31

Рамзан Кадиров

преди 3 години

До maldivesssПо-вероятно си в Хасково. Заработваш по 5лв на ден като ***.

30

Koн

преди 3 години

Даже теб да те няма на белия бряг.Любовта ни ще свети на другия свят.И прости ми.За тебе бях беден.

29

maldivesss

преди 3 години

На Малдивите съм. Вземам 15000 доларес месечно. Готва4 съм. Готвя вкусно. Как е в Булгария ?

28

До 29

преди 3 години

За 50лв да пишеш такива глупости то бива то може ама!!!Добре си си там във Африка господ да ти даде годинки живот във бг за да се помъчиш!!!

27

мигрант

преди 3 години

Аз да си призная съм много зле в Белгия. Случва се да не ям с дни и да спя по подлези и паркове. Кога намеря работа, кога не, но ме е срам да се върна на село. Те знаят че съм в чужбина и ми завиждат. Не съм се връщал в БГ от 7 години. Нямам пари и за билет.

26

търтей

преди 3 години

Те като започнат сега да се връщат едни, от тия дето спеха по 10 човека в стая, като ще настане едно благоденствие...Абе, важното е кошера да бръмчи, да се симулира дейност и едни пари да потекат като мед.

25

Анонимен

преди 3 години

Когато всички гласоподаватели на Радев и Нинова умрат от старост и когато всички роми заминат да се интегрират в Германия и Швеция има шанс тогава част от нормалните хора да се върнат.

24

Анонимен

преди 3 години

България е прекрасна държава. Проблемът са хората живеещи в нея. Мрънкачи на които държавата им е виновна, че не са един път излезли да си иметат пред входа си. Мрънкачи, които се оплакват от корупцията докато сами нарушават правилата и след това се молят с рушвет да минат метър. Мрънкачи които си мислят, че това да ходиш на работа е едно и също с това да си продуктивен и да изработваш добавена стойност. Мрънкачи които скачат на площада в полза на Корнелия Нинова ограбила държавната Техноимпекс

23

Анонимен

преди 3 години

До Челинчия 8"Много ме кефат мен челинчите"Английският ти е като на Му...о Бареков, пробвай пак с челинджър (challinger) - очевидно много си прокопсал и там, стой си там и си избирай Бойкикев и Рада Дълбоката, очевидно не те бива за нищо друго освен да пречиш.

22

До Германия

преди 3 години

Като се пенсионираш, не знам какво ще намериш тук. Особено след двадесетина години.

21

Предизвикателство

преди 3 години

Премиер цар Кобургодски доведе куп юпита от чужбина и се оправиха за 800 дни с хотели и пари.

20

От Германия

преди 3 години

Ще се върна. Като се пенсионирам.

19

?

преди 3 години

До АнонименКолко са търтеите в тоя "кариерен кошер"?-----------------Бая са, само не схващам кой ще им носи меда? :))

18

Анонимен

преди 3 години

Ако не е особенно подвижен и идеен, повечето прибрали се отвън са тотално безпомощни в родния условия. Прекалено тясно профилирани, на по широка позиция и дишат. Явно в големи колективи са прикривали определени дефицити в знанията си, а и не им се е налагало да трупат страничен опит.Но за организиране на консултантски и др. ала бала работи стават. Така че освен на държавна софра, търговия, банкерство, не ги виждам. Но имат претенции да са ниво генерален директор, и все обясняват как било навъ

17

До 16

преди 3 години

За българската действителност си прав. Но едно беше западът преди 20 г., друго е сега, а за бъдещето не съм оптимист. Много *** нахлу и не знам какво може да ги озапти.

16

От Берлин

преди 3 години

Еееех, най-после!!! Нещо се забавихте...От месеци нямаше любимата ви тема... ***!

15

Анонимен

преди 3 години

За какво да се връщам в България? Мутри и мизерия навсякъде. Бягайте от България, и си оправяйте живота.

14

Гост

преди 3 години

Който е бил в чужбина и се е устроил там,след 5 години вече неможе да вирее в България.няма как да го накараш да се върне,идват заради родители и близки за по някоя седмица в годината,но това с времвто ще се промени.Децата на тези българи не я чувстват родина България. За тях е добре в западните страни.Децата като влезнат в София и веднага започват да гледат като че са в зоопарк.Всичко разбито,коли навсякаде ,викове,клаксони и какво ли още не.

13

Анонимен

преди 3 години

Колко са търтеите в тоя "кариерен кошер"?

12

Анонимен

преди 3 години

Хора не се лъжете. Върнах се заради нашите че са много възрастни. То добре ама тук няма нищо за специалисти и завършили в чужбина. Заплатат ми беше 3800$, в БГ само една фирма ми предложи 1000лв и то с големи уговорки. Други не се заинтересуваха от човек с 3 езика, 15г стаж в чужбина ...Не правете грешката ми! Никога!