25

Хемус

преди 3 години

Обаче няма по-голяма наглост от това на има няма двадесет и пет лазарника да те направят пожизнен пенсионер с 1200 лв!За ония моми става въпрос дето Илияна "моралистката" ги учи на мурафети

24

Хемус

преди 3 години

А на големия Филип Трифонов в крайна сметка отпуснаха ли му пенсия по заслуги или понеже не е върл герберист няма

23

Ф.С.В.

преди 3 години

за какво са му на един Фокусник 700лв -ТА ТОЙ Е ФОКУСНИК -ЩЕ ИЗКАРА ОТ "ШАПКАТА" СИ ЕДНА ПАЧКА!! АКО ПЪК Е ГЛАДЕН -ЕДНО ЗАЙЧЕ!

22

анонимен

преди 3 години

Много цинични мнения. Хора без култура.

21

Анонимен

преди 3 години

Може ли Астор да разкрие тайната на фокуса с изчезването на документ за стаж. Интересува ме за един приятел.

20

Saki

преди 3 години

Е сега Марга Хранова ще позеленее,нея я отрязаха преди две години.

19

Уууу

преди 3 години

Живеем на чудна територия природа и климат, но никой не уважава държавата, органи, институции и т.н., защото всичко става подмолно, без ясни правила и най-важното несправедливо. Какво точно е "особени заслуги"? Ами същото както президентската пенсия-пак са особени!! Постоянно се сблъсквам с пенсионери, които ги е срам от редовите пенсионери. Скоро бях взел един за временна работа и останах учуден че е 66ти набор-пенсионер с тавана т.е.54г. Съсед пък, пак с тавана, спря да ходи в клуба о срам

18

Анонимен

преди 3 години

16000/365 = 43 години.Т.е всеки ден представления? Много, ама много се съмнявам.

17

Невен

преди 3 години

Няма лошо. Но парламента ли трябва да се занимава с 3 пенсии?

16

Анонимен

преди 3 години

Астор, който след убийството на Илия Павлов по всички медии лееше сълзи да обяснява какъв невероятен човек бил.И на този мутро-придворен фокусник пари от данъци ще му давате.Тая държава вярно е за закриване.

15

Жо

преди 3 години

До Активист на БСППенсия от 114 лв се нарича "Социална пенсия" и се дава на хора, които нямат трудов стаж. Тази пенсия се отпуска само за хора над 70 годишна възраст.Около 80 % от тези хора нямат трудов стаж, но притежават недвижими имоти за стотици хиляди лв. Ако продадат своя имот, те могат спокойно да доживеят старините си в луксоен старчески дом. Но наследниците им не са съгласни.

14

Анонимен

преди 3 години

Не съм съгласен да се дават такива пари. През социализма къде са спали, живял и са яли пили и в един момент се сеща, че пенсията му била 114лв.Толкова си заслужил, баба ми е работила 40 години и взема 300лв.Има хора и с по малко. Парите от тези представления къде са?

13

Математик

преди 3 години

16 000 представления - това е всеки божи ден без почивка да правиш по едно представление в рамките на 50 години. Малко пресилено изглежда

12

мак

преди 3 години

Сигурно доста хора не могат да докажат стажа заради изчезнали документи, но не взимат 700лв пенсия и невъзможността да доказват стажа е в техен ущърб и е техен проблем.

11

Каренин от Петербург

преди 3 години

16 000 представления !!! По 10 лева от представление да беше заделял сега щеше да има 160 000 лева и нямаше да взема парите на трима пенсионери !!! по 10 лева...

10

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Остава сега и да се откаже! С къща за 5 мил. евро и още токова в банка ... да взима и пенсия !???Знаели човек , ще спестява от виагра ...като лупя някоя 20 -на булгарка

9

Анонимен

преди 3 години

Значи фокусникът Астор с над 16 000 представления получава 700лв/месец, а Веждичката само с един фокус успя да премести едни 2 000 000 лв. от КТБ.Фокус-мокус, къде са парите?

8

Саксофонов

преди 3 години

Къде са парите от тези 16 000 престъпления?

7

Анонимен

преди 3 години

Астор нищо ли не си е заделил докато е изнасял тези 16 000 представления или всичко е прахосал!!!...Пол Макартни никога не е получавал от държавата пари, единствено от кралицата титлата Сър.

6

Анонимен

преди 3 години

До "Активист на БСП"Хич да не споменаваме максималните пенсии и награди за пропагандните автори, артисти и дейци на БКП, БСП и т.н. до 96г. нали ;)