40

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно!!!Отговорът е ***,но не е за просто днес.Не ми давай наклон

39

Анонимен

преди 3 години

Когато науката се избута за сметка политиката на печалбата, резултатиете са плачевни.Ето за това сме виновни, а не за промените в климата. Човешката дейност е с незначителен принос в процеса, ако въобще има някакъв...Драстични промени в климата е имало и когато човекът е отсъствал изобщо от живота на Земята, както и когато количеството и дейността му са били незабележими.

38

Анонимен

преди 3 години

"Ако карате кола, помислете колко кила сте. Рядко виждам слаб шофьор, а това е абсолютно сигурно че води до сърдечни заболявания!"Тук бъркаш. Движението само по себе си няма да накра някой да отслабне. Истината е в храната. Ходене 1км е 58ккал. Значи ако някой изплюска един шоколад отгоре, трябва да мине 10км днес, че да го изгори.Ако им сметнеш сумарно муането, то те трябва да вървят по 50км на ден, за да изгорят излишъка от плюскането, което просто не е реалистично.

37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА през зимата?Ами по възрастните хора?Ще карате тротинетки и ще се блъскате като малки деца?

36

Анонимен

преди 3 години

Абе лошо ли е да се махнат автомобилите от градовете и да се заменят с тротинетки и велосипеди? Улиците са станали непроходими! Отляво и отдясно паркирали, се средата промъква един. Ако карате кола, помислете колко кила сте. Рядко виждам слаб шофьор, а това е абсолютно сигурно че води до сърдечни заболявания! Властиете трябва да правят повече за освобождаването на градовете от коли! Да се плаща яко за паркиране по улиците! И не паяк, а скоба и тлъст фиш. И ще влезнат доста пари в бюджета!

35

Танев

преди 3 години

Виновна е самата Земя, нейната цикличност. Затоплянето е както външно - Слънцето и останалия Космос., така и вътрешно - нарастване на Обема и Енергията на ЧМагмата. Цикълът на Земята е далече по кратък, отколкото ни посочват физиците.

34

Пен

преди 3 години

Някой беше споменал и за изместването на полюсите. Там данък няма ли да се плаща ? Няма ли да водим борба с изместването на полюсите ? :))

33

Пен

преди 3 години

Политиците и от глобално затопляне ли разбират вече ? Всичко стана глобално вече , вируси , затопляне , бедност, пълен контрол над хората.......... Важното е да се носят маските и да се взимат милиарди заеми , както и да се дават милиарди за борба със затопляния , вируси , извънземни и така нататък! :))

32

Анонимен

преди 3 години

Как така всички? Виновни са индустриално развитите държави. Но не тези с индустрия от 40 години, а с тези с индустрия от 100 - 150 години.

31

Анонимен

преди 3 години

Виновни са Арабите, Китайците и Нег.ри.те, които се въдят като мравки и са станали милиарди. И затова, за да се оправи климата, трябва да ги треп.ем както мравките и както алчните японци в Хирошима и Нагасаки.

30

сорос

преди 3 години

грета тумберг е виновна

29

Анонимен

преди 3 години

Извинете, а самата природа виновна ли е, защото много от естествените процеси също влияят на температурите. Достатъчно е да споменем циклите на Миланкович, които дори не произтичат от атмосферните процес или кой живее на Земята.Климатът се променя откакто има климат, а климат има откакто има атмосфера. Разбира се, човешката дейност допринася за това, но екоекстремистите се опитват да ни убедят, че човешката дейност е единственият фактор.

28

Анонимен

преди 3 години

Защо ни лъжат с това затопляне. От години чакам морското равнище да се вдигне със 70 метра и морето да дойде под терасата ми, и нищо...

27

Анонимен

преди 3 години

Като цяло съм съгласен, но Бойко е виновен!

26

Анонимен

преди 3 години

Борбата с климатичните промени е бизнес, при това много печеливш. А когато има бизнес има и съответната реклама, която помага бизнеса да върви. Рекламата, че човешката дейност предизвиква глобалното затопляне, налива гориво в мотора на дейностите по преодоляване на "щетите" нанасяни от човека върху климата. Колкото повече пари се наливат в борбата с климатичните промени, толкова повече ще ви заливат с информационно замърсяване, което няма нищо общо с науката.

25

Анонимен

преди 3 години

И този проблем като всеки последен проблем с който са се захванали и за който не спират да вият ***-държавите няма да бъде решен, но много "експерти" ще си чешат езиците с него дълги години.

24

Анонимен

преди 3 години

Звездите от типа на слънцето имат естествено нарастване на активността и отделяне на повече топлина. Слънцето ще става все по-топло в много бавен ритъм и след милиард години ще бъде с 10 % по-горещо, което ще е заличило живота на земята. На това не може да бъде попречено, човекът е само наблюдател.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм виновен за нищо. Не се съгласявайте с тези глупости. Бягайте от колективни-стадните-кошерни капани (тригъри) които ви поставят медиите в съзнанието!

22

Анонимен

преди 3 години

Виновна е слънчевата активност, но е изгодно да се припише на човешката дейност. Зад това може да финансират много дейности, които са безмислени и няма да доведат до контрол върху климата, но пък ще генерират огромни печалби.

21

Анонимен

преди 3 години

Зелената сделка и борбата с климата са само поредната комунистическа утопия. Поредния арогантен опит да се контролира човека и да му се ограничават свободите. Под борба с климата едни хора ще станат още по-богати за сметка на народите.Господ здраве да дава на президента Тръмп!