501

Анонимен

преди 3 години

До ББТочно така. Ей с това ГЕРБ ще печели и занапред.

500

Анонимен

преди 3 години

Парадоксално ЕС вече иска да гони Борисов като Лукашенко и Орбан. Миналата седмица втората по големина партия в ЕП- Социалдемократите с 147 гласа срещу 187 на ЕНП, подкрепи с официална позиция протестите и поиска дебат като за Беларус в пленарна зала, като призова ЕНП да изключи ГЕРБ.Купищата декларации от ЕС последната седмица с осъждане на полицейското насилие, позицията на ЕП за лъжата на ГЕРБ за срещата на 28.08...Верно ли Борисов е бетониран?

499

Сат Н

преди 3 години

Ако нямате алтернативи, а искате само оставки на база компромати и съмнителни записи и снимки, ще бетонирате Бойко за още 2-3 мандата---------Заглавието не означава, че Лойко си е осигурил мандати, а че е станал по-инат.

498

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за МИР ,а не за агресия,трябва по мирен път на редовни избори да се решат нещата,без значение кой ще победи,защото агресията ражда агресия и е възможно най-лошия начин за решаване на конфликти,защо да страда населението,заради политически интриги на олигарси?

497

Праведен

преди 3 години

До ГаменЧе кой народ бе, я се огледай наоколо и виж, че около теб няма никой, лум..пен изк..фел.

496

а Вие, социолозите

преди 3 години

продължавате да..... Недейте така, вече достигнахте до кокалът Му.

495

Абе уеей

преди 3 години

,хаштагКОЙ народ иска оставката бе? Най ниските слоеве, около 5% от населението, вечните луузъри. Останалите помним от къде тръгнахме и къде сме сега. Определено ми е все тая по колко краде бб, важното е че има и за нас

494

При Марешки

преди 3 години

Бензина е с 22 стотинки по евтин, за мен това са 70 лева на месец спестени. Как ли па няма да си купувам от там. Все ми е тая какъв е. Ако има престъпление си е работа на съда.

493

Анонимен

преди 3 години

До ГаменОставка на правителството искат гамените. Народа ще каже какво иска на редовните избори.

492

Анонимен

преди 3 години

До ББ 569Забравихте Жан Виденовата зима и как нямахме какво да ядем, мамка ви комунистическа. Тръгнал да ме убеждава колко било зле. За последните 10 години доходите ми нараснаха три пъти и имам работа на корем. Надявам се и децата ми да си останат в България. Това дето го искате няма да ви се получи.

491

Гамен

преди 3 години

поредния разбирач се изказа и той.ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО - това иска народа.

490

Анонимен

преди 3 години

Аман от политолози, социолози и психолози и всякакви там ....ози...........................никой не ви иска мнението, стига сте манипулирали хората!!!

489

ББ

преди 3 години

шмекерите винаги свършват като ***....срещу Народ не се върви...срещу вятър не се...п...ЕС е фашистка организация финансираща мафиоти и националисти с цел запазване властта и привилегиите си,финансират националисти и мафиоти извършващи геноцид срещу народите си...фашизъм в 21 век,какъв позор...децата ни са роби,родителите ни са просяци.. Нов Фашизъм в 21 век

488

Мне не е

преди 3 години

Няма нищо парадоксалноКазах им на протестиращитеАко нямате алтернативи, а искате само оставки на база компромати и съмнителни записи и снимки, ще бетонирате Бойко за още 2-3 мандата. Но никой не ме оислуша. Хак да ви е!!!Просто сте *** това еНе виждам нищо парадоксално

487

ББ

преди 3 години

вменяват ни шефовете от ЕС наредили...казали...приели...те вече не са фактор с които да се съобразяваме,Народа ми няма шефове...или сме партньори или..чао,британците ви го показаха,не сте наши приятели с политиките си...плюем на еврата ви,на голфовете ви....какъв позор и лицемерие..какъв фашизъм в 21 век,каква гавра с мечтата на Европейските Народи за Справедлива и Обединена Европа...престъпление...геноцид,да финансирате мафиоти и националисти...недопустимо

486

въпрос на време

преди 3 години

Радев вече направи достатъчно за да го удостоят с раирана униформа.

485

ББ

преди 3 години

Народа ни е фактора...удобно всички ограбващи и предаващи го си мислят че сте ни прецакали...ама сме тук от 1400 г....факт,и сме виждали еничари...фили...фоби...и сме ги убивали разбира се,сега същото...офшорни "бизнесмени" не произвеждащи нищо,продаващи живота,икономиката,националните ни богатства,вменяващи ни,че не сме Народ а...матрял,въпрос на време сте...децата ви...внуците ви..справка История на България...Свобода или Смърт!!!

484

Анонимен

преди 3 години

Пишете на воля гербави ***!Но алчната неграмотна и крадлива Мутра заминава към затвора!Оставка и на поръчковата бухалка на мафията, фейк юристът с каскета!

483

passingby3

преди 3 години

Протестът беше организиран първоначално от Черепа и след това се прилепиха тримата ***, Радев, БСП, Мая, Слави и пр. дребна риба. Това отблъсна хората, протестът увисна и сега само вършат глупости на инат като БСП им осигурява масовката. Който иска власт и смята че може да управлява, да се подготви за избори през март. Останалото са приказки на аба.

482

HMLF

преди 3 години

Кое му е парадоксалното, тия безделници в неясни искания ще накарат всеки мислещ да отиде да гласува! Аз с най-голамо отвращение ще гласувам за Герб явно , никога не съм го правил, но ситуациата го налага. Не искам Бареков II и сестра Галева! Докато инелигенцията не направи нещо, това сега е малкото зло!