29

До 33

преди 3 години

Елементарни разсъждения! Какъвто и да е Борисов, определено не е всемогъщ. 30 години тази държава се руши и ограбва! Защо не се поразровите в биографията на приватизаторката Нинова, която УНИЩОЖИ две богати фирми и присвои доста милиони!

28

Анонимен

преди 3 години

Нямаше лустрация в България, нито нормален съд за крадливите приватизатори. Сега берем гнилите плодове и се чудим защо така става...Тъжно ми е за нормалните хора в БСП как ги изигра Нинова, но тази ще им затрие партията.

27

безпартийна

преди 3 години

До Нищо ново Ще доживеем и ще видите как ГЕРБ ще се разпадне падне ли от власт. Още от сега някой избягаха и от парламента и от правителството. Няма келепир неща ти партията.Колко такива политически проекти се родиха и умряха пред очите ни през тези години. Бойко Борисов подкупи и унищожи всички опоненти. Вложи много усилия и хвърли много пари и за вътрешната опозиция на БСП, но явно удари на камък. Поздравявам членската маса на БСП за отпора. Изхвърлите от и критикарите милионери и ще имате

26

безпартийна

преди 3 години

До Vip Всички обиждат и обвиняват Нинова. А защо ? Тя била милионерка! А какви са опонентите и, особенно Гергов, Добрев, Жаблянов. Да не говорим за Станишев, който съсипа тази партия. Нинова направи няколко промени които са много съществени за демократичността на една партия - мандатност в ръководството на партията, пряк избор на председателя, до два мандата на народен представител и с това си създаде опозиция. Вечните началници и вечните народни представители загубиха и реват.

25

Анонимен

преди 3 години

изборите баха честни - който даде най-много-на него ще дадем после най-голямото парче от баницата

24

Нищо ново

преди 3 години

Вътрешно-партийните избори са нормална практика. В ГЕРБ естествено това няма как да се случи - там Бойко е единствен и неповторим.

23

Хохохоооо...

преди 3 години

ИЗБОРИ ПО МЕТОДА--"ПУТИН--ЛУКАШЕНКО"!!!ТАКЪВ Е И РЕЗУЛТАТА!ЛОГИЧНО!!!!!

22

Маке

преди 3 години

Е, па арна си е нашта Корни, кой що ще да кажува.И сичко си има от оноа що си требе.Ке одам с конот да я крадам за невеста, ако ще целиот свет до Луната да се сруши.Со кротце, со благо, ке се погодиме.

21

Анонимен

преди 3 години

Напред как Корни! Води народа!Хващай байряка за дръжката!

20

А бе

преди 3 години

Сега полейте както трябва победата!Покажете и как празнувате.. На Халкидики,в оня СПАхотел,другарко Нинова..

19

Анонимен

преди 3 години

Заслужаваш да ти го подам како Корни.Да ми го подържиш и да му се порадваш.Не се дърпай, доволна ше останеш, досега няма оплакали се.

18

Анонимен

преди 3 години

Почти толкова добре правят избори, колкото и БКП. Едни 15% не йнстигнаха, за да догони Тодор Живков.

17

Анонимен

преди 3 години

Кака Корни е лешникуротрошачка - трепачка. Ще й дам да ми счупи двата ореха с дупе.

16

Сандо

преди 3 години

ахахаха как е строила само младата гвардия на снимката

15

Анонимен

преди 3 години

Как се правят избори. Броят на избирателите се обянява във втората половина на изборният ден. Може ли да има честни избори без машинно гласуване?

14

За рев си е!

преди 3 години

Назначен милиционер-милионер капиталист от другаря Луканов:Ха на здраве,Нинова,честита победа!А какви времена бяха,а?Само активните борци против капитализъма и фашизъма с народни пенсии бяха над милион!Къде се скриха тез мишоци?Само 40 000 останаха.Вземи тези 5 лева да пиеш една студена вода щот синчето изяде 240 000$ в САЩ!Пари нема,действайте!

13

Анонимен

преди 3 години

Ако се види отстрани ще си направи ритуално самоубиство.

12

80%-иидиоти

преди 3 години

Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите за *** ?

11

Майора

преди 3 години

Честни избори с кутиите, с даване пари в последния момент на подкрепящите я , със свои хора в Комисията и баба може да направи това.Но защо ли ме учудва на партията която ръководиБСП/БКП/винаги отчиташе успех на 99.9%.Жалко само разби партията и скоро няма да дойде на власт!

10

Анонимен

преди 3 години

Егати от 1 000 000комунисти през 1989г. до 80 000през 2020г.Много са в другите партии БКП е донор на кадри.Комунистите пак са навсякъде- ЛУСТРАЦИЯ.