62

Анонимен

преди 3 години

Ако реакцията е срещу безхаберирто на жената, е рязбираемо. Ако е срещу уволнението е странно. Да не спазваш елементарни изисквания, особено когато си е лечебно заведение не е особено умно, да не кажа по-дилна дума!

61

Анонимен

преди 3 години

Бойка познава много добре заповедта, щом смята, че в нея има пороци. Но мисли, че като прави бойкот и не си прави тест ще стане интересна. Нищо подобно! И в Гърция не пускат без тест, но никой не бойкотира заповдта!

60

Анонимен

преди 3 години

Дано от Пирогов имат доказателства, че заповедта е била предадена и прочетена от сестрата, защото иначе лошо... после реват, че лекари нямало, шебеци!

59

Чебурашка

преди 3 години

До Ай сиктир бе!Стига си се правил на умник бабикянче. Явно, че никога не си работил и не знаеш какво да това вътрешни правила.

58

Чебурашка

преди 3 години

Оня ден пловдивски артист от Габровския театър търсеше по хотелите с шайка превратаджии Цвета Кораянчева по хотелите да я пита защо бил уволнен. Причината е прозаична, не ходел на работа а по протести. Но с цялата си наглост смята, че са го уволнили по политически причини. Тая кифла по същият начин иска да представи, че в Пирогов има политически репресии. А форумните бабикянчета яростно я защитават. А иначе реват, че искат законност и правова държава. Явно искат законите да не важат за тях.

57

Ай сиктир бе!

преди 3 години

Освен това, дори и да е нарушила някакви вътрешни правила, несведени до колектива по надлежния ред (това става срещу подпис под заповедта), наказанието е прекалено. Можеше просто да й направят тест, резултата излиза след 2-3 ч, а после да й удържат времето за теста от заплатата.А синдикатите са безполезни льольовци.

56

Ай сиктир бе!

преди 3 години

Заповедта не е законна. Никой не може да те задължи да си правиш тест и да го предоставяш на работодателя си. Те в Пирогов утре могат да те карат и тест за бременност да си правиш, когато се връщаш от отпуск. Ай сиктир!

55

Анонимен

преди 3 години

Правилата са за да се спазват. Като не ги спазва, няма място в организирания трудов колектив.Да си прави частна практика.

54

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да недоволства тази госпожа, има заповед. Като не искаш да спазваш си взимаш куфарите и напускаш. Толкова. Своеволия извън правилника не се допускат. Изобщо няма какво да се коментира. В нейна защита са само суеците, които говорят глупости от началато на пандемията.

53

Бай Иван

преди 3 години

До ПротестиращСамо гнусен БСПдираст, или психо десен пелераст може да не оценява живота на човек, и да постави минус под тоя коментар.

52

Анонимен

преди 3 години

До ПротестиращТя жената е здрава.Писиар теста е една голяма измама точен е само на 70%.

51

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да те задалъжава да си правиш писиар тест.

50

Електра

преди 3 години

До ПротестиращТо и вие сте за затвор, защото освен екстременти и отрова, ръсете и вируса из София. С какъв акъл Импексовата кукумявка *** докара баби и дядовци в центъра на София, за да ги заразяват умишлено...

49

Протестиращ

преди 3 години

Време е, за неспазващите на вътрешните разпоредби и затвор, защото застрашават живота на пациентите.

48

Freeman

преди 3 години

Когато синдикатът за пореден път взема страната на работодателя - безценно! После се чудят - що никой не ги бръснe за 5 стинки...

47

Шаля

преди 3 години

Как пък ,само тя не е разбрала за тази заповед! Че ние всички останали се редим на опашка за PCR тестове ?! Иначе заповед нямало? Ами има ,но който не иска да се изследва "не я вижда"!!! Това,че върви срещу правилата и иска да не се подчинява ,сега я доведе до уволнение. Аз пък преди 7,8 месеца се разсипасх с моите колежки, ЧЕ ОТКАЗВАМ ТЯ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА СЪСЛОВИЕТО НА ПРОТЕСТИТЕ. Тя висеше по первазите!?!?!? Цирк!

46

хах

преди 3 години

Това няма нищо общо с протестите, някой хора винаги си мислят, че правилата не важат за тях. Съшо като онзи габровски театрал.

45

Ванката

преди 3 години

Могли са да я отстранят временно за ден-два, докато станат резултатите. Иначе да - неспазването на вътр. правила дава основание за всякакви дисциплинарни наказания. Редно е заради колегите и пациентите да има отрицателен тест. Иначе не ми се мисли какво може да стане, физиотерапевтите работят в близък контакт с болни.

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойке напред? Колко бодро. На Т2, Т1, и гарата премитат за нас. Стига папагалщини.

43

Т2, глупаво

преди 3 години

До АнонименГлупаво е това повтаряне за терминал 2, папагалска нация. Плашите гаргите. Излял е Делю хайдутин...