14

а

преди 3 години

От сайта как си позволявате да наричате Борислав-Боби Ушите.Когато кометираме шефа ви с прякора му, веднага триете.*** с мисирките сте.

13

ми,

преди 3 години

Битката с чувалите не беше честна защото теглото им трябваше да е пропорционално на теглото на участниците.Илиян 65кг.Борислав над 80кг.А и двамата ги натовариха с по 100кг.

12

Анонимен

преди 3 години

Че те, ушите му, някак си много ми напомнят на фигуранта.

11

Мнение

преди 3 години

Ех защо не бях на мястото на Борислав, водещите щяха да съжаляват горчиво за прякорите които измислят. Само защото ще се почуствам унижен пред 7 милиона души, със сигурност щяха да се разделят с повече от 100 000, макар и не веднага а след години.Г***нчовците щяха да разберат, че какъвто и договор да си подписал, никой не може да те подлага на публично унижение от такъв мащаб без да си пллати за това.А в момента "Ушите" безнаказано вдигат рейтинга нали така, псевдо птодуценти?

10

Анонимен

преди 3 години

Случайно гледах края на епизода (за първи и вероятно последен път). И гледам тези двамата как около 20 минути носиха 100кг на раменете си и си мисля - колко трябва да е закъсал за пари и слава (евентуално) човек сам да си причини това. Какво състезание е това?Че те така се състезават в тайните затвори.

9

#1

преди 3 години

На Борислав ушите може да се поправят, но менталния дефицит на автора на статията е непоправин!

8

Оникален двобой 2

преди 3 години

По-добре си изтрийте неграмотно написаната статия вместо безкористно коригиращите я коментари.

7

Анонимен

преди 3 години

ДВОБОЙ !1!1!

6

Баба Ви

преди 3 години

до 10 -и 11------ЩЕ ви дърпам Ушите и на двамата!!

5

Двобоя с Ушите

преди 3 години

Управи си правуписът бе, Сашко!

4

ДжоЛан

преди 3 години

не мога да се спра да гледам ушите на тоя Боби

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Що го обиждат така момчето-Има големи уши и кво толкова? Навремето разни мутри имитираха че са борци и ходеха при лекари да им правят ушите все едно са счупени.По добре големи уши- отколкото нос тип "чушка бюрек" като на Ангелкова

2

Анонимен

преди 3 години

Бездарниците от Босфор TV не могат ли да пуснат по-интересни и динамични риалитита а въртят с години едни и същи бози и правят техните продуценти все по-богати.

1

Анонимен

преди 3 години

Много трогателно!