86

Феминистът

преди 3 години

Всички математически прогнози в световен мащаб се провалиха. Никой няма представа какво стана реално. Професорът е умен човек, но защо се опитва да формализира неща, които не се подават на формализация.

85

позапознат

преди 3 години

Витанов не взима решения какво ще се прави. От него се искат анализи и прогнози. Той си работи по американска методология на трите сценария и забележете, за всеки сценарий казва не само дали ще вали или няма да вали, но и колко ще вали и колко е вероятно да се реализира този сценарий. И каквото казва, става. Ако някой си мисли, че може да го прави по-добре, да си предложи услугите на правителството и да измести Витанов. Но няма Шерлок Холмс, който да бие Мориарти - тогава свиквайте с Витанов

84

прогноза

преди 3 години

Като хвърля монета или ще се падне ези, или тура!

83

животът продължава

преди 3 години

Това може да се влачи с години, каза проф. Витанов.Еми като се влачи с години, ние да не живееме ли през тези години?

82

Анонимен

преди 3 години

До цяло лятоДобре де, така е малко като във вица за оня дето казвал "или ще вали, или няма да вали" и винаги познавал... Виждам, че добре си предвижда нещата, ама не му правиш услуга като натъртваш, че има по няколко сценария... Ся неприятното поне за мен, е че само си предвижда какво ще стане, а не се опитва да си избере какво иска да стане и да си дърпа нещата в тая посока до колкото може. Та това не ми харесва на мен, а не дали е познал или не е.

81

хм

преди 3 години

До По ВитановПлюенето сега се наказва...много е опасно.

80

По Витанов

преди 3 години

До Анонимен 83плюй и по сценария му за 20 000 регистрирани случая в края на септември плюй, а не по моя правопис. Хайде аз не мога да пиша, но ти ако можеше нещо, щеше да си вместо Витанов по телевизиите. Но не си. Тъй че плюй си и така си осмисляй жалкия живот.

79

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

Ама да, вие от всичко разбирате, а Витанов хабер си няма. Грозен е, нищо не разбера, не е професор по математика, сценариите му за нищо не стават и най-важното - и вие може да кажете същото, след като Витанов ви го каже. Само че нали забелязвате, че в края на всеки месец един от трите сценария на Витанов се сбъдва. И то от средата на месеца се вижда кой ще е. Но той е *** нали, а вие сте велики. *** вие сте убавци, може да смятате процент, може и да плюете от дивана. Витанов ряпа да яде.

78

Анонимен

преди 3 години

" ... 20000 заразени в срая на ..."Е срая!

77

газ до дупка

преди 3 години

До цяло лятоСЦЕНАРИИТЕ в театъра!

76

Анонимен

преди 3 години

До цяло лятоТо с няколко варианта на прогноза се доближаваш до истината!

75

цяло лято

преди 3 години

До Анонимен 79си спал на дивана. Витанов винаги дава няколко сценария и казва кой колко е вероятен. Той изрично каза, че тоя с 25000 за края на септември не е вероятен, защото очаква промяна в поведението на хората, а го смята за да е подготвена и запасена здравната система. Е, така стана. Значи трябва да плюеш по другите сценарии на Витанов за септември. Хайде сега плюй по сценария му за 20000 заразени в срая на месеца. Направо му се чудя на акъла, какво се занимава с вас да ви обяснява.

74

Анонимен

преди 3 години

Тоя нито е епидемиолог, а като виждам не е и математик.Ама е професор!Цяло лято дрънкаше, че в края на този месец заразените ще са 25 до 30 хиляди.А не каза колко ще са активните носители на заразата.Че да не е врачка я!

73

Анонимен

преди 3 години

Защо се противопоставяте на маските?Нали това е прекрасен начин да не ви виждат развалените зъби и бръчките?

72

Totenkopf

преди 3 години

Сигурно имаме на глава население най много професори и доценти в целия СВЯТ. Да се учудваш при такива капацитети и корифеи, що сме на тоя хал.

71

Анонимен

преди 3 години

Специално в България с вируса се показва некадърността на управниците!

70

Филан Кишията

преди 3 години

Тука има толкова *** народ , че ме е срам заради тях ...

69

анкета

преди 3 години

Кънчев е:Добър човек и много умен (+)2.Обикновено и мн.корумпирано говeдо (--)

68

Viva СЗО!

преди 3 години

Който вируса пресмятатой към гроба се повеждаНо добро не вижда също,който Ковид произвежда

67

Илона

преди 3 години

До ЕкатеринаНедей приказва много! Да не дава Господ да се гътне някой от семейството ти от ковид друга песен ще запееш.