205

Анонимен

преди 3 години

Alkoholicite v prezidentstvoto pak sa prekalili s alkohola...:-))))

204

Анонимен

преди 3 години

Fake news.

203

ЕЛИ

преди 3 години

президента на БЪЛГАРИЯ ГОВОРИ ЗАГРИЖЕНО ЧЕ НЯМА ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ НО ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГОВОРИ ЧЕ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е КОРУМПИРАНО--АМИ КОЙ Е ЛУД ДА ИНВЕСТИРА В ДЪРЖАВА С КОРУПЦИЯ И ТО ЗАЯВЯВАНА ПОСТОЯННО ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ТОВА Е ЖИЗОФРЕНИЯ

202

Анализът показва

преди 3 години

че стратегията е писана от куп недодялани неохегелианци.

201

Червен юмрук вея

преди 3 години

Плаче Резидентът за власт и президентска(16-та съветска) република.Добре,че се разкри навреме,да знаем какъв таралеж можем да си сложим в гащите,поставяйки абсолютно неподготвен и непредвидим човек на върха на държавата.Представете си че бяхме президентска република, с Фигурант-комунист начело,.. посочен от Кремъл.Или той щеше да ни дърпа навън от ЕС иНАТО или те самите щяха да ни изгонят.Със своите действия Фигурантът ни имунизира от опасността да настъпим тази кремълска мотика.Полезен глуфак!

200

Анонимен

преди 3 години

КАКВО СЕ ПРОМЕНИ 6/8 МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ НЯКОИ ХОРА ОТКРИХА ДЕФЕКТИ, ЗАЩО НЕ ГИ ОТКРИХА ПО РАНО- МНОГО ЕРЕКТИРАЛИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ВИЖДАМ.

199

Анонимен

преди 3 години

Ох поредното дрън-дрън:)))))))))

198

Коко

преди 3 години

Тоя па отчаяник

197

Историк

преди 3 години

"Стратегически анализ" на "дефектният модел" за държавно управление, а няма нищо за Президентската институция и превръщането й от Фигуранта в щаб-квартира за русофилски заговор и организиране на метеж срещу демократично избраното Правителство на България !

196

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта има мисия - дестабилизация на държавата, разединение на нацията, разслоение на обществото, разорение на икономиката, разпад на държавността, разложение на законността, разбиване на европейската партия ГЕРБ и установяване на постсъветски режим в България."Страгегически съвет", ал. Дондуков, София * Prezidet via KGB#Moskau

195

Геш

преди 3 години

До Анонимен 203 Фигурант е един пожарникар който за 10 гадини направи така че България само да ФИГУРИРА на картата умнико !!!

194

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че Радев/БСП искат да се бъркат, да контролират и променят управлението по свой начин, което е недопустимо!Но когаъо ДПС си го променя през прокситата, няма приблем, нали?

193

Анонимен

преди 3 години

От постулата на "стратегическия съвет" към Президентството за дестабилизиране на държавата и организиране на метеж срещу Кабинета кривият "модел" е прав само за Президентската институция - т.е. Законът не е Закон и Конституцията не е Конституция защото не е писана от Фигуранта.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква = Фигурант

192

Анонимен

преди 3 години

До 200На Радев био проблема? А ГЕРБ, партия първоначално фи насирана от мръс и пари, зад която са стояли силните на деня мутри, кокто са се вдигнали срещо доскорошните си господари?

191

Анонимен

преди 3 години

Кинституцията я имат за нищо. Ако искаш да я нарушиш, питаш конституционнният съд, даши може, те казват може и айде!

190

Хех

преди 3 години

С две думи :нищо конкретно. Ама напоително така.

189

Анонимен

преди 3 години

Проблема на Радев е , че липсва прозрачност, неефективен модел на управление като президент, срастване с мафията. Необходимо е да се скъса с тоя порочен модел и да се даде път на млад президент.

188

Ани

преди 3 години

На думи звучи добре. Но когато тези думи идват от един напълно дискредитиран индивид, те започват да звучат като лицемерие.Всъщност тази шушомига се промъкна точно по този начин в президентството.Военен, летец, учил в Америка, НАТО вски генерал . . . какво по-добро.И хората се подлъгахме. След това три години нищоправене и оплакване че няма достатъчно правомощия. И изведнъж, кръстник на мутрите.И изведнъж като усети че пропада, какви мъдри думи. Късно е моме за китка. Не ти вярвам вече!

187

Евило

преди 3 години

ПЪПЕШИ

186

Стратег

преди 3 години

Да се чете: Комунистическия съвет при Фигуранта се събра в явочната квартира ба Майстора да си плюнчи устата с гръмко-звучащи красиви думички, с които да хвърли прах в очите на масите.