28

Анонимен

преди 3 години

Селяни

27

Анонимен

преди 3 години

До 45 Като изкаш евтино, купувай си лютеница куча марка от по 1,50 или си я прави у вас с най-евтините продукти от пазара, но послен нямаш право да се оплакваш че не ти било вкуско и те болял корема!Няма как нещо да е хем качествено, хем за без пари!

26

Анонимен

преди 3 години

До 45 Защо се оплакваш? Добрата лютеница се прави с добри съставки струва пари. За домашната лютеница пак толкова ще излезн, че вероятно повече. Трудът да обелиш чушките също не е малко!

25

Анонимен

преди 3 години

Домашното е по-скъпо, но пък по-качествено! Храната има друг вкус, когато човек си се е потрудил сам или го е приготвил за близките си с любов!

24

Анонимен

преди 3 години

ий да внимавате със зимнината.че да не дойде някой да ви конфискува казана за варене на компоти и чушкопека.. че голяма акция ще стане.

23

Ани

преди 3 години

Килограм домат в Турция е 2 лири=0,46 стотинки. Повтарям 0,46 стотинки... Къде са хората къде сме ние!!!???

22

Анонимен

преди 3 години

хАртия или хартИя?четирийсет или четирсет (разговорен)?

21

До 35

преди 3 години

Фактически ферментиралите по естествен път храни за много полезни. Пълни са с пробиотици и витамини.

20

Анонимен

преди 3 години

Туршиите и киселите краставички са доста вредни ако се консумират често. То всички консервирани храни са вредни де и трябва да се избягват. Консервите се правят за за извънредни случай и за преживяване на кризи. А не да ги ядеш всеки ден както правят много хора днес.Яжте само прясно за да се силни здрави. Задължително редовно мръвки и риба. Знайте че веганството е вредно и от него се изглупява.

19

Анонимен

преди 3 години

21, аз мисля, че трябва да потърсим сметка на този, който ликвидира "Южен поток" и като следствие - вдигна цената на парното до небето, а не да се примиряваме с увеличаващата се нищета на икономията. Перманентната икономия е като онзи виц - тъкмо научих мaгapeтo да не яде и то взе, че умря.

18

до варненеца

преди 3 години

виж се колко си Жалък ,като нямаш аргументи обиждаш - Жалък си !село селоооо за цял живот селяниннннНапълнихте София и изгонихте Нормалните хора със селянията си !

17

бонго

преди 3 години

До Анонимен 25Ми щом в твойто село му казват пипер, казвай си му, никой не те е спрял. Но ботаничиските термини са - пипер за растение, чушка или пиперка за плода!

16

до варнИнИцЪ

преди 3 години

вие не можете да говорите ,от мякане и стискане на уста не ви се разбира нищо ! тръгнал той комплексирания провинциялист да учи софиянци -ха ха ха домъкнахте в София и опропастихте всичко със селянията си - връщай се при пипииеря ва

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13"Все пак се води най- големият квартал на третия по големина град в България- част е от кв. Владиславово с жители над 50 000 души!"Това не те прави теб или живеещите там по-малко селски.:)))))

14

бонго

преди 3 години

До ВарненецПипер е растението, плодът се нарича чушка или пиперка. И след като става въпрос за плодовете на пипера, то и чушка е правилно.

13

Анонимен

преди 3 години

17, не че не разбирам, но си задавам въпроса за връзката между спирането на "Южен поток" и масовото отказване на хората от парното. При условие, че доста парови централи бяха преоборудвани на газ. Дървата са по-евтини, но виждал ли си огромните площи с гола сеч? Ще има ли гора за внуците?

12

Николай Георгиев

преди 3 години

Който иска прави,който не иска купува готово - това е положението.

11

Как ще ни стигнат

преди 3 години

руснаците?Я не ни обиждай на европейци, 3. Виж 6 "В нашия вход си правят 1/3 -та лютеница и зимнина, цепят си дърва пред блока, щото се отказаха от парното 2/3 ти от живущите." истината глаголи. Той българският гражданин си обича дървата и въглищата - да ги цепи, да ги гори в допотопни печки, да изрява и да изнася пепел с кофите и след това да си взима душ с вода, стоплена от ел бойлера. Европейци сме, но даваме мило и драго за пасторалната, родна картинка на антисанитарията и дискомфорта.

10

Анонимен

преди 3 години

Поредната измишлютина.Медиите сигурно всяка зима си правите туршии.А защо не сланина? Гнус ли ви е? Наздравословно ли ви е?Социалномедийни амбреажчета.

9

Анонимен

преди 3 години

Пресните плодове и зеленчуци си ги вземам от оранжерия, която е на село. В тях няма химия и са вкусни. А който иска консервирани кисели туршии- проблемът си е негов.