15

Озадачена

преди 3 години

Не мога да проумея, как точно от тези думи, някои самозван "журналист" е решил, че един човек напада друг. Аз подобно нещо не виждам. Ама естествено аз нямам намерение да си измислям само и само някакви хорица да ми прочетат жалкия превод и препис.

14

N

преди 3 години

Ще се избият за Брад Пит:))

13

Пловдивчанин

преди 3 години

Тая Потуралски има излъчване, а както вече разбираме - и поведение, на долна ковpa златотърсачка. На Брад Пит явно чавка му е изпила мозъка да се хване сериозно с тая. Може и по-класна жена да си намери.

12

зяпач

преди 3 години

Искаме женски бой.

11

ПЕНКО

преди 3 години

ТРАЙНА ВРЪЗКА МЕЖДУ МАЖ И ЖЕНА ИМА САМО ТОГАВА КОГАТО : НЯМА ТЪРСЕНЕ НА ЗАВИСИМОСТ ;ОБВЪРЗАНОСТ И КОНТРОЛ ;2- МЪЖЪТ СЕ НАТИСКА -ЖЕНАТА СЕ ПОДИГРАВА + ЖЕНАТА СЕ НАТИСКА -МЪЖАТ СЕ ПОДИГРАВА ;3- РАВНИ КЪМ ДЕЦАТА ; 4-НИКАКВИ ФИНАНСОВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ - ВСИЧКО Е ОБЩО -ИЛИ ИМА ИЛИ НЯМА; 5-НИКАКЪВ ДОПУСК НА РОДИТЕЛИ И РОДНИНИ - САМО ПРИЯТЕЛИ !!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

"Източници твърдят, че Анджелина е много разочарована от тази постъпка"Ся... кои са източниците. Да не е брата, на братовчеда,на чирака, на градинаря дето е съсед на доставчика, дето достави на Джолито пицата като я мързеше да си сготви.А след това е ясно, залязващата манекенка търси малко скандал, та дано някой я наеме пак да манекенства.

9

Анонимен

преди 3 години

Съпругът на тази п.а.р.ц.а.л.а.н.а е на 80 години, някакъв германски богаташ, тя е на 27, явно по любов. Сега забърса този с.м.о.т.л.ьо, който прояви изключително лош вкус, като я отведе баш в това имение, а тя се погрижи всички да разберат, за да може да се вихри из социалните мрежи. Абе и двамата са ужааас, баш си се заслужават!

8

Анонимен

преди 3 години

Кви са тия селси сплетни и на кого му пука?

7

Анонимен

преди 3 години

ние обичаче??

6

Анонимен

преди 3 години

Каквато и да е истината, да заведеш гадже на мястото, където си се оженил за друга, е доста лош вкус и прилича на подигравка. Млади-стари доброто възпитание е за всички.

5

Леле

преди 3 години

Хехе, Анджелинка може да я убие само с поглед :))) иначе ми е смешно да си представя как си бият шамари и се скубят и се дерат с маникюр хахаха цирк :))))

4

Анонимен

преди 3 години

Каква поредна махленска драма.

3

x

преди 3 години

Младото, крехкото, свежото и стегнатото е истината. Джолито е бита карта.

2

Анонимен

преди 3 години

ииии, ще си каже човек според заглавието:сякаш както питбул.нападнала я.физически, изпохапала я и с нокти и издрала... там каквото си дерът.. :)))

1

Ха-ха

преди 3 години

"Не питай за Лу*д*ото-само се обажда!"-бълг.нар. поговорка.Джоли напълно се вписва...