27

Анонимен

преди 3 години

80% сте селяни стойте си по селата и няма да са ви затворени улиците.

26

Свиня

преди 3 години

Тиквата да врътне една писта край София .....вместо да затварят булеварди в и без това задръстена и затворена София....която фандъка всяка година в началото отпушва и после и се запушва мисленето и забравя...Южанта дъга я довършват от 2017...източната тангента я почват от 2018 всяка година в началото обещават че почват и така до другата година....

25

танер

преди 3 години

като гледам никой от вас не е ходил на състезанието аз работя на гетиридж парка и като тръгнаха да се прибират след публиката беше свинщина *** от горе до метро станцията шишета бири семки найлони....

24

179

преди 3 години

От къде разбрахте че ще премахнат автобус 306. Кой го е решил това ? Допитаха ли се какво искат хората ? Това ми е любимата Линия и дано не я премахват :(

23

Голям срам

преди 3 години

Дано не го излъчват извън БГ......Хората може да си помислят, че се прави възстановка на състезания, провели се преди 20 години.

22

V

преди 3 години

Пълни глупости.На ел автомобилите чисто технически може да им се ограничи скоросттра .Но както знаем мафията герб и ОП са гербамнски и никога намя да разрешат бг . елекртомобили влесто вносни немски бензинопили. Трябва да се махне мафията герб и евро.гейския съюз иначе гарантиран упадък с вносни возила от които никой няма полза .нито пък от петронодоларовата система чрез която ф16 ни поробва. Трябва да свалим герб и евог.ейския иначе сме изчезнали като нация.

21

ПКП

преди 3 години

С *** НАПРЕД!!!

20

Кармен Златарева

преди 3 години

Не се чудете после на лошия въздух....Карайте си колите и гълтайте бензиновите и дизелови газове...

19

Не

преди 3 години

Страшна простотия. Хляб и зрелища за продтолюдието.

18

Анонимен

преди 3 години

Стига бе, тролей 5 и без това е през 15 мин в делничини дни и е винаги препълнен.А ако махнат 306, метрото от Младост ще бъде също препълнено.

17

#долуръцетеотМладост

преди 3 години

До 1 Браво щом си го завел! ...А това, че хората обикновено в неделя спят или почиват ,нема никво значение викаш... И то насред голям жил. район!

16

Анонимен

преди 3 години

Управляващите планират да орежат градския транспорт в Младост 1 и Младост 2. Без публичност, с доклад, внесен в последния момент и в празнични дни, ГЕРБ и ВМРО предвиждат две вредни промени, които сериозно ще влошат транспортното обслужване в района:Тролейбус 5 се съкращава значително, а интервалите в пикови и извънпикови часове се увеличават осезаемо. Автобус 306 се премахва напълно.

15

Анонимен

преди 3 години

Жителите на младост скоро ще останат и без автобус 306, а на тролей 5 му увеличават интервала на разписанието. Утре ще го гласуват на сесията на столичен общински съвет.

14

Фанди кметицата

преди 3 години

Питайти, тя шъ ви обясни нищъта.

13

млък бе хейтаци

преди 3 години

по цял свят се затварят улици, и повечето пъти даже не са в кварталите, а в самия център.Проблемът ви е че в нормални държави неделята си е почивна за 90% от професиите, а не като у нас да почива само администрацията.

12

Анонимен

преди 3 години

Бедни сме ама си правим зрелища.

11

Анонимен

преди 3 години

Ле ле ее , Младост стана Монте Карло. Маиката на пистите и хазарта.

10

179

преди 3 години

Задръствания по пътищата, опашки на гишета ,опашки в супермаркета създават илюзията ,че във България живеят много хора но истината е ,че нашата обществена неорганизираност създават този хаос във който живеем една шепа хора.

9

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

прави са хората

8

Анонимен

преди 3 години

София ми е Монте Карло