4

123

преди 3 години

То бива наглост, ама безобразна наглостттттттттттт!!! А българите и най-вече българските пенсионери как биха могли да се възползват от спа глезотии???? Минимум нощувка на вечер за един възрастен - 100 лв. - без екстри! А, скапани наглеци?

3

Анонимен

преди 3 години

Един пример.Зъболекарските услуги на запад са адски скъпи, тук може да стане рай за тях. България бълвя всяка година специалисти и те бягат на запад да работят. При високи заплати и добри условия тук... Едвали, ще ходят в гадната и влажна Германия. Държавата тр2бяа да обърне поглед в такива инвестиции, както и в иновативни фирми.

2

Анонимен

преди 3 години

Турция прави огромна болница може би най голямата в Европа. Точно за здравен туризъм. Добре е България да последва примера й и да действа. Да създаде някъде големя болница с просторни места и кабинети. България има добри специалисти и след години може да поема доста западни туристи поради по ниските си цени. Но тр2бяа да се действа.

1

Алчницииииииииииииии

преди 3 години

Абе стига с тея чужденци Бе !- Интереса на Българите гледайте -те ви плащат заплатите Пращайте Българските деца на лагери с минерална вода , пратете пенсионерите ,болните,бедните - тази Мин.вода е на целия Народ !