63

Володя К Григоров

преди 13 години

Никът на коментар 62 е краден. Човек като простее си го знае и се крие.По-достойно е да се подписва от свое име и да си отговаря за написаното.И да е жив и здрав Бойко!

62

Володя Григоров

преди 16 години

При първа възможност бат Бойко показа,че на приказка е едно, а на ПРАКТИКА му лъщи *** като на всеки въшлив ***.

61

мия

преди 16 години

ти къде видя демократична държава, в която когато някой реши да протестира, си засира столицата. нали после ще го скъсат от глоби, а може и да го осъдят. много е прав 60. какво сте завили на умряло. след като свърши данданията около тази истерия, ще поемете дъх и ще заплюете по кмета: защо София е облепена отвсякъде със същите тези плакати. нали за ред говорите. или с месеци, заедно с муцуните на безбройните кандидати от изборите, ще гледаме и това. а може би, лично ти в събота и неделя ще излезеш да почистиш? съмнявам се. нали правят шествие начело с Едвин Сугарев, нали ще се събират в градинката пред Кристал. ами там да си протестират на воля. никой няма да ги спре. нека си кажат, каквото смята за правилно.

60

руди

преди 16 години

правилно! от къде накъде са нацвъкали цяла София с тези плакати. въобще не ме интересува какво пише на тях. кой ще ги маха после. 3 месеца минаха от изборите, а мутрите им още висят по стълбове, гаражи и ограждения. има определени места,където да се лепят такива неща. кой ще чисти после. после всичките тези, ще крещят колко мръсен бил града. ***. като искат да протестират да ходят и да викат по улици и паркове или да вървят на майната си.

59

преди 16 години

Не само да ги свалят, трябва да ги изядат и да платят глоба тези въшливи псевдодемократи. Майната им на евро-атлантическите ***.

58

БАЩА

преди 16 години

На излизане от президенството преди три години ББ каза, че ще стане кмет ... и стана. Сега пак след обаждане от там, се свалят плакатите. Нормално, щом си пазил Тато - да си негов въспитаник и да действаш с неговите маниери. Но не е ББ виновен, та нали и той лиже ***. Въпроса е "Щом Путин е велик лидер и несъмнено доста умен и начетен мъж, ще се притесни ли от плакати, който са пасивен елемент на изразяване на мнение? Не трябва ли големите политици да бъдат над нещата и това да е сигнал за пропуски в тяхната работа?Ами ако наистина голяма част от българите не одобряват посещението, петролопровода, АЕЦ и т.н.?Кой го притесняват плакатите?, ами плаката на Азис?Язък, че са членове на ЕП. Срамота

57

дон Чичо

преди 16 години

на Драгалевския крадец.Хитрия *** си мислеше,че ще извлече дивидиенти от посещението на Путин,но бе осуетен адекватно от общината и ускори агонията на въшливата си партийка.

56

преди 16 години

abeeeei ne vi e e vinoven pytin ili bush...ami na6tite politici deto sa dypedavci......6to ne protestirate purvo sre6ty na6te izednici, ami ska4ate na 4yjdite.....edna durjava ima vliqnie vurhy dryga ako purvata sama pozvolqva.....

55

NN

преди 16 години

Браво бе! Ама само как го каза: " Под 5 000 евро ЗАПЛАТА от честен труд не падаш" И каква е тая работа за която ще ти плащат по-голяма заплата и от тая на мързеливите депутати от парламента? дето се избиват да се натискат да ги изпращаме там да сят, да ядат и да дебелеят?

54

преди 16 години

45 годинки под железният ботуш на нашите славянски братя ни се отразиха добре,както в икономическо отношение така и във всяко друго което можете да се сетите.Същото стана и с много други държави които сега по стандарт на живот са на светлинни години от мръсните империалисти към които сега се стремим.Господина от КГБ изобщо да не идва.Нито петролопровода му ни е нужен нито смръдливата АЕЦ.И Французите могат да ни построят,и Германците и Канадци и Америанци.А когато стане авария на петролопровада и бизнеса за милиарди по черноморието умре тогава *** ли ще ни обезщети или просто ще пием една солена вода с привкус на петрол.А когато руска фирма купи софийската топлофикация и стане абсолутен монополист и определя цени каквито си иска тогава другаря Путин ли ще ни плаша сметките или може би ще накара например Газпром да намали цените на топлото.Или може би идва с цел от обучи Първанов как да не позволява митинги и как да натрупа на гърба на държавата 40,50 милиарда и в коя банка да ги сложи.Целият свят видя последствията от руският комунизъм с най-ярко присъствие в бившата източна германия.Нали всички видяхме разликата между трабанта и мерцедеса и между самите хора.Поне едно хубаво от цялата работа има.Пенсионерите които пак си гласуваха за Станишев и Първанов в момента умират от глад и студ.Е това е-човек каквото сам си направи и господ не може да му го направи.Ох забравих те и в господ не вярват,важен е само диалектическият материализъм

53

преди 16 години

Това ли е демократичната държава в която свободата на слоеото е една от опорите на демократичното общество.Мили другари,вече не живеем в комунистическа държава в която нямаш право на мнение,камо ли да го изразиш.А ти Бойко,закърмен от държавна сигурност превъплатил се в мутра,в последствие в дясно мислещ човек не се излагай и не пречи на хората да си лепят плакатите.

52

van rusnacite te ni

преди 16 години

te ni osvobodiha i zarobiha i sega ve4e 20 godini ne mojem da se opravim

51

стан

преди 16 години

г-н Костов, та на кого и кого бяха продадени "Нефтохим" и "Плама"?

50

Странджа

преди 16 години

Ква кръв, ква вода ве..и аз обичам Достоевски и братушки и девочки, обаче мразя Газпром и сърцето ми се свива при мисълта, че ще ни натресът гадната тръба, мразя танкери, мразя нефт!

49

KoMBaT

преди 16 години

До господинъ Костовъ,Молим да ни не излагате тъй предъ Путинъ!С поздравъ: едно българче.

48

jjj

преди 16 години

Това шубето е голям страх :) И какво пречеха плакатите на Путин? Ще се разочарова и няма да ни помагат вече руснаците ли? Аз лично предпочитам помощ от Америка - за 45 години с помоща на руснаците бяхме на дъното, а на запад с помоща на Америка стигнаха доста напред. Но въпрос на избор де, на някой може да му харесва руски тип помощ :) само незнам какво му пречат плакатите - не му галят егото както е свикнал може би :)

47

Кръстева

преди 16 години

Спорът между русофили и русофоби е напълно излишен.....Путин е световно значима личност и трябва да сме благодарни за визитата му. Това е плюс за България ! Нека гледаме напред и да мислим за благополучието на страната си !

46

gruio

преди 16 години

тоьв.путин идва у нас да си оправи собствения бизнес,а другаря гоце му помага!! Що се чудите тогава че комунизъма се връща!

45

преди 16 години

Путин е може би най-богатия човек в Русия, манипулира държавата и никой копче не може да му каже, защото ще свършат в Сибир. Преди време един журналист тръгна да го разследва и да вади кирливите му ризи и ненадейно изчезна.Така че не знам какво добро може да видим от най-влиятелната руска мутра...

44

Ей,

преди 16 години

То се вижда под колко имена се е написала. Това, че пишеш сравнително вярно (т.е. без много правописни грешки) не означава, че наистина е вярно всичко, което си изръсила. Не знам каква е била ползата от 45-те години братска дружба, но вредите повечето от нас ги знаем и виждаме. А сега не ни краде НИТО ЕВРОПА, НИТО САЩ, а ни крадат тия, които любимите ти братушки са обучили. Защото по него време и получаването на специално образование зад граница се контролираше и разрешаваше от тях. И те така са си обучили всички тия зелени, червени, оранжеви и прочие цветове - да крадат и да лъжат все В ИМЕТО НА НАРОДА. И явно добре са се справили, защото те добре са го усвоили и го прилагат блестящо. А ти лей злоба колкото искаш, едва ли ще промениш истината.