69

Анонимен

преди 3 години

Бритите са за смях пред цял свят и като излязат от ЕС ще загубят статута си на велика сила. Това е плана на рошавия измамник със сламена коса.

68

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА Великобритаиня какво по-точно влияние има в света - след края на ВСВ? Що пишете глупости за неща, дето не ги разбирате?

67

Анонимeн

преди 3 години

Много остра статия при положение, че не виждам протестиращи да затварят улиците на Лондон с искане за оставка. А може би техния Министър председател и Кралицата, не са споделили с автора на статията своята стратегия ?Автора може да се позамисли, че без предвалително да е съгласувано с кралските особи, тези неща не биха се случили. Всичко друго е празни приказки.

66

Христо Христов

преди 3 години

Джонсън иска немците да плащат нормални мита за таралясниците си.

65

ББ

преди 3 години

Малий какъв рев...Империята отказва да финансира престъпници и мафиоти превзели ЕС...британците ще останат гладни...обаче няма да участват в мафиотското ви парти...просто са джелтълмени...трудно ви е разбираемо...в близко бъдеще може да се окажат желан партньор на ограбените и подложени на геноцид източноевропейци...ЕС е несправедлив съюз налагащ несправедливи правила...съюз на ЕНП...мафия..Бог да пази Кралицата!!!

64

Анонимен

преди 3 години

леле, права си наистина няма по големи *** от обикновени връзкарски мутри с мания за величие от страната на абсурдите и по- агресивни от същите даже могат да хвърлят българкото знаме безнаказано и да си заграждат части от държавата и да гонят хората от държавната земя защото са много велики и никой не им прави даже забележка а управляващите мълчат сякаш нищо не се е случвало, ти спомена българите не разбирам защо питаш какво общо имало

63

Леле до 60

преди 3 години

Същите са, като двамата изброени, само по- откровено агресивни и освен това миришат нетърпимо :))) което какво общо има с българите!?

62

Анонимен

преди 3 години

До 43Много жалко!Ако не се бяха намесили САЩ във ВСВ, днес тези фъфляци щяха да говорят немски!А също така и алкохолиците!Ако българи като теб се бяха родили с повечко пипенце нямаше да сте потомствени *** и акльовци.

61

Анонимен

преди 3 години

До 38Виж,че ДПС е свързана с Европа и то с Англия,с център - Национален либерален клуб Лондон!Вижда се че си от свитата полазена от традиционното българско антиакълие и правешка деменция

60

Христо Христов

преди 3 години

До Англетата се насадих/53Янките не правят нищо по-различно от това, което са правели 75 години.Ес сами са си виновни за емигрантите.В африка ес бяха водещи извършители, в Сирия не бяха по малко криви от янките, а за ислямския тероризъм в европа са водещи.

59

Десен

преди 3 години

До АнонименНе плача, Европа плаче и мрънка. Загуби Златната кокошка, от която смучеха като пиявици.

58

Десен

преди 3 години

До Англетата се насадихАйде пак американците виновни за всичко. Те разваляли рахатлъка на ЕС. Я кажи кой би по главата Меркел да приема МИЛИОНИ мигранти?Тръмп какво каза: "Това което прави тя е ЛУДОСТ". Единствената причина Сталин да не стигне до Лисабон е САЩ. Цялото следвоенно благоденствие на Европа се дължи на плана Маршал и огромните инвестиции + закрилата на САЩ. Мерцедеси щяхте да видите на куково лято само волги.

57

Анонимен

преди 3 години

Не плачи, тия колкото са яли ти не си го сънувал.61

56

Десен

преди 3 години

Вие бихте ли желали връзки с радикални комунисти? Второразрядни чиновници от село Брюксел да нареждат на една велика нация какво да прави, какви храни да яде, с кой да търгува, какви права да има, а французите да им грабят рибата. На всичкото отгоре трябва да плащат огромен членски внос за да погасяват дълговете на соц страните в Южна Европа.

55

Анонимен

преди 3 години

59, че с какво африканците са по лоши от наглия български мутра доган бей и великия чалгафон присвояващ евросредства? никой не е длъжен да плаща на наглеца български еврокрадектите нали?

54

Леле до 7

преди 3 години

Ама много си дезинформиран/а хаха напротив, напротив - заявиха, че ще приемат африканци, пакистанци и све благоденствие, освен бели европейци :))) засега лодките през ламанша са с по само 500 души на ден, ще рече 3500 на седмица, 14 000 акбарци на месец хаха :)))) Слава Богу - ще се спасят от полските водопроводчици и гадните българи :))))

53

Анонимен

преди 3 години

55ти , плащай евросубсидии не само да крадете и присвоявате некадърни нагли връзкари мутренски

52

Анонимен

преди 3 години

Те и Римляните са били много силни но успели да се саморазпуснат.

51

11

преди 3 години

Че и на нас не ни трябва връзка с разни британски джендърасляци.

50

Анонимен

преди 3 години

историята от преди 2световна война се повтаря, а българите както винаги са с мания за величие във връзкарско чалгаджийското си мутренско общество