22

Въй Въй Въй

преди 3 години

Пак ще добавя че Фердинант е германец но той е от 33 та степен масон. Или трябва да си от ИЗБРАНИТЕ или да си купиш мястото. Германия се заиграва с тяхните(Ешкенази) - в превод германски евреин и последиците са катастрофа след катастрофата.

21

Въй Въй Въй

преди 3 години

Само да вметна:След 1945 СССР завзема България и Съюзът или Русия както искате така си го превеждайте, не са Руснаци. Никой от главорезите на СССР не е руснак. Те са от ИЗБРАНИТЕ. Един такъв е Андрей Луканов и други като: Стефан Софиянски, Андрей Станишев и майка му която измисля македонски литературен език. Да са ви честити омразните коментари против руснаците. Това е и целта на ИЗБРАНИТЕ.

20

дивак

преди 3 години

До До 1Ми ей ти ги факти Национална катастрофа-1913 Национална катастрофа 1918, благодарение на алчността на Кобургите, без да броим икономическите последствия и загуба на Западните покрайнини, Одринска и Беломорска Тракия. Само заради решенията на един самозабравил се...И още нещо, само благодарение на "комунистите" Тракия не е гръцка територия.

19

Царство България

преди 3 години

Той го създаде! Признава му се!

18

Бла-Бла

преди 3 години

Блазе на българите, царицаангел, героична династия, цял свят ни завиждал. Авторката на статията, започнете да пишете хороскопи, по-малко глупаво и помалко заблуждаващо е.

17

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноЕ, щом за нея е "поклон",ти не знаеш смисъла на думите.

16

Глупости

преди 3 години

Коронован ангел? А защо? Прочетете историята на европейските кралски семейства, научете европейска история и цивилизация. Когато направите разлика между Едуард седми и Едуард осми, Мария-Аделаида и Мария-Антоанета между Жак Превер и Жак Атали, тогава пишете празни приказки.

15

epa

преди 3 години

всичко свързано с Фердинанд трябва да е омразно за всеки българин. Цар егоцентрик довел България д ве национални катастрофи, скарал ни със всички съседи и завинаги погребал надеждите за национално обединение на българите и загубата на национална идентичност на милиони българи останали извън пределите на родината.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛюбимото на всякакви царе и други грабители е да се правят на филантропи с малка част от разграбеното от същите хора!Правешкият 'филантроп' ли визираш?

13

Анонимен

преди 3 години

********************************************************************************************************************************************************************************************************

12

Анонимен

преди 3 години

Любимото на всякакви царе и други грабители е да се правят на филантропи с малка част от разграбеното от същите хора!Ограбваш хората, поставяш ги на колене пред гладна смърт и после им раздаваш подаяния да ти целуват краката! О неземно благородство!Плуя на тая CГАН!!!Тая и тя обикаля да дава, с чужда пита помен, както прави и Тиквата в момента!

11

999

преди 3 години

СЛЕД 1944 Г. ГРОБЪТ НА ЕЛЕОНОРА Е ПОРУГАН И ПЛОЧАТА - ПРЕМАХНАТА. ТОВА Е ЖЕНАТА, КОЯТО ЛИЧНО Е УЧАСТВАЛА КАТО МЕД. СЕСТРА ВЪВ ВОЙНИТЕ НА БГ. ЕДИНСГВЕНАТА ЖЕНА С ПРИСЪДЕН ВОЕНЕН ОРДЕН " ЗА ХРАБРОСТ"!!! ЗАСЛУЖЕНО. ДО 1944Г. СПАСЕНИТЕ ОТ НЕЯ И ОТ ОБУЧЕНИТЕ ОТ НЕЯ МЕД. СЕСТРИ, ВОЙНИЦИ, СЕ СЪБИРАЛИ ВСЯКА ГОДИНА НА ГРОБА Й!!! ГРОБЪТ Е ВЪЗСТАНОВЕН СЛЕД 1989 ГОД.

10

Анонимен

преди 3 години

НискочелитеПлоскоземниРушофилски типажи нямат капацитета необходим да оценят личност като Елеонора.

9

До 1

преди 3 години

Я кажи сега да чуем кой опропасти повече България - царската династия или тия, дето я свалиха от власт, за да заемат нейното място !? Само факти искам !

8

НАРОДЪТ

преди 3 години

БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПИШЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТАЗИ СВЕТЛА ЛИЧНОСТ - ЧОВЕКЪТ ЕЛЕОНОРА.

7

Обективно

преди 3 години

ЦАРИЦА ЕЛЕОНОРА, ВТОРА СЪПРУГА НА ФЕРДИНАНД, Е ПЪЛНА НЕГОВА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ, ОСОБЕНО В МОРАЛНО ОТНОШЕНИЕ. ПОКЛОН!

6

Анонимен

преди 3 години

Като го видя тоя Фердинанд,че ми се повръща от него,предател долен и противен,!

5

Русия

преди 3 години

Фъшкисти

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5А ти чувал ли си за :Сите србе на врбеи ,,, муда им са ладни

3

Анонимен

преди 3 години

А аз съм пряк наследик на рода Дуло преа столетията ама никой не ме ебааааа