264

Me

преди 3 години

Българите, сме обединени да ви искаме оставката и на вас и на другите мафиоти.

263

Анонимен

преди 3 години

Само дето престъпниците отдавна се разделят от нормалните хора. Нарича се лишаване от свобода.

262

Анонимен

преди 3 години

Този продължава да се разхожда из България като нейн собственик.Хората,обикновените,честните хора са видели милионите евро в чекмеджето на този олигарх,видели са кюлчетата злато,пистолет върху шкафчето,макар и да са налапали някоя общ. поръчка,с много труд и с кисели усмивки посрещат ловецът на бюлетини с турски мирис.Карадайъ,ти с твоята политика тука има, тука няма,ще *** мухите когато твоите хора престанат на коалиционния ти аркадаш.

261

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме нормална държава съм съгласен, но да ти го каже човек, който се възползва от системата, зада забогатее за сметка на всички останали, не е нормално.

260

Анъиседераст

преди 3 години

Немога да се обединявам с милиардери ограбили България. Мразя всички участвалибв управлението и ограбвснето на държавата и им пожелавам злини и смърът и на поколенията им до девето коляно

259

Анонимен

преди 3 години

Друго е лошото: че еврочиновниците, та и еврокомисарите, дори и фрау Меркел са от шъщото тесто като него. Просто тези от ЕНП си делят парите.

258

Анонимен

преди 3 години

Празните приказки продължават.Боко малкия тръгна ли на училище? Баща и как от водопроводчик стана милионер и с къща в Барселона? Бокич, за какво ги събираш еврата в шкафчето? Колко ти е таксата от европроектите, чувам 40%?

257

Анонимен

преди 3 години

Ти наруши законите на страната, ти извърши престъпление срещу народа на България

256

2

преди 3 години

***, ***, ***.....

255

!!!

преди 3 години

Слави - президент!

254

Ти

преди 3 години

До МинаващВярно си преминаващ и не ти пука за младите и за старите също, а просто искащ да си уредиш дечицата в чужбина. Такива милеещи за България сме виждали много. Сега никакви ги няма. Взели са си своето от глупаците.

253

к.260

преди 3 години

До Радев е п....ъТи със себе си ли го сравняваш? Защо, на село така ли те наричат? Предполагам, че селяните добре те познават и не са сбъркали. Дано президентът не те даде на съд, че има да плащаш, а може и в затвора да те вкарат.

252

Минаващ

преди 3 години

Г-н Борисов, та вие се обединихте - с ВМРО, НФСБ на В.Симеонов и Воля на онзи, осъдения. Би следвало Марешки да не е депутат, но вие си го държите, защото осигурява 11 гласа и с тяхна помощ Юрдечката прокарва противоречащи на КРБ и лобистки закони. С младите учени хора няма как да се обедините, защото не могат да ви дишат и с тях се разправяте чрез полицията и жандармерията. А те уважават президента Радев и вие като нарЦис беснеете от този факт.

251

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Непременно трябва да издигнем паметник на този титан на политическата мисъл ! От времето на хан Омуртаг не сме имали подобна личност! Името му никога няма да се покрие с пепел на забрава! Вечно ще помним политика и ЧОВЕКА БорисоФФ !

250

Анонимен

преди 3 години

Все пак да не забравяме, че ГЕРБ бе създадена от Цветанов.Борисов бе поканен по-късно за лице на партията, защото Цветанов добре знаеше какъв тип ще се хареса на простите - а именно - *** като тях самите.

249

Анонимен

преди 3 години

Клоун

248

1

преди 3 години

До Активист на БСП,за населеното място грешиш, биеше в Дулово,и от страх,от тогава не е стъпвал там,защо ли ?

247

Радев е путка

преди 3 години

Вижда се от Космоса даже

246

Анонимен

преди 3 години

Прав си Борисов. Винаги казваш правилните думи.

245

Анонимен

преди 3 години

Боко е милиардер. Бих се обединил с половината .....