12

до 11 от славянин

преди 3 години

''Ти кога си бил в Испания бре??? Ела да видиш какво е спазване на мерки, на вън без маска не можеш да си покажеш носа!! Да не говоря за магазини и тем подобни и да ти припомня тук се тества масово БЕЗПЛАТНО.!!!!''И след такова спазване на мерки в Испания защо там има най-много новорегистрирани заразени дневно в Европа!!!??? Защото от мерките НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПОЛЗА! Голяма истерия за спазване на мерки и накрая - ПОЛЗА АБСОЛЮТНО НИКАКВА!

11

До 11

преди 3 години

Леко си пропуснал обаче, че масовото тестване е с т. н. бързи тестове, по инициатива на местни власти, а не PCR.И нещо подобно за мащабите ни се направи и в Банско, после в Пловдив.

10

До 1

преди 3 години

Ти кога си бил в Испания бре??? Ела да видиш какво е спазване на мерки, на вън без маска не можеш да си покажеш носа!! Да не говоря за магазини и тем подобни и да ти припомня тук се тества масово БЕЗПЛАТНО.!!!!

9

Цоро

преди 3 години

Абе, нали носят маски, що така се влошиха?

8

Мунчо

преди 3 години

Да, от 30 000 000 болни по света, 29 000 000 били безсимптомни:)) Само папаята и птицата, чиито изследвания прати Президента на Тавзания, дали положителен резултат!

7

До 5

преди 3 години

Кво става във Франция и Испания, бе ***? Бръкнали на 100 хиляди човека в носа и им казали, че имат вирус... Те разбира се, не знаели, ама ги убедили, че са "болни"....После ги затворили за половин месец...Кое е опасното на "вируса"???? Къде отидоха всички готини стари вирусни и бактериални пневмонии, от които си боледува човека по принцип??? Няма ги тая година, само маркетинговия хит коронавирус.

6

Анонимен

преди 3 години

Хареса им на рвроатлантиците да държат хората под карантина и това си е. Да се готвим и ние, това ни чака. Ще звънне някой "началник" по телефона и готово, нашите послушковци пак ще извадят Годжи на екрана и ще ни спуснат бариерите

5

Анонимен

преди 3 години

При нас е по добре. Ако се постегнем, виждайки какво става в Франция, Испания, Англия, отново ще имаме по либерални мерки. Много малко дисциплина ни трябва, за да минем по кротко късно есенната вълна. Другото ни предимство е, че не сме толкоз на гъсто в техните мащаби.

4

Анонимен

преди 3 години

И ние вървим в тази посока. Човешкият живот не струва повече от нечии кеф по кръчмите.Ако хората са здрави, икономика ще има. Ако са по болниците, кой ще работи и ще ползва благата на икономиката?

3

Анонимен

преди 3 години

От вируса не можем да се предпазим, който оцелее оцелее няма да живеем като мишки .животът си върви

2

Анонимен

преди 3 години

Имат хората за овце. Масови протести ,ако трябва да се свалят правителства.

1

Бау

преди 3 години

Испанците сами си го причиниха. Никой не спазва елементарните мерки и после се чудят защо ги слагат под карантина ...