68

Русофил+

преди 3 години

"Онези, които предизвикаха всичко това, дават ли си сметка какво направиха?...Сигурно никога няма да получа отговор на този въпрос" - В. Путин, Мюнхен 2007.......... Вследствие на тази хаплива реч насочена срещу Атлантическия Хегемонизъм, Демократичният Запад започна настъплението срещу Русия и демонизацията й. Русия, разбира се, издържа и отговори подобаващо.............Нищо ново под слънцето............

67

Христо Христов

преди 3 години

До 60Щот там са натовските наемни убийци.Други въпроси?

66

Христо Христов

преди 3 години

Всички натовски държави ппатили наемни убийци да окупират Афганистан са длъжни да приемат тези емигранти.

65

Странджата

преди 3 години

Тия намират време само да се плодят е населяват нови територии ! Мислете докато не е станало късно !

64

Анонимен

преди 3 години

А който ме иска в морето на рибите, обратно, откъдето е дошъл.

63

Анонимен

преди 3 години

Винаги има решение.В морето и на рибите.

62

Анонимен

преди 3 години

Сърцераздирателно наистина, а истината къде е? Аз като нямам пари за нови кънки на дъщеря ми? Виждате колко е относително всичко!

61

Анонимен

преди 3 години

И защо не са подведени под отговорност за палеж тези, а ми драскат сълзливи лакърдии за тях? Да не би аз да съм им подпалил лагера?На съд за палеж и да платят цялото имущество! мигранти били! Като са мигранти да не би да са освободени от съдебна отговорност!Марш от земите ни мързелива измeт!

60

Анонимен

преди 3 години

Тоя що не си седи в Афганистан не да бачка там за "светло бъдеще".

59

Бежанец

преди 3 години

А бе ако аз сега си запаля апартамента ще ми дадат ли къща у Бевърли Хилс и гражданство?

58

НЯМА СЛУЧАЙНОСТ

преди 3 години

НИЩО НЕ Е СЛУЧААНОТОЗИ ОГРОМЕН ПОЖАР Е ИСЛЯМИСКО ДЕЛО - ТЕЗИ ХОРА ЖИВИ ЩЕ СЕ РАЗКЪСАТ ПОРАДИ РЕЛИГИОЗНИ И ВЛАСТОВИ ИНТЕРЕСИНЕ НИ МЕСЕТЕ СЪС СЪЛЗЛИВИ СТАТИИДА СИ БЯХА СЕДЕЛИ ВЙВ ВКЪЩИНИЕ НЯМАМЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ ИМ

57

Анонимен

преди 3 години

Правилно е,страните които разбуниха кошера с конфликти и причиняват глад,сега да им осигурят убежище,така е най-правилно и честно!Аз вярвам,че има и страдащи между тези хора,поне децата могат да спасят,възрастните да се оправят сами.

56

Анонимен

преди 3 години

Поредната пропаганда на запада, детето да пита: "Тате, какво значи нелегален? Защо ни осигуряват всичко докато се намираме на друга територия като храна, подслон, дрехи .. нищо не плащаме и нах-важното защо сами си подпалихме палатката?""Тате, защо все ни дават безплатно а сме недоволни и искаме повече и повече?"Хюсеин да си грабва децата и кой от където .. да се прибират от където са дошли

55

Анонимен

преди 3 години

Тръмплиера не ги пуска у САЩ защото не е луд като Мoрксул Ханъм. Нещо което всички трябва да последваме. Отдавна трябваше досега да сме изритали ултралевите либерали от ръководните позиции на ЕС.

54

Умишлен или нарочен

преди 3 години

sami sa go zapalili.много им е добра на Гърците оградната мрежа. запазена.Това значи че околната температура предизвикана от горенето на палатки и боклyци не минала 2-300градуса и друго ако нмяа задусени то лагерът е пламнал когато вси4ки са били напуснали лагера,като са се затичали след като е лумнал огъня. да се движиш 90 минути пешачката по права линия ще се отдалечиш на 6-7км айде на 5 заради болната жена и малките деца.ако са носили с тях и тяхната си им покъшнина -това вече е умишлен палеж

53

Анонимен

преди 3 години

Да бе да.Тая бременна жена предполагам гадните европейци я наръгаха.Крайно време е да ги изритат - само си изнасят проблемите насам.Афганистан е мирна държава, упварлявана от САЩ. Ирак е мирна държава, управлявана от САЩ. Да си ходят в щатите или в ислямската Саудитска Арабия, не да кибичат в ЕС.

52

Taliban

преди 3 години

В Афганистан има ли артисти маркови може би

51

ДртПрч

преди 3 години

И сега какво! Да плача ли?

50

Анонимен

преди 3 години

Има си причина да се казва "Мория"!За справка - Толкин. В Мория живеят и се въдят ***, преди да превземат Средната земя! Съвпадение? Едва ли!

49

Бежанец

преди 3 години

Чaвe: Тате, ще умрем ли? Тате: Не мойто момче. Сега леличките ще ни дадът по телевизията, а след това отиваме в Германия на соц! Безплатен апартамент ще ни дадът, храна ще ни дадът, безплатни уроци ще ни преподават, на детска градина ще те пратят, а докато си там две либерални германки ще ми масажират гюлетата. Построили са ни и джамия където с да планираме следващите стъпки по завладяването на Европа. Ще докарам айшетата ми и останалите 20 твои братчета защото така е либерално.