12

Анонимен

преди 3 години

Тия алкохолици повече няма да припарят до парламента

11

Анонимен

преди 3 години

При положение,че не знаят нищо за машините как описание,технически данни и производствени възможности по вид,тип,поколение на принципно действие с начините на обслужване обвързани с изборния процес като за разходна част по трудоемкост и организационната част за правилата на провеждане му с икономическата обосновка в финансови изражения за предложение предпочитание как проект за осъществяване какви промени на кодекс ще залагат от типа необосновани предположения като в кодексите са с обосновките.

10

Анонимен

преди 3 години

Не се вълнувам политически трупове.

9

Павел

преди 3 години

Тези фалшиви войводи продължават да са ибрици на Тиквата и слуги на олигарси и мошеници. Виждат, че вече никой няма да гласува за тях всеки ден глупост след глупост, популизъм след популизъм! Излишно харчат парите от партийната каса по цял ден да обикалят телевизиите и да плещят тъпотии.

8

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

ВИЖТЕ МУ ГЛАВАТА НА ТОЯ КАРАКАЧАНЗКИ ВЕМЕРЕОФШИК И СИ МИСЛЕТЕ КООЛКУ БЕ ГРАМ МОЗАК ИМА АКУ ИМА !ТВА ВМРЕО НА КОНСЕРВИ ЗА СЕВЕРНА КОРЕА !

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Само отвън,малко изтръскване и отначало!

6

Анонимен

преди 3 години

Нивга тази партия вътри повече!Ясно ?!!

5

Анонимен

преди 3 години

много си зле

4

Анонимен

преди 3 години

Партиите....?Някой вярва ли в това,че тяхната цел е да работят за хората,които са ги избрали?Щото аз не им вярвам! Вярвам това,което виждам от 31 години насам! Яка борба за мазния кокал,яко плюскане,крадене,уреждане на бизнеси за поколения напред.Отвратителни са всички до един!Затова да ме хванат за онази работа и да ме поразкарат!Никакво гласуване за политически вампири и таласъми!Мръсно и долно племе сме и си заслужаваме съдбата!

3

Анонимен

преди 3 години

ПАТРИОТ ЗВУЧИ ГОРДОдругите са чужденцивременно живеещи в България

2

Анонимен

преди 3 години

МВРО-то е захапало властта като бултериер автомобилна гума. Нема пущане. Един познат разправяше, че такива кучета отпускат захапката само след като ги мушнеш с нещо взадника.За кучетата не съм сигурен, ама при МВРО-то явно точно така ще стане.

1

Ф.С.В.

преди 3 години

В СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ - много партийки няма да ги има -ВМРО ОП И магарешки- Доста ще отпаднат !! А ГЕРБ ще е колкото ДПС дори по малко! Воле излезе най хитър -като се "маскира" на общински съветник))