21

Гост+

преди 3 години

Хитро - изтегляне оттук-оттам. Тръмп така ще може и да запуши устата на ненаситната, милитаристичната паст, която консумира 2/3 от американския бюджет в името на "покоряването на света".

20

Анонимен

преди 3 години

Поправка. 5200 военни, помагащи на групировката "Ислямска държава".

19

Христо Христов

преди 3 години

До 16Тайванската TMSC (най-добрите) ще строят новия си завод в щатите. Повече от това не е нужно да се казва.ПП. На фона на спиране дейностите на митсубиши мотърс в европа или спиране разпространението на топ моделите на LG и Xiaomi в европа.

18

Остава въпроса

преди 3 години

Защо изобщо се правиха на мъже?

17

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Американски геолози при търсене на нефт са се натъкнали на някаква арабска страна разположена над запасите от техния нефт...

16

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Почти по Вазов - Отвсякъде гонен, навсякъде презрян...

15

Анонимен

преди 3 години

"Тръмп върна бизнеси в Америка...."Не говори така общо и наизуст.......дай конкретни факти.....ако имаш от телевизионните канали в Чикаго, или от клюките около Малинчо.

14

do 9

преди 3 години

Тръмп я почна оградата, а мексиканците я довършика, че да не влизат заразени американци в Мексико

13

Анонимен

преди 3 години

11: According to CBP, 307 miles had been completed by September 1.12: грешиш. Блокират го на всяка стъпка.Congress passed a joint resolution to overturn the emergency order, which Trump vetoed. Правят всичко възможно за да не успее.

12

До 5

преди 3 години

Не е развита защото САЩ нямат интерес от това. Биха могли да са доста по-добре от всички европейски държави взети заедно

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"даже и започна да строй 400км ограда с Мексико. Жалко че го спират по всевъзможен начин"Никой не го спира. Той сам не иска да я прави тая стена. А оградата дето ужким я построил е просто ремонт на стара ограда и е толкова неадекватна. С една ножовка я режеш и пресчиаш.

10

Анонимен

преди 3 години

9....даже и започна да строй 400км ограда с Мексико.......байГаньо от чикаго.....клоуна е построил ТОЧНО 5 мили НОВА ограда и ремонтирал около 250....смени телевизионния канал.

9

Анонимен

преди 3 години

Тромпета малко се е пообъркал краварите там са по-скоро съучастници на ИД отколкото участници в кампания против тях.

8

Анонимен

преди 3 години

7: поздрави от Чикаго. Точно пък мога да ти кажа ме ги изпълни, даже и започна да строй 400км ограда с Мексико. Жалко че го спират по всевъзможен начин и че ви промиват мозъците с пропагандните телевизии. Тръмп свали таксите и сега вземам по $140 на месец повече, вместо да отиват в държавата. Тръмп върна бизнеси в Америка и сега пуска нови санкции за фирми който използват да си произвеждат стоките извън страната. Чу ли за това? Няма и да чуеш защото тв-то ти промива мозъка с удобни за тях новин

7

Анонимен

преди 3 години

До 6: пак се правят на велики, нищо повече. Поредното фруц пръц вижте каво правим. Това са толкова остаряли трикове от 70-те че даже не интересно.

6

Анонимен

преди 3 години

"Да ама не, с него икономиката литна...."Тавариш....сваляй розовите очила.......перхидрола не е изпълнил нито една от предизборните си лъжи.....НЕадекватен като човек........НЕадекватен и като пРезидент.

5

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо добре изтегля, но казва ли къде ще ги настани?Гледам стоварва Абрамси край белоруската граница. Съвместно учение прави с Литва и Полша. Дали не е получил данни, че Бацко се готви да нападне ЕС?

4

Анонимен

преди 3 години

и върнаха тази развита държава обратно в каменната ера.........Не знам в коя ера ТИ живееш, но Ирак НИКОГА не е била развита страна.

3

Анонимен

преди 3 години

2: на бас че ще спечели! Баидън е в първи стадий на алцхаймер, Камала е *** на Демократите така ме Тръмп от воле взема втори мандат. Не ги гледай какво ти говорят по тв-то, то е контролирано от демократите и показват само негативи за да промиват мозъците и хората да си мислят че Тръмп е лош.Да ама не, с него икономиката литна, свали таксите, безработицата беше под 4%, невиждано. Не вярвай на медийте, гледай и слушай и другата страна. Бъди умен

2

Анонимен

преди 3 години

Буш е започна тази война в 1991 ако не сте забравили под фълшив претекст. После втората война и върнаха тази развита държава обратно в каменната ера. Сега ще слушат западните господари, и няма да са проблем следващите 100 години. Междувременно запада ще разграби каквото може. Така се прави, така е и у нас ... само че без войната защото слушаме много и се кланим до земята. Ако си мислите че на ЕС и запада им пука за кирливата България много се лъжете.