77

do God

преди 3 години

защото таткото на гейтс е известен евгеник,социална политика,чети повече за нея да разбереш много неща,та гейтс просто насочва вирусчето "правилно", щото крушката не пада по-далеч от дървото и си е същи бащица.И използва наши парички хитреца,ама Тръмп му ги спря.Разчистване на популацията от възрастни и млади болни,а с плащането на вкасината по света от няколко богати държави гейтс си пълни осигурено джобчето всеки ден с милиарди.Демократите с МВФ и др. неслучайно искат сащ например да плати освен за 300млн граждани и за 1,5млд индия, 1млд африка и прочие.

76

Анонимен

преди 3 години

ами демократските писатели за какво да призовават преди избори, част от точките на демократския предизборен щаб, иначе съзнателно изпускат в заглавието да обяснят че са именно писатели -демократи. Поне ще разбера кои артисти писатели,медии, бизнеси и прочие от коя партия са да ги бойкотирам.Щом либерастите искате така, нека е.

75

Анонимен

преди 3 години

Американският народ обича Президент Доналд Трумп ! Върна много работи в САЩ и не прави войни !!!! И не ми трийте коментара !!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Американците обичат Президент Доналд Трумп ! Върна работата с САЩ, не прави войни !!

73

God

преди 3 години

До ПравославенАко видиш сред кои американци е нах-голямата смъртност, ще разбереш, че ковид направи услуга на социалната система на САЩ.

72

Анонимен

преди 3 години

Тръмп може само да ви се изхвърли в устите, нещастници. Писател, демек хрантутник, айде роден 1947, айде бегай на 2м под земята ***!

71

Kiki

преди 3 години

Само Тръмп !!!

70

Киро Хикса

преди 3 години

цитиран от "Дойче Веле".ясно.

69

Ха-ха

преди 3 години

Хранениците на Дедо Сорос подскачат...Не че Тръмп е китка,ама е по-подходящ за Америка и дава някакъв шанс за оцеляване на САЩ.Докато соросоудобния Байдън направо ще ги погребе.Всъщност става въпрос за битка между тия,които стоят зад Байдън и Тръмп,ама нейсе.

68

Бачкатора

преди 3 години

Оня вмирисания на пръст ще ги оправи

67

Анонимен

преди 3 години

Като прочетох "Дойче веле" и спрях да чета нататък,благодаря за вниманието!

66

Анонимен

преди 3 години

Поредната кофа либерална пропаганда от поръчковите писарушки на дв...

65

Митко 19см

преди 3 години

Путиноидният тръмпизъм признаха ли го за нелечимо заболяване на централната нервна система? Крайно време е!!!

64

Анонимен

преди 3 години

"Вижда се кой си отива особено в държавата Дрисниленд"Определено се вижда кафявия нюанс около българското черноморие заради "великата" тръба във варненското езеро!

63

Православен

преди 3 години

"Вижда се кой си отива особено в държавата Дрисниленд"Тръмпленд е на -180К (енд каунтинг) само от Ковид тази година. Но он рече, че няма проблем. Всичко е точно. Амин!!!

62

Германец

преди 3 години

Тези с шапките са много повече от тези без тях---Тези май си вярват даже :) Симпатяги :)

61

Анонимен

преди 3 години

До Православен 69Ха дано скоро да му хапваме житото на тоя. Амин!!!Вижда се кой си отива особено в държавата Дрисниленд! Българските сральове, акльове и охльове няма да ги бъде дълго! :)))))))))))))))

60

Анонимен

преди 3 години

До В САЩ е СТРАШНО !!! достатъчно е да носиш шапка с надпис "Да направим Америка велика отново" и те обявяват за расист и те УВОЛНЯВАТ !!!Не е чак толкова страшно! Тези с шапките са много повече от тези без тях! Също така има много афро американци които ще гласуват за Тръмп!

59

В САЩ Е СТРАШНО !!!

преди 3 години

всички бели, които се осмелиха да защищават живота и собственоста си с оръжие срещу озверелите банди цветткокожи мародери бяха АРЕСТУВАНИ !!!юдо-масонския глобализъм е най-страшното зло което съм виждал през целия си живот - много по-страшно е от комунистическия терор !!!

58

В САЩ е СТРАШНО !!!

преди 3 години

в момента вървят масови чистки във всички притежавани от юдо-масонския заговор фирми - това са основно ИТ компанийтези които не се подчиняват на толераската религия на юдо-масонския елит или подкрепят Тръмп биват УВОЛНЯВАНИ и на тяхно място се назначават неквалифицирани, цветтнокожи, повечето с криминални досиетадостатъчно е да носиш шапка с надпис "Да направим Америка велика отново" и те обявяват за расист и те УВОЛНЯВАТ !!!