108

Анонимен

преди 3 години

Има и по зле ! На Цветан Цветанов също не му е лесно , чуди се в кой апартамент да живее !

107

Анонимен

преди 3 години

Стига сте плюли новия строй, в меката на демокрацията -САЩ, над 30% от населението живеят по-зле от нея, също предимно във фургони, но голяма част са на палатки или направо на улицата, други спят по колите - има още много да ги стигнем наште братя по идеология. И да уточня за грантаджийските прасета дето постоянно висят тука, това го видях във филм на любимото ви Дойче Веле за САЩ, рядко откровен -явно се бяха объркали

106

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Като старомоден човек, израсъл високо в планините, би ли се намерил някой да ми обясни какво е това "самотна майка"?

105

пияница мистик

преди 3 години

Аз живея в центъра на София и до нас настаниха в общинско жилище 2 дърти джипсита, жени за 30 лв на месец наем. Cиганин и негъp да си в днешно време

104

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това България си има Велика Тиква с пълни чекмеджета.

103

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя сателит! Май само това е лукса за децата. Пералня няма, но пране има. Ходят на училище, закусват филии с маргарин. Тя не се оплаква. Скромна е. Направих резюме. Още ли ви пречи сателита?

102

Анонимен

преди 3 години

Не подкрепям протестите, но как може след 13 години в ЕС и толкова много влезна ли в държавата пари да има хора, които живеят по този начин. При това две от децата й скоро ще станат млади мъже, годни за всякаква работа. Ами как да не откаже общинско жилище като децата й ядат хляб с маргарин за закуска? Как ще го плати тоя ток?

101

До 104:

преди 3 години

А да ти е хрумвало, че може мъжът й да е починал? Тя не е като ромите, тя е ромка.

100

Че то...

преди 3 години

Че то по света да живееш в фургон си се смята за нормално. Ей , сега ги гледах в Кралството- има и в пригодени стари лодки си живеят, цели улици си наплавили... и във фургони и в коли.. Даже горди , че са различни. А пък за Америка да не говорим..

99

Анонимен

преди 3 години

Ами кой я карал да бъде самотна "майка"? Тая живее баш като ромите. Оплаква се от нещо, но иначе сателит има...

98

Анонимен

преди 3 години

Госпожата не реве за нищо. Имало и по-бедни от нея. Някой си е взел хонорара за статията. За децата ми е жал.

97

Пророк

преди 3 години

Вижте ги добре, бавно но методично те претопяват коренното население на България, само след 50-ина години така ще изглежда страната ви жалки не6тастници

96

до Владимир 98

преди 3 години

Като искаш толкова да помагаш намини през близката махала и си раздай заплатата, хората там имат същата съдба. Ти не четеш ли че са и предлагали общинско жилище но тя сама е избрала да живее първобитен начин на живот защото такава е природата на рома - полу-човешка полу-животинска.

95

Владимир

преди 3 години

Някой може ли да ми каже точен адрес или как да се свържа с жената/семейството от видеото?

94

wgw

преди 3 години

11 години ГЕРБ. И не са само тези хорица,

93

Хемус

преди 3 години

Ок човек съгласих се!Ела във Варна да ти покажа в какво са превърнати общински жилища от крайно нуждаещи се!Хайде един път завинаги да се научат,че освен символичен наем,дето все 'забравят' да плащат,имат и битови-комунални сметки!Тия общински жилища са в кооперации с редови живуващи,а не са тип общежитие и нормалните живуващи се виждат в чудо с такива екземпляри!Заядохте ме за цифровата телевизия,Ок няма лошо,ама за какво всъщност реве госпожата

92

Анонимен

преди 3 години

Хемус, общинските жилища са за крайно нуждаещи се. Тя е такава. Но не к_,очина, а нормално жилище. Знам какви има и на кого ги раздават. Общинарят да не се.прави на ощипана булка, щото и при него смърди. Една проверка трябва там с тези задължения на ток и вода.

91

Хемус

преди 3 години

Преди три часа Карбовски ви показа докъде се стига с добрите намерения!

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Аз съм си добра душа, това че казах истината ( силния изяжда по слабия ), не значи че съм някакъв *** :))) Е, *** съм донякъде, имам животински нужди, но не съм направил три деца, които са без майка, или както е случая с ромката, без баща :)))

89

Хемус

преди 3 години

Понеже провеждаме дискусия и съм малко комплексар,да ви предложа нещо!Знаете къде живее жената,отидете и помогнете!Да не излезе,че сте силни само на приказки,ама далече ви било,ходите на работа,дъжд не е валяло половин година и т.н!След това по-заможните от вас и осигурете общинско жилище или и направете един ремонт като как ви Мария и се върнете след година да видите плодовете на труда и добрите ви намерения!