26

Малко тъп

преди 3 години

Завладяват си хората нови земи и то без бой. Това е армия, която ще ни коли скоро, а ние им строим къщички. Явно всичко вече е предопределено.

25

Анонимен

преди 3 години

Христо Христов е най-прав.Само българите в Германия милеят за германия нали сте вече германци кво пишете тука.И нали знаете немски аунцу цвйнцу дрън.

24

Анонимен

преди 3 години

Защо се помага на хора, които не зачитат усилията да им се помогне? Палят си лагера, щото не е достатъчно луксозен, имат претенции, а уж бягат от война. Ами като не им харесва, да си ходят и това е единственото правилно решение - кой от където е! Тия наглеци нямат място в Европа!Непридружените деца - също. След някоя година ще се домъкне цялата им рода, щото видиш ли трябва да се съберат семействата.Що не се усещате бе хора, мамят ви елементарно...

23

Защо и докога!?

преди 3 години

Кой ги е викал тук в Европа, та идват? Защо не бягат в прославените си ислямски котчини като дубай, оае, катар?Защо не са връщани там, откъдето са изпълзели?Докога навлеци ще бъдат наричани мигранти!?ПОСНА МИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Христо Христов

преди 3 години

До 27Е и?Какво като бъдат претопени? Те сами си го искат. Колкото по-скоро изчезнат тези лицемери - толкоз по-добре.Аз лично е интересувам от България. И е факт, че за да оцелее България, брюкселският ес трябва да загине.ПП. Безродните интернационалсти се интересувате от германия.

21

Христо Христов

преди 3 години

До 28Защото ес има план Европа 2030 в който си пише, че до 2050та европа има нужда от 100 000 000 нето имигранти.Защото ес и нато демократизираха Сирия и Либия.Защото немкините (водени от нпо-тата на ес хранилка) демонстрираха за повече афроараби, за са подобрят скапания немски ген и меркел ги послуша.

20

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо изведнъж населението на Африка и Азия се фтурна към Европа.Не мога да си го обесня.Те тези проблеми които изтъкват че са причина за миграцията си,са си ги имали от десетилетия там по Африка и Азия.Въпросът е ,,Защо по едно и също време се случва тази Инвазия?".

19

Анонимен

преди 3 години

Тази инвазия трябва да спре.Не може 1/3 от Африка и Азия да се пресели в Европа.Държави като Англия,Германия,Франция,Белгия и др.ако продъължи по същия начин след 40 години ще бъдат претопени.

18

Анонимен

преди 3 години

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Отивай при комшийката.

17

Док

преди 3 години

Докато имаме съседи като Гърците, вярвам че все още има шанс. Толерррастите много тежко удариха на камъка там. Ако не беше постоянния натиск от разни нпо-та, тия отдавна да са на дъното на морето.

16

Христо Христов

преди 3 години

До 20Пич, ти си още едно доказателство за калпавия ген на матряла и нуждата да бъде подобрен.

15

Анонимен

преди 3 години

Уж дошли да търсят спасение, а сами се подпалват лагера и то ден след зрелищната акция в Берлин под прозорцете на Меркел с 12000 празни стола, колкото били бежанците в Мория. Кой ще ме убеди, че тая работа не е нагласена от враговете на Европа, които вкараха вече няколко милиона мюсюлмански търтея?

14

Анонимен

преди 3 години

Капитан Петко ВОйвода е решавал проблемите с арабите ЛЕСНО. Палели са турските села и всички араби и *** са бягали обратно към Мала Азия и Саудитска Арабия.А тоя турчин, дето се пише -Христо Христов, от предишния коментар, да бяга към Африка както бягаше Изманичката- Веска Меджидиева. Тоя е Предател, Помагач на Враговете на България... СМЪРТ за Предатели !!

13

Христо Христов

преди 3 години

България трябва да приеме брой емигранти, пропорционален на броя българските наемни убийци в Афганистан.Най-малкото, за да подобрят калпавия ген на коментаторите преди мене.

12

Анонимен

преди 3 години

Да ги товарят на титаник и обратно кой от къде е. Това е рашението за такива

11

Анонимен

преди 3 години

Гърците да почнат да нагорещяват железни пуялници, до червено.. И после да стопяват занниците на тия араби-бежанци... Всички бежанци- Араби, не.гр.и да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция и Африка, както бягаше Осман Ага през 1865 г. Ако арабите останат живи, след като им стопят занниците, ще има да разказват на другите араби, как сме им пукнали заниците и ще бягат далече от Европа.

10

Анонимен

преди 3 години

ами че като ги гледам на снимката те са си супер, на остров до морето на палатка, каква по-подходяща обстановка за диви полу-човеци. Напомнями за Ум-белият делфин, като дете си мечтаех да живея точно така, на усамотен остров сред палми и животинки.

9

Йордан

преди 3 години

Бойко, взимай си арабските касапи и друм у Банкя!

8

Краси

преди 3 години

Лагери с решетки трябва за тези натрапници!

7

муспи

преди 3 години

ББ каза, че ако остане на дадената му от народа служба (Слуга на Народа), ще приеме тези бежанци у нас. Ще ги разсели по цялата страна, джамии има навсякъде, ще строи и още, а и ще продължава с магистралите, нужни при възстановяването на Отоманската Империя. Кани и Султана на бани в Банки, че е с изтърбушено заходно черво още от извратения Станишефф.