80

6

преди 3 години

До До 61 "Отровното трио " , изказващите се всяка вечер и масата млади хора ,които са непреклонни в искането си !

79

Анонимен

преди 3 години

Кауза, която да ни обедини има - мутри вън. Предишната кауза, която ни обедини беше стремежа към силна България и по-добър живот и това беше между 1944 и 1989 години.От 1989 няма друга кауза, която да ни обедини.

78

Анонимен

преди 3 години

има кауаза и тя не е нова конституция, а да вкараме корумпираните прокурори и съдии в затвора. Като за начало :)

77

Анонимен

преди 3 години

След 30 години мъчителен преход най после започваме да си стъпваме на краката.Личи си по огромните опашки на гръцката граница, личи си по това, че вече пред блока ми не остана място за паркиране, допреди вируса много повече Българи пътуваха по света. Като излезеш от София не виждаш място незасадено, което не беше така само до преди 2-3 години.Личи си по самочувствието на хората.И да не ми обясняват как при комунизма и при управление на БСП или други сме живели по-добре.

76

Анонимен

преди 3 години

"Това въстание се води от ВМРО и няма нищо общо с църквата"С тая разлика, че са убивани мюсюлмани, а не християни. С тая разлика, че са опожарявани мюсюлмански села, а не християнски. Какво ли общо има църквата, питам се?

75

Радо Шишарката

преди 3 години

Да си бол с парипки. Да караш яки колички. Да мачкачаш хубави женички... алеелейййЕй тва ши на убедини наз балгаритииии

74

Диана

преди 3 години

До Анонимен 89Какви смешки говориш, уважаеми? Това въстание се води от ВМРО и няма нищо общо с църквата, а турците са унищожили не само хиляди българи тогава, но и техните къщи, села и семейства. Турците по стар свой навик и тук са проявили методите си на управление "разделяй и владей" като са поискали от Европата да наложи на България да не подкрепя въстанието за да не вилнее там Турция...Което и прави Европа, разбира се...не се измъквай с общи приказки, няма възвишени турци не само тук!

73

Анонимен

преди 3 години

"Кажи един пример от нашата история, когато е бил затрит някой стойностен българин от нашата църква"-----------------------------------------------Васил Друмев. Затрит от Цвикьо. Цвикьо, на когото Васил Друмев е помогнал, изучил.

72

Диана

преди 3 години

До Анонимен 86Лошото тук е, че парите никога не стигат - сега 2000лв. ти се струват добре, утре ще плачеш за 5000лв. значи. Важното е, човек да е доволен от живота си, а за това не са нужни много пари - ако имаш любов, ако имаш приятели и здраве, парите са подробност...Трябва да си оправим живота, а тези протести не искат това и за това не мога да ги подкрепям, още повече, че са определено ретроградни, искащи да върнат върнат времето назад под нови лозунги..

71

Анонимен

преди 3 години

"Кажи един пример от нашата история, когато е бил затрит някой стойностен българин"Кой ти говори за някакви БСП-та бе пич, виж какви кланета са правили християните по време на Илинденско-преображенското въстание и поне още други 4 такива въстания като него. Има хиляди мирни хора убити, защото примерно са мюсюлмани или са казали "аз имам да ора нива, не ме замесвайте да искате да идвам с вас да правя пакости на хората".

70

Анонимен

преди 3 години

Има такава кауза и тя е "България без мутри". Оставка, мутри!

69

Анонимен

преди 3 години

Две хиляди леа заплата, да са махни акциза над ракията, да има мнкго евтикно свинско! Ей тва му дай на българина и ше има щастие и мир. Да сме по кручмята, да си се кефиме! Това може да обедини народя!

68

Диана

преди 3 години

До Анонимен 83Християнството е съхранило нашата държава много пъти, по-специално - нашата църква! Аз не познавам други църкви да са участвали толкова активно в народните вълнения!...Кажи един пример от нашата история, когато е бил затрит някой стойностен българин от нашата църква или мисли преди да говориш защото ставаш смешен както любимата ти БСП...

67

Анонимен

преди 3 години

Тия пък тръгнали за религия да говорят. Абе, алоооууу, християнството колко хора е затрило по нашите земи. И то много по-ценни и по-истински и по-стойностни от християните.

66

Диана

преди 3 години

До Анонимен"комунистите" забраниха религията, така че нищо чудно, че хората от тези поколения са атеисти...Но си мисля за Левски и великия цар Симеон от древността - и двамата са хора, идващи от манастирите, така да се каже...Може би отново трябва да обърнем очи към божиите хора? Може би там сега седи и ни гледа нашият истински, български народен водач....Не мисля, че Бойко е комунистически динозавър! Това, че няма дар да говори красиво не означава, че не управлява държавата добре след краха 89

65

Анонимен

преди 3 години

След 45 години царство на безбожие и материализъм, няма как да стане. Още повече, че в момента са на власт безбожници, материалисти, лъжци и манипулатори, начело с един тотално обезумял комунистически динозавър.

64

БайХ

преди 3 години

Българския народ би се обединил около мнението че няма кауза която може да обедини българския народ

63

Диана

преди 3 години

Нещата приемат все по-уродлива форма в тези протести, но това определено не е върха, който се очаква - Божков не е стигнак до пика си! БСП отдавна е капитулира, според мен - те нямат никакви аргументи, нищо смислено, просто тропане с крак - ИСКАМЕ! Това е последното, което могат да направят ако не смятаме да опитат преврат, разбира се...Те са напълно изчерпани и безсилни, водени от мафиота Божков. Аз не мисляп, че България е разделена - интересите са разделени и така е нормално! Долу насилието!

62

Ха-ха-ха

преди 3 години

Народа е все по обединен, иска лойко да се маха.

61

Анонимен

преди 3 години

Разбира се.... забраната на бСп и дПс.....немедлено.