18

Дедо Иван

преди 3 години

Елкa вероятно е *** дума щом се цензурира! Цензурите не са далеч от истината! :)

17

Дедо Иван

преди 3 години

***, не Димов "твърди"...! Международното право твърди! Стига с тая турска пропаганда!

16

:)

преди 3 години

Много им дойде мезето на турците и се задавиха...В Корсиха седнаха на масата да обсъждат менюто... Турция липсваше, защото бе менюто! ;)

15

Анонимен

преди 3 години

Мони Паси да застане на Турско - Гръцката граница и да Плаче :) Любов, а Не Война :)

14

мхм

преди 3 години

накрая сащ ще дойдат да ги освободят

13

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че България е опашката на анадолите както винаги.безсилна както е очаква от общановката дали печели нещо

12

Идеалист

преди 3 години

Доре ще бъде Турция да набие добре тези лъжци Гърците.

11

Ха-ха

преди 3 години

Големият проблем е как хем да се накаже Турция,хем от това да не спечели Русия.Иначе Западът много охладня към Турция,което е отлична новина за нас.А бяха стигнали дотам,едва ли не да я приемат в ЕС....

10

Анонимен

преди 3 години

Прав е този, който е по-силен. Винаги е било така.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Като гледам,май България и Германия са подкрепили Турция"Не са! От благоприличие са неутрални. По разбираеми причини. Важното е Франция, Италия и САЩ кой подкрепят. Международното право също е на тяхна страна. Независимо, кой какви сантименти има. Да казвам ли и мъжа на английската кралица какъв е? Те на коя страна мислите ще бъдат ако стане напечено?

8

Бойко

преди 3 години

Време когато Турция е по-силна военна,икономична и културна,даже общо взето от Гърчилята, Франция,Кипър +дори Италия защо трябва да сведе глава или да се нагъзи на страни които са на хиляди километри от населени места с предимно турско население,Франция имало няколко инвестиции в региона основано на инпериалистични шовинистически далавери нека да издигне глас-ненужен не повече от 2-5% вместо да реве кат дерибеев от 95%..морскара граница между Г-я и Турция в егейско море трябва да е на 100 км ...

7

Анонимен

преди 3 години

До До ДенизКато гледам,май България и Германия са подкрепили Турция

6

До Дениз

преди 3 години

До ДенизТова са за сега реалностите. Това, че навремето е имало нещо си е останало там! По тази твоя логика Византия знаеш ли колко претенции може да има? Турция е в упадък но никой не я подкрепя. Ердоганя го знае, както и че времето му изтича и за това си измисля и прави глупости!

5

Дениз

преди 3 години

До Четящнещо много сте си замечтали, ще видим.

4

Deniz

преди 3 години

Алооо към господина, Гърция имали право да влиза в водите на Турция? А Гърция какво прави? Тя си мисли че цялото море е тяхно, а Турция вляза в Кипър защото там почнаха убииствата срещу турския народ.

3

Анонимен

преди 3 години

Вместо да бъдем енергиен център на Балканите,ние се превърнахме в жалка марионетка, заради чужди интереси противоречащи на българските интереси,досега руснаците щяха да са ни построили АЕЦ Белене и да са си заминали,а ние да имаме евтина ел.енергия и щяхме да имаме европейския проект на южен поток и да сме енергиен център на Балканите,а вместо това се чудим как да си докараме газ!

2

Анонимен

преди 3 години

Какво ме интересува "Източното Средиземноморие" когатпо насред София върви истинска война ?!Вие на Марс ли живеете???

1

Четящ

преди 3 години

"Горещ военен конфликт в Източното Средиземноморие не е изключен!" ?!?! И този е един анализатор, оле майчице! Големи глави анализатори /САЩ/ публикуваха преди повече от месец, че евентуален военен конфликт в средиземноморието ще продължи точно шест часа. И то не в полза на Турция.