8

Анонимен

преди 3 години

За мен машинното гласуване е авантюра, така че ще ползвам хартиената бюлетина.

7

Тошо

преди 3 години

На чужд гръб и 100 машини са малко на и без това празния ни джоб!?Мисля че за това решение бих излязал на протест, тези епутати нещо не разбират какво гласуват.....защо в други страни няма машини и пак има демокрация.....!?

6

Анонимен

преди 3 години

нали купиха 3000 машини само миналата година? дори имаше скандал че сина на кой беше ги продаваше. мафията няма да се изчисти ... никога

5

Айде бе

преди 3 години

Голямо решение! Да ги наеме или купи. Има само още 2 варианта - да си ги произведе или да бъдат подарени на ЦИК.Вариантът да паднат от Луната не е реалистичен.

4

House M.D.

преди 3 години

Че то в България винаги се е гласувало машинално.А кои са депутите?

3

Глупостите на БСП

преди 3 години

Тези пари вместо да се дават за машини можела да се дадат на болниците, които се борят с ковид 19!Черепа съсипа държавата за няколко месеца!

2

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера защо обръщат внимание на тези протестиращи зад които стоят БСП, Божков, Мая Манолова, Слави и Олигарсите!Защо вкарвате държавата в излишен разход за машини на които ще гласуват не повече от 30% от гласуващите!? Никъде в Европа няма машинно гласуване, спрете да обръщате внимание на тези гладни хиени, които правят предизборна кампания и искат да се докопат до властта!Държавата върви добре и трябва да направят нещо скандално за да ги забележат! Манолова и тя е разочарование!

1

Анонимен

преди 3 години

Циркове. БСП се правят че икста машинно гласуване но техния президент ще наложи вето и ГЕРБ няма да го отменят. Всичко ще си остане както си е.