224

Псевдо ВМРО

преди 3 години

Лансиран от Димитър Луджев. Онзи, който закри Наборната Армия и наряза СС20. Двамката бяха съдружни на управлението на Костов. После полетя гордо като *** и се присламчи към Сакскобурготски. После се присламчи към Сидеров, после се присламчи към Борисов.... Сега щял да въвежда наборна служба.... Ха-Ха-Ха...Живата реклама на Македонска наденица...

223

Анонимен

преди 3 години

Този национален предател, платил изцяло 2 милиарда от нашите шари за 8 несъществуващи курника на USA, в договор без неустойки за забавяне, в резултат на което в момента срока на доставка е 2027 с тенденция да се мести за неопределно време, .. та тоя защо не е в затвора ами ми се изказва като някакъв авторитет .. той няма авторитет .. бклук долен дебел и мазен

222

Анонимен

преди 3 години

Още едно кафяво петно, от по-големте наглее и трупа омраза и неприязан .. как спят тия хора, и ква карма си правят .. не им завиждам ...

221

Анонимен

преди 3 години

Ааа, *** не така, другарю войводо!Критикуваш началниците май, а?Аз като отида при шефа и му викна: "Шефе, да ми увеличиш заплатата, че ми е много малка", той ми отговаря: "Трай си, че мога да ти я намаля!"Та и от Брюксел ще получиш подобен отговор другарю войводо!Европейският Парламент не ти е Българския!

220

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ вече са в историята на България!Един ден ще пише за тях в учебниците на децата, и то няма да е много хубаво!

219

българин

преди 3 години

До: Четете!!! (номер 237)Браво на теб! Хубаво е че има и българи, които четат!Защото ГЕРБ разчитат на масовата неграмотност на българина, като премиера, който освен "Винету" нищо друго не е чел.Сигурен съм, че пише това което казваш.

218

ЕП

преди 3 години

Ви пречи да крадете от техните пари с въпросите си. До къде стигна с продажбата на български паспотри? Добре ли захлеби?

217

Четете!!!

преди 3 години

Някой чел ли е всичките 29 въпроса? Защото аз съм и в крайна сметка от тях точно 2 са свързани с гейове и роми. И по тях наистина подкрепям Каракачанов (колкото и да не го харесвам). Но останалите 27 питат за ширещата се корупция и за прогнилата ни съдебна система. Та защо ли шкембелията се опитва да отклои вниманието от реалната тема? Защото знае, че българите са докачливи на темите за обратните и кафеникавите граждани!

216

Народът те ненавижда

преди 3 години

Ех че е жалък тоя пъпеш! ЕП питат най-вече за корупцията, а той реве, че му размивали християнските ценности. Че като е такъв християнин да спре да краде и ***! Всички ДС агенти са един дол дренки!

215

Бунгар

преди 3 години

Комунистическо ченге.Закоравяла гумена кратуна. Кой е той да каже кой какъв е. Неговите псевдо патриотични лъжи и измислици да ги налага на жена си. Не може подобни крадци и алкохолици да говорят от името на всички българи и да рушат бъдещето на България и Македония в EU. Да се чуди човек кои са тези *** които гласуват за тях.Липсва им визия за Европейско мислене и бъдещо развитие на света.

214

Анонимен

преди 3 години

ама га си пълните чекмеджетата от парите им ни ревахте

213

гост

преди 3 години

Стига си размахвал истанбулската конвенция и вземи си припомни кои кокошки ни лъжеха в очите по въпроса - Цачева, Караянчева и Захариева. Тези дето ги крепите с гнома Балевски

212

гост

преди 3 години

До Стамат от КарнобатТрябва да изгонят поне 3.*** министри свързани с НПО

211

Иван

преди 3 години

Ама защо днеска няма никакво съобщение за протестите. Вай вай вай чок каахър.Нииищичко ,птичките спряха да чуруликат,лястовеичките не отлетяха ся Сенегал,пчеличките спряха да жужукат,президента закъсня за сутрешния масаж с един час,Мая се успа за фризьор, много кахър,ммноооого.

210

Стамат от Карнобат

преди 3 години

Ми забранете тези НПО-та!Хелзинския комитет в Хелзинки!!!

209

Дядо Петър

преди 3 години

Така требе, Шкембе Войвода!Защото комунистите, а особено потомствените ченгетакато тебе, разбират само ОТ БОЙ, И ТО ОТ МНОГО БОЙ.

208

Анонимен

преди 3 години

А вие си мислехте че ще крадете и никой няма да ви търси сметка за това тепърва ще плащате всички в парламента защото сте заедно във всички престъпления срещу народа

207

Торбичка БИЛА

преди 3 години

Некомпетентен човек горори ГЛУПОСТИ

206

Анонимен

преди 3 години

Ама някой мисли ли,че Каракачанов големото буре може да борави с Фейсбук??? Ясно е ,че ги пише на листче и някой ги пуска във Фейсбук. Как си го представяте в механата с дамаджана ракия , туба вино, овнешки бут и няколко печени кокошки на масата да пише на компютър. Кога време от софри.

205

Анонимен

преди 3 години

Нищо вярно не говори агента на ДС Каракачанов. Тия работи може да си ги говори в къщи.Когато сме част от общност той няма да определя правилата на тази общност, защото никой не го е карал насила да сме в ЕС.