18

българин

преди 3 години

Откъде я изкопахте тая ??! Разберете , че всичките тези ,,професори" , ,,доктори" и пр. , които се появяват по медиите във връзка с Коронавируса и разтягат локуми са абсолютно неадекватни по темата !!! Това е непознато и невиждано досега заболяване и никой от тях не знае как ще се развива , кога ще затихне и т.н. !

17

Анонимен

преди 3 години

Да живеят българските нискочелни професори(ки) от статуквото приличащи на помощник готвачка от ПУЦ-а!А професорството от къде e - McDonald, Burger King или KFC?

16

Sik

преди 3 години

Преди два дена гледам едно видео .Това става в индия. Младо момче в болницата уж е починал от този вирус кур19 и му дърпат шалтера.Обаче какво се оказа момчето е живо.Питат сестрата защо е направила такова нещо. Отговор и беше от по големите имам заповед..

15

Time virus

преди 3 години

Щом учените от Оксфорд са намерили начин да се връщат назад във времето, ако не престанете с тези безмислени противоепидемични мЯрки и простотии, някой може да се върне "назад във времето"

14

Анонимен

преди 3 години

Така ли се оправдавате. ЗНАЕМ, ЧЕ ЛЪЖЕТЕ

13

Анонимен

преди 3 години

Това трябва да е женският вариант на Кантарджиев.

12

Антивирусоид

преди 3 години

Това лелче дали има коронавирус в пууутката? Или там нищо не вирее?

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Нема се повтрои! Прекалено близо е до избори. Ще извнервят всички за макс

10

Анонимен

преди 3 години

Приготвяйте документите за градските КППтаИ който няма, да си купи куче да може да излиза за час -два без да го глобят. Почва се лека полека втора серия на умирай трудно с ковид

9

Анонимен

преди 3 години

След всичко чуто и изживяно тази година, повече никога няма да си сложа противовирусна ваксина.

8

Анонимен

преди 3 години

Отивай да печеш чушки за зимата, офцо!

7

Анонимен

преди 3 години

В почти цяла Европа ситуацията с вируса отива на зле. Държави, които бяха добре, сега отиват на зле. За Испания и Франция всички знаят, но не са само те. Зле са и Португалия, Белгия, Холандия, Австрия, Швейцария, Чехия, Словакия, Словения, Унгария, Швеция, Дания, Гърция, а най-зле е Люксембург.

6

Totenkopf

преди 3 години

Майко и този индивид ли е професор? Нищо чудно, че сме на тоя хал.

5

славянин

преди 3 години

Тая Джаба Хатянина дали някога през живота си е направила нещо за здравето и физическата си форма, че ни дава акъл как да живеем!? Съдейки по визията и - не! И защо това пихтиестото мисли, че ''чакаме ваксината''!?

4

Анонимен

преди 3 години

Митко, Миткооо,Чети, преди да каканижеш дивотии. Какво не разбра? Никой не ти казва, че е намерен пак коронавируса от 2004, напротив. Не си ли чувал, че се съхраняват кръвни проби, та се чудиш как са се върнали във времето? А "мисълта" ти за пускането на нови е резултат от самопромиване на мозъка ти, случва се, когато четеш дивотии в Интернет, а знанията и способностите ти не стигат да разбереш кое е истина и кое е фантасмагория.

3

Анонимен

преди 3 години

Лятото нямало да има вирус, есента ще има вирус, ама може и да няма, ама това е само прогноза, само имат доказателства, че маските пазят. Да им таковам....на некадърността самозванска.

2

Митко-любопитко

преди 3 години

След като братовчедът на ковид-19 си е отишъл през 2004 и никой не го е намирал отново , тая па как успя да го намери , че и статистически проучвания и заключения да направи ?!Явно става дума за коронавирусите , които ще бъдат пуснати след този ...

1

Анонимен

преди 3 години

Е той септември почти мина. МАСКИ ДОЛУ!!!!!!