27

El

преди 3 години

Мърляци!!!

26

хахахаха

преди 3 години

Бразилия, дето разслдване за убийство завършва с арест 8% от случаите! Там си мислят че ще протестират срещу нещо! АХАХАХААХАХА

25

Анонимен

преди 3 години

Така наречените екоактивисти са просто ментално болни сектанти, много от които агресивни фанатици! Така че напълно нормално е да срещнат отпор от хората на които искат съвсем целенасочено да им съсипят живота, до им отнемат работата, да ги изгонят от домовете им и т.н., даже е странно че все още тези социопати не са преследвани от закона, но сигурен съм и това време ще дойде. Колко хора напрамир в Банско и въобще югозападна България подкрепят зелените и колко ги мразят?

24

Анонимен

преди 3 години

Колумбия, Филипините, Бразилия... все държави където ако се изрепчиш на грешния човек може просто да изчезнеш, да те гръмнат и т.н. Пък после може и да се зачудят дали си екоактивист, полицай, турист или обикновен човек. Ако въобще се зачудят де.

23

Анонимен

преди 3 години

Партийните шарлатани пак ви сричат мантрите за цветя и рози из целия свят. В рая сте бре. Ще поркате амброзия и ще се носите леко леко на облачета. Ама не ви казват че след Чернобил и след Фукушима радиационният фон е скочил с 15%. Иначе ви карат да затворите ТЕЦ-те щот емисиите се качили, ама пълна тишина за скоростното обезлесяване на земята и тоталното измиране на планктона. Скоро ще плащате и щот дишате. За алчните корпорации сте само стока и консуматори.Добре че природата не сака кинти.

22

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съгласен! Това е новата "червена" зараза, под прикритието на "зелена". Да диктува срещу естественото развитие на човечеството, технологии, икономика, култура. Някой да мисли че световната култура няма да се промени?Животът е промяна, госпожи и господа! Животът на планетата Земя е започнал от клетки, ... докато стигне до ... ракетите на Мъск? ... изборите на Тръмп ... шоуто на Слави ?

21

USA

преди 3 години

Мразя хората, които се месят в живота на други хорa и се опитват да ги контролират и да им налагат своите виждания. Говоря за редовни граждани, които спазват законите и си плащат данъците. Това е марксизъм. Контрол над хората на идеологичен принцип от шепа "умньовци". През средновековието религиите контролираха човека и това доведе до смъртта на милиони. През 19 и 20 век комунизма се опита да контролира човека и това доведе до смъртта на милиони. Сега зелени, lbgt, антифа и подобни се опитват.

20

USA

преди 3 години

Едно е да се бориш за чистота и опазване на природата, съвсем друго е да развиваш марксистки идеологии, че не трябвало бебетата да пият мляко и да се яде месо защото било жестоко да се убиват животни. Зелените са едни от най-страшните комунисти, които се борят за нов утопичен свят, който ще доведе света до разруха, подобно на съветския.

19

USA

преди 3 години

Екоактивистите са комунисти-утописти. Нормално е да не ги харесват.

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа пост 17 звездичките са "хллебарките"

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа пост 17 звездичките са "хллебарките"

16

Анонимен

преди 3 години

И *** са под заплаха, от тях миналата година са убити много повече от 212.

15

Анонимен

преди 3 години

Звездичките за Но 15 са за "изстудява тератора"

14

Анонимен

преди 3 години

Да бе, и как ги доказаха и преброиха? Някаква казала, че познава шест души убити заради това ... дори не и казват името. Аз пък познавам една дето казва че не духа, дори и знам името, Станка от Пирдоп.

13

Анонимен

преди 3 години

Не правете от това трагедия, екоактивистите са вредни...

12

Анонимен

преди 3 години

Всъщност ситуацията с климата е много, ама много сериозна. За българите , разбира се, по простата причина, че живеят в някаква паралелна вселена , този проблем е несъществуващ. В техния свят еднокнижниците са достойни за премиер, комунистите са демократи, мошениците са съдии, рекетьорите са бизнесмени, оставачите са елит...Вместо да се вземете в ръце и да си промените съдбата, вие се подигравате на хората с идеал и достойнство. Вашето време се пропилява в тази скотобойна, наречена РБ.

11

Анонимен

преди 3 години

Това са истинските активисти, а не "умните и красивите"

10

:)

преди 3 години

Ане откога "oxлюв" е обидна дума бе Плyжецu!

9

Анонимен

преди 3 години

До АзГаня нищо такова не пита, ама и ти си много захлюпен. ***!

8

Анонимен

преди 3 години

Екотерористите не заслужават нищо по-малко, колкото повече толкова повече