25

Апел

преди 3 години

до сънародниците ми в Западна Европа и САЩ: Време е да стягаме багажа и да се връщаме в България, заради БЪДЕЩЕТО на НАШИТЕ ДЕЦА. Не, че ще ни бъде много лесно, но мисля, че Източна Европа ще запази нациите си. Догодина дъщеря ни завършва колежа и се връщаме в България. Аз и съпругата ми вече си намерихме добра нова работа, имаме си просторен апартамент, закупен преди 10 години "за старини".

24

Селяндур

преди 3 години

Във Виена най-популярното име сред учениците в началните училища също е Мохамед.Предполагам е така и в останалите европейски големи градове. Представете си 20 години напред в бъдещето. Но не мога да кажа, че западните бавно-загряващи реотани не си го заслужават. Напротив.

23

Анонимен

преди 3 години

ѝайли лайкли е лондонски опозиционер, когото правителството се опитва да убие...

22

Анонимен

преди 3 години

24Повечето българи са традиционно прости и не интегрирани за да могат да претендират че не ги били приемали англичаните. Повечето живеят с години и не излизат от българската общност та да имат контакти с англичаните. Българите са едни от пословичните чужденци които не владеят на ниво английския език но по претенции бият всички.

21

Имигранта

преди 3 години

Живея в Лондон от 5год.Града е хубав,с много история и тн.Толкова много м.а.нгал има,че лошо да ти стане.Нещо обаче прави впечатление.Англичаните като че ли повече приемат мангу..стите от Индия и Пакистан вместо източноевропейците(живея с англичанин).История ми е ясна но.....Един млад англичанин беше ми казал преди време:след няколко години Лондон ще е повечето чужденци(или църни каза).Нещо страшно е

20

До 19

преди 3 години

Дълго време си живял и.....фулХам.Никва файдЪ де си живял

19

Айнщайн

преди 3 години

Спорили са относно кварковата природа на Х бозона...

18

ИЗВЪН

преди 3 години

DLR със спирка на : "Abbey Road"???Има карта на транспорта в Лондон, в Google.Не се излагайте!Звучи, като : трамвайна спирка в Пловдив :)

17

Capital

преди 3 години

Предполагам, че нашите журналистчета визират Фулхам Бродуей (Fulham Broadway). Поне така си мисля понеже живях дълго време в района.

16

Евроатлантик

преди 3 години

Ядрен инженер нападнал айти специалисти,битов инцидент ще е!

15

Седераст

преди 3 години

Новичок предполагам??

14

Анонимен

преди 3 години

Аве ей,журналиста Бродуей е в Ню йорк не в Лондон

13

Анонимен

преди 3 години

Хахахххахахахаххахахахахаха хахахахахахах хъммммъъъм. Извинете хахахаха ха-ха ха

12

Ха-ха

преди 3 години

Още малко и ще обявят:"Двама бели тинейджъри нагло нападнали петима въоръжени цве*тнокожи"

11

Анонимен

преди 3 години

Когато Ганди дава срок от няколко месеца населението на близките до Пакистан щати да напуснат,или да се изселят към Пакистан, а хиндо-изповядващите в Пакистан да се изселят към другите индийски щати,са се изклали 80 000 души по пътищата при рзминаването си.Били са все най обикновени селяни и работници.Много се мразят на религиозна основа.

10

Анонимен

преди 3 години

Богатите араби изкупуват най-скъпите имоти в историческите части на Лондон и синчетата им подлудяват местните с шума от безцелното форсиране на Ламборгинита и Ферарита по натоварените улици.

9

Анонимен

преди 3 години

Зашо го арестуват, Той протвстира!

8

Ф.С.В.

преди 3 години

На арабите им е вродено да ходят с ножове и да убиват-Тяхните традиции са Танц с Саби (Борисов танцуваше това) и общо взето Европа с мирните останали християни- нищо хубаво не я чака-С плюшени мечета не може да се противопоставиш на тези неверници. Изходът е един -Всички до трето коляно да се натоварят на кораби и посока родните им места на прадядовците! Европа е за цивилизованите и работливите-ТЕ нямат място ТАМ! Европа военно може да смачка всяка Арабска Държава-Но всъщност губи с емигрантите

7

Анонимен

преди 3 години

Нормален ден в Лондонистан

6

Анонимен

преди 3 години

Аааа шооо нема така атакувани и на нашите протести?