11

белгиец

преди 3 години

Жал ми е за вас българите че сте толкова зле. Хората от европа ви дават пари пък вие скачате срещу тях. Ще ви теглят една дълга със 300 от там и ше се успокоите. Mъдете здрави !

10

само попитам

преди 3 години

ББ зная ли телефонен език?

9

Анонимен

преди 3 години

Да построят и за каручките с магарета алея...да дръпнат още някое евро от ойропа

8

Анонимен

преди 3 години

какво ни вълнуват Румънците, те ако направят влак и ние ли?, а метро?Скоро ходих до Русе и улиците в града са като луната, кратер до кратер премесен с легнал полицай. Града е пред замиране, я има 100000 я не и си личи че народа е доста беден.Жалко ми е за този град, и през месец ги обгазяват.

7

хаха

преди 3 години

То път няма, те велоалея ще строят. Къде бе, у гъсталака ли?

6

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже да се случи.Ама да не стане пак само за наши.

5

Анонимен

преди 3 години

Къде ще я строят? Сигурно ще ударят една жълта боя на платното, което ще стане една лента и половина. В София така половината тротоари до колкото ги има на места са озурпирани от велоалеи.

4

Уууу

преди 3 години

Тази новина я прочетох Февруари и чакам с интерес развитието! Но наистина ми е тъжно, че ще се претупа отгоре, отгоре като в градовете. В квартала имаме и е чудо! Минава през подлези, през спирки, свършва и почва на друго място. По ми е интересно обаче, как един самотен велосипедист би си опазил колелото от кражба, знаете от кой етнос. Просто у нас вече не е безопасно. Сещате се, че това не е за един ден и трябват нощувки...храна

3

Браво!

преди 3 години

Браво на румънското правителство, на Европейския съюз, който осигурява финансирането, но най-вече на българската страна и лично на Премиера г-н ген. Бойко Борисов за усърдието, чрез което ще успеем да изградим чисто нова велосипедна алея от единия край на Дунав чак до другия край на Дунав!Браво!

2

Анонимен

преди 3 години

Ето за какви щуротии се харчат европейски пари. После що сме най-зле?

1

Тих бял

преди 3 години

За повече евраци и алеи за водни колелета ще построим по дунава.Ползващите тези велоалеи трябва да внимават, защото дунавските комари са доста едри, не са колкото гугутка, но са по-големи от врабче.