21

А

преди 3 години

До анонимен 9Предполагам, че срещате затруднения при четене с разбиране.В статията не се споменава,че трябва да се пазят учителите

20

Много актуален

преди 3 години

този д-р Гевреков

19

Феминистът

преди 3 години

Защо не подложиха поне веднъж отгледана култура на вирус SARSCov-1 на PCR тест за SARSCov-2 или обратно. Какво правим, ако положителните проби съвпадат почти напълно. Не, няма да направят този експеримент. Медиците са индоктринирани да се подчиняват, а не да провокират. След като Авторитетът казва, че нещо е така, то е непременно така и не се обсъжда.

18

Феминистът

преди 3 години

Лекарите изтъкват затруднения при различаване на заболели от COVID-19 с тези от обикновен грип. Решение: втори PCR тест за вирус на обикновен грип. Само да не забравят металните ковчези леталните случаи само от обикновен грип и тогава всичко е Ok.

17

Феминистът

преди 3 години

Време е да има PCR тестове и за обикновен грип - този вирус и сега си щъка между хора, птици, прасета. Просто в топлите дни е латентен и не се проявява. Пък като намерят заразени и от обикновен грип, тогава да видим с какъв акъл ще оправдаят локдауните и за грипния вирус, още повече, че от обикновен грип страдат тежко и деца.

16

Феминистът

преди 3 години

Маската пазела общността, а не индивида. Значи аз мога през маска да се зараза от всеки в общността, а всеки друг индивид от общността може през маската да се зарази от мен. Следователно маската не пази и общността. Имаме тежък случай на типично робовладелско левичарско мислене.

15

Феминистът

преди 3 години

Време е родителите също профилактично да не ходят на работа поне за няколко дни - полицията ще ги кара на работа с белезници. Тогава, като спре всичко, някои овластени невежи наистина ще разберат какво значи истински локдаун.

14

Феминистът

преди 3 години

Родителите на болните деца не трябвало да се корантинират. Като че ли те няма да пренасят зараза чрез работните си места на други родители и на други деца.

13

Аз

преди 3 години

Аман вече от специалисти, разбирачи и експерти. В цялата тази статия да прочетохте нещо за защитата и опасността за учителите. Иначе всички много са притеснени за образованието на децата. Ок, но аз не съм чувал за образование без учители.

12

Анонимен

преди 3 години

Страхливеца Борисов се е хванал за кокала на властта пък с вируса квото стане, да се спасява всеки поединично. Гърция Израел да не са по малоумнии от нас че въвеждат ограничения повсеместно. Баце чака по 100 на ден да почнат да *** от вируса май. Оня лалугер Мангъра и той се покри. Щеше да си къса дипломата ако през август още имало вирус в Бг.

11

Анонимен

преди 3 години

До Трънки и глогинкиНаистина, как не го е срам този вирус! Тц-тц-тц...

10

Анонимен

преди 3 години

един *** се появи и си цъка с променящо се ай пи плюсчета.

9

Анонимен

преди 3 години

До 135Ами нали точно за това апелира човекът - за отговорно поведение и спазване на мерки, за да не се заразяват учители, баби и дядовци? Вие не четете ли?

8

Анонимен

преди 3 години

До ковид няма... каза видиотеният от конспиративни теории *** със закърнял мозък.

7

ковид няма

преди 3 години

Ковида е само фалшива новина и световна измама.

6

Анонимен

преди 3 години

Абе съвсем подивяха тия с техните глупости, маска шлем скафандър мое си ги поставите отзад в джендърските отверстия. От няколко месеца никой освен хипохондрици и свикнал да се навежда от комунизма електорат не ви бръсне тъпотиите, на които и сами не си вярвате бе лакеи

5

135

преди 3 години

Да, риск за децата може би няма,но не и за техните семейства и техните баби и дядовци.А какъв е рискът за учителите?Или тях просто ги жертваме, защото много ги имаме...както лекарите.Навсякъде по света,където училищата са отворени има бум на заразените с вируса.

4

Трънки и глогинки

преди 3 години

Срам, срам, срам! Истински терор върху нормалните хора! Какъв срам!

3

Анонимен

преди 3 години

Ама преди да иде за псар ...тест да мине през психолога

2

Анонимен

преди 3 години

Абе каците на Димитриев че вече самия този е заразен и дядо ми беше така и кво бог да го прости