437

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 497А дали някога в тоя стенвестник ще побликувате новината че във връзка с коронакризата Русия мина Германия по БВПАбе ти луд ли си бе?БВП на Русия е паднал на 1,4 трилиона.Минал Германия аха майко мила, ти на кой свят живееш?

436

Анонимен

преди 3 години

"Русия, колко ни плени туй име свято, родно, мило...."Кой е написал това, неграмотници?А аз виждам, че появи ли се думата Русия, наскачат стотици гладни! От това се хранят. Само тук досега над 500 европейци!Жалка работа!Гнъс!

435

До Реалист

преди 3 години

Това колко е зле в БГ го слушаме непрекъснато благодарение на такива като тебе. За Русия, казваш: "тя ще се оправи, имат си всичко". Ами защо като наистина си имат всичко - една шеста от сушата, ОГРОМНИ ресурси, много слабо населена... ЗАЩО въобще са на положение да трябва да се "оправят"? Кой ще ги "оправя" и кога, след като поколения наред ги "оправят" едни и същи? Не че много ме интересува, но такива като теб искат оставки за да оставим Европа и да се вържем за тях!

434

Реалист

преди 3 години

Що не пишете колко у нас живеят под минимума и ровят из кофите за ***?какво ни интересува Русия,тя ще се оправи, имат си всичко,а ние сме зависими отвсякъде....

433

Анонимен

преди 3 години

Глупости,кой от вас е бил в Русия да твърди подобно нещо,антируска пропаганда!

432

Руснак

преди 3 години

Русия е велика!У нас расте второ поколение с обувки!

431

бай Танас

преди 3 години

Ще видят братушките къде cepaт гладните

430

Русомраз

преди 3 години

ЛилиПутин ще вкара плучовецитe си обратно в землянките...

429

Анонимен

преди 3 години

Сега 13%.....след като ЕС спре СП-2.......33%..вансеремУс!!!

428

Един

преди 3 години

Че то съотношението в България е още по зле. С минимална пенсия с повече от 100 лева по ниска от линията на бедност и много хора, без достатъчно трудов стаж с още по малки пенсии. А колко безработни без доходи или с малки такива. ГЕРБ взима заеми, но голяма част минава през обществените поръчки и заминава в сметки в офшорни зони. А голяма част от народа духа супата, тапетите или каквото има.

427

Анонимен

преди 3 години

От *** пропаганда се става ***. А дали някога в тоя стенвестник ще побликувате новината че във връзка с коронакризата Русия мина Германия по БВП? Не никога разбира се. Но фактите са факти 4.17 срещу 4.15 трилиона долара по текущия цени. Има огромно значение колко може да си купиш с 100 Евро тук и там. Това че богатството е разпределено неравномерно е наследство от Елцин. 130 милиардера. А у нас офицялно 0. Хилите се сигурно. За повечето руснаци България е бедна и евтина страна. Беше!

426

Анонимен

преди 3 години

Руснаците стават все по-бедниКак щяло бе? От русофилите знам, че руснаците с всяка изминала минута стават все по-богати.

425

Русия

преди 3 години

60 мильона безработни и гладни фъф ФАЩ. Масово грабене от магазините пуради масуф глад.

424

Анонимен

преди 3 години

Краварите загиват прави.Вива Мехико!

423

VP

преди 3 години

Горките, направо умират от глад. Затова като дойдат на нашето море кухните в ресторантите не могат да им смогнат. А ние, богатите европейци, караме на пици и дюнери.

422

Анонимен

преди 3 години

Към Евразийски Съюз с Русия искат да присъединят България: Протестиращите - някои съзнателно, други не, но техните кукловоди съвсем съзнателно дърпат натам, даже не го и крият. Това даже не е до комунизъм, както пишат някои.

421

Анонимен

преди 3 години

Путин трябва да бъда съден за гавра с животни в краварника.

420

Анонимен

преди 3 години

Кравите мучат, Русия вперд.

419

Анонимен

преди 3 години

Краварника е последната дупка пълна с китайци.

418

Анонимен

преди 3 години

Руснаците стават все по-бедни...........та къде е изненадата?