонимен

преди 3 години

тез американофенчета много прости ей

20

Анонимен

преди 3 години

21:00 ч. Микрончо е на линия. Але, франкофони.

19

ДртПрч

преди 3 години

Тия да не се пенят твърде много, че Бай Доню ей сега ще им врътне кранчето като на СЗО-то!

18

хуманитарна помощ

преди 3 години

В своята реч пред 75-та сесия на Генералната Асамблея на ООН Владимир Путин най-доброжелателно предложи да предостави "Спутник В" - първата в света ваксина срещу Ковид-19 - на ООН за доброволна имунизация на генералният секретар на ООН Антониу Гутериш, апарата и сътрудниците.

17

Анонимен

преди 3 години

Братята американци ще спасят света и от тази червена чума......again.

16

Анонимен

преди 3 години

воваКъсия да намери пияниците около московията за ваксиниране.

15

НОВИНИ

преди 3 години

ПУТИН ПРЕДЛАГА ДА ВАКСИНИРА ВСИЧКИ СЪТРУДНИЦИ ,РАБОТНИЦИ И НАЧАЛНИЦИ В ООН ГОЛЯМО ШОУ ЩЕ Е С ТЯХНИТЕ КАМЪНИ С ИМИСЛЕНИЯ ВИРУС ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ С ИЗМИСЛЕНАТА ВАКСИНИ ХХАХАХА ШОУ БЕЗ ЗАВЕСИ!

14

Мъдю

преди 3 години

Испанският грип идва от китайците, 140 000 китайци са копали окопи през ПСВ

13

Анонимен

преди 3 години

Сащ спасиха Евреите Сащ спасиха ВБ Сащ спасиха Франция Сащ спасиха и Ссср иначе сега всички те щха да говорят на немски а евреите нямаше д съществуват.Шапки долу за единствените защитници на човещината а именно Сащ.

12

до ДОБРЕ ДЕ!

преди 3 години

България не е на дневен ред , преди бяха Япония след като почнаха да си мислят че са велики японците , САЩ ги смачка набързо и следващите станаха Китай , кой ще е следващия е ясен това е ИНДИЯ не България.Проблема е друг Китай не се правеха на велики и съответно САЩ закъсняха с прехвърлянето на ресурси към Индия , а това позволи на Китай да станат сила и не са толкова лесни за пречупване вече.

11

Анонимен

преди 3 години

Ами, като не щат студена, тогава гореща.

10

Добре де!

преди 3 години

Мисля че студената война с Китай е най-доброто което може да се случи! Най-накрая ще си произвеждаме сами стоките, малките населени места ще живнат, интелектуалната собственост няма да се краде, а и ще спасим планетата защото произведената в демократична държава стока отговаря на еко норми и изисквания - а в комунистически Китай НЕ отговаря. Вижте видео с мъглите във въздуха в Пекин и ми кажете кой е отговорен корона вирусът и промятанта в климата?

9

до 6

преди 3 години

България си имахме такива вярно не бяха междуконтинентални а само с обхват 4000 километра но влизането в нато имаше условие да ги подарим на САЩ включително и трите милиона автомати които разполага да държавата ни , и сега вече нямаме но сме горд член на НАТО.И вече не сме държавата която може да унищожи Турция защото те вече са наши партньори.

8

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера как на такъв висок пост слагат хора, които или не разбират обективните процеси или се правят на наивници.Г-н Гутериш като бивш председател на Социалистическата Партия на Португалия би трябвало да е чел Маркс и Ленин.Хората са обяснили, че световните конфликти стават не заради лоши чичковци, а поради сблъсък на глобални икономически държавни интереси и то в период на циклична криза. Става въпрос кой ще ползва световните ресурси и ще трупа богатства, а не за семейни скандали.

7

до 5

преди 3 години

Мира си има цена ,два милиарда за мир си е прилична цена която си заслужава даже евентуално може и някаква стока да се получи след време за тях което си е бонус.А както се казва в България на харизано магаре зъбите не се гледат.

6

До 1,2,3

преди 3 години

За да бъдеш наистина независим, трябва да можеш сам да си произведеш и да поддържаш 100 междуконтинентални балистични ядрени ракети или пък такива, носещи водородни бомби. Биолгичното и химическото оръжие също дава такава възможност за малките държави и затова е забранено, а не защото е нехуманно.

5

Анонимен

преди 3 години

Преди един час на 75-та сесия на Генералната Асамблея на ООН бай Дончо каза, че неговата администрация е убедена, че благоденствието на Пиндостан е основа на свободата и безопасността в целия свят.Разбрахте ли?Благоденствието на Пиндостан е основа на свободата и безопасността.Плащай авансово милиарди за 8 таралясника, увеличавай благоденствието на Пиндостан и ще се радваш на свобода и безопасност.Иначе ...

4

Анонимен

преди 3 години

Анисия, докато се усетите и видеоизказванията на лидерите на САЩ и Китай приключиха.